دفتر معماری Destudio آپارتمانی در والنسیا را برای چند آشیانه خالی بازسازی کرده است و موقعیت های محل زندگی و خواب را عوض می کند تا برای سبک زندگی مالکان عملکرد بهتری داشته باشند.

مشتریانی که اخیراً با آنها کار کرده اند مطالعه برای طراحی داروخانه خود در شهر اسپانیا، از استودیو دعوت کرد تا بر بازسازی آپارتمان 150 متری که برای دو دهه خانه آنها بود، نظارت کند.

بچه های بزرگ این زوج دیگر با آنها زندگی نمی کنند و Destudio این تغییر در شرایط را فرصتی برای ایجاد یک چیدمان کاملا جدید و مناسب تر می دید.

فضای داخلی کازا اینورسا توسط Destudioفضای داخلی کازا اینورسا توسط Destudio
Destudio موقعیت های محل زندگی و خواب را در Casa Inversa عوض کرد

گابی لاداریا، مدیر خلاق Destudio به Dezeen گفت: “ما با مالکان کار کردیم تا آنها را متقاعد کنیم تا یک “تابولا رسا” از نحوه زندگی آنها در این خانه در 20 سال گذشته بسازند و توزیع بهتری برای نیازهای واقعی آنها پیدا کنند.”

او افزود: «برای خانواده سخت بود که بفهمند هر دیواری باید خراب شود، اما وقتی اولین نقشه‌ها و سه بعدی‌ها را دیدند متوجه شدند راه‌های بهتری برای زندگی در خانه‌شان وجود دارد، و صادقانه‌تر با نیازهایشان در خانه‌شان زندگی کنند. سال های آینده.”

یک بررسی اولیه از نحوه استفاده از فضاهای موجود، تصمیم به تغییر موقعیت مناطق خصوصی و مشترک را نشان داد تا فضای زندگی اصلی بهترین نور خورشید را دریافت کند. این عمل نام پروژه را به نام Casa Inversa داد.

اتاق غذاخوری در Casa Inversa توسط Destudioاتاق غذاخوری در Casa Inversa توسط Destudio
ناهارخوری در گوشه ای از اتاق نشیمن قرار داشت

مکالمه با مشتریان نشان داد که آنها می‌خواستند آشپزخانه قلب خانه باشد زیرا در این مکان زمان زیادی را صرف تهیه و خوردن وعده‌های غذایی در طول روز می‌کنند.

READ  نمایشگاه LAUN + Denvir Enterprises' LA بر اساس همکاری ساخته شده است

این تصمیم به کاهش اندازه فضای ناهارخوری اختصاصی با گنجاندن آن در گوشه ای از اتاق نشیمن خبر داد.

آشپزخانه خاکستری در خانه ای در والنسیاآشپزخانه خاکستری در خانه ای در والنسیا
آشپزخانه به عنوان قلب خانه طراحی شده است

یک نیمکت کنسولی سطح استفاده شده از کف را به حداقل می رساند تا سالن مجاور سخاوتمندانه تر به نظر برسد.

لاداریا خاطرنشان کرد: “ما از این استراتژی در پروژه های رستوران خود برای به حداکثر رساندن تعداد غذاخوری ها استفاده می کنیم.”

این استودیو اضافه کرد که این میز احتمالاً به ندرت مورد استفاده قرار می گیرد، بیشتر زمانی که دوستان یا خانواده برای بازدید به آنجا می آیند، بنابراین مانند یک غرفه رستوران طراحی شده است تا تجربه غذا خوردن را شبیه به غذا خوردن در خارج از خانه کند.

آشپزخانه به یک تراس با نشیمن در فضای باز باز می شود، در حالی که در دیوار مقابل یک نمایشگر شراب با پشتی شیشه ای نیمه مات یک ارتباط بصری با فضای کاربردی مجاور ایجاد می کند. درهای شیشه ای کشویی را می توان برای جدا کردن آشپزخانه و اتاق نشیمن مجاور در صورت لزوم بسته کرد.

اتاق نشیمن در کازا اینورسا با دیوار جداکننده شیشه ایاتاق نشیمن در کازا اینورسا با دیوار جداکننده شیشه ای
درهای شیشه ای کشویی فضای نشیمن و آشپزخانه را جدا می کنند

سه اتاق خواب این آپارتمان به سمت مخالف پلان طبقه منتقل شد، جایی که آنها مشرف به حیاط داخلی ساختمان هستند.

اتاق خواب اصلی و یکی از اتاق های مهمان در گوشه ای زاویه دار قرار گرفته اند که قبلاً اتاق نشیمن را در خود جای داده است. قسمت رختکن اتاق خواب اصلی دارای کمدهایی است که در امتداد یک دیوار امتداد یافته و بیشترین استفاده را از فضا می کند.

READ  کف تاسیسات لبنی خود را برای تاسیسات لبنی انتخاب کنید

پالت مواد متشکل از دیوارهای سفالی، نازک کاری بلوط و کاشی های چینی به عنوان پس زمینه ای گرم برای مجموعه هنری مشتریان عمل می کند.

اتاق خواب در آپارتمان Casa Inversa Valenciaاتاق خواب در آپارتمان Casa Inversa Valencia
رندر سفالی دیوارها را می پوشاند

در صورت امکان، Destudio مبلمانی از برندهای محلی، از جمله مبل، صندلی‌های راحتی و قفسه‌بندی کتابخانه اتاق نشیمن را مشخص کرد.

Destudio در سال 2014 توسط معماران Gabi Ladaria و Nacho Díaz که با هم در دانشگاه پلی تکنیک والنسیا تحصیل کردند، تأسیس شد.

دیگر پروژه های مسکونی اخیر در والنسیا شامل نوسازی خانه یک ماهیگیر سابق با استفاده از کاشی کاری هندسی آبی و سفید و خانه ای با رنگ مسی در یک باغ زیتون است.

عکاسی توسط Destudio انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید