معماران Tigg + Coll بخشی از یک کلیسای ماموریت متروکه در غرب لندن را به یک استودیوی انعطاف پذیر تبدیل کرده اند و بقیه ساختمان قرار است به خانه تبدیل شود.

این استودیو به رهبری معماران دیوید تیگ و ریچل کول، فاز اول یک پروژه بازسازی را به پایان رسانده است که تمام ساختمان کلیسای ویکتوریایی در بروک گرین را به بهره برداری می رساند.

پنجره های اصلی استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Collپنجره های اصلی استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Coll
ساختمان ویکتوریایی قبلاً یک کلیسا بود

استودیو دو طبقه آدیسون که یک سوم از حجم ساختمان را به خود اختصاص داده است دارای یک فضای کاری طبقه اول برای Tigg + Coll تیم و یک فضای همکف که می تواند برای جلسات یا رویدادها استفاده شود.

این طبقه همکف دارای یک چیدمان منعطف است که می تواند به عنوان یک فضای واحد یا مناطق مجزا عمل کند. این شامل آشپزخانه ای با پیشخوان جزیره ای، کتابخانه مواد روی چرخ، میزهای جلسه و مناطق پین آپ است.

فضای کاری طبقه اول با پنجره رز در استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Collفضای کاری طبقه اول با پنجره رز در استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Coll
یک فضای کاری طبقه اول دارای یک پنجره رز بازسازی شده است

تیگ به Dezeen گفت: “ما می خواستیم خانه ای دائمی برای استودیو خود پیدا کنیم که بتواند اخلاق و مجموعه مهارت های ما را به نمایش بگذارد.”

“وقتی روی درخت انگور شنیدیم که این مکان دیدنی محلی برای فروش است و به دنبال کسی می‌گردیم که وارد شود و آن را زنده کند، مات و مبهوت شدیم.”

خرپاهای ویکتوریایی در طبقه اول استودیو آدیسون توسط معماران Tigg + Collخرپاهای ویکتوریایی در طبقه اول استودیو آدیسون توسط معماران Tigg + Coll
خرپاهای فولادی اصلی اکنون به رنگ فیروزه ای برجسته شده اند

این ساختمان که در یک منطقه مسکونی واقع شده است، گمان می رود قدمت 125 ساله داشته باشد. بارها اقتباس شده بود و پسوندهای متعددی اضافه شده بود و از بین رفته بود.

تیگ می‌گوید: «استخوان‌های بزرگی داشت، اما متأسفانه به تدریج رو به زوال نهاده بود، با توسعه‌های بی‌نظمی و تغییرات دیگر که زیبایی ساده و مستحکم ساختمان موجود را از بین برد.

READ  10 پست برتر جمعه 2022
طبقه همکف استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Collطبقه همکف استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Coll
طبقه همکف یک فضای انعطاف پذیر برای جلسات و رویدادها است

رویکرد Tigg + Coll این بود که ساختمان را به ساختار اصلی خود بازگرداند و راه‌های هوشمندانه‌ای برای برجسته کردن تاریخ و ویژگی‌های معماری آن پیدا کند.

شیشه ها از جمله یک پنجره گل رز که قبلاً پنهان شده بود جایگزین شد که اکنون نقطه کانونی دیوار انتهایی شیروانی ساختمان است.

آشپزخانه با پیشخوان ترازو از استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Collآشپزخانه با پیشخوان ترازو از استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Coll
این شامل یک آشپزخانه با پیشخوان جزیره ترازو است

دیوارهای آجرکاری نمایان می‌شدند، اما فقط در صورت لزوم تعمیر می‌شدند، در حالی که خرپاهای فولادی تزئینی کشف و به رنگ فیروزه‌ای در مقابل تخته‌های سقف چوبی سفید شسته شده بودند.

Tigg گفت: “ما می خواستیم اجازه دهیم واقعیت ساختمان موجود و مادی بودن آن در پایان نهایی نقش اساسی داشته باشد.”

او ادامه داد: «اصل این بود که آن را جفت کنیم و لهجه‌ها را کاملاً واضح نشان دهیم. “اگر ما می توانستیم به آن کمک کنیم، هیچ چیز پنهان نمی شد.”

“هر گونه ویژگی موجود که بازسازی نشده بود یا برای جایگزینی عناصر آسیب دیده یا گم شده جابجا شد یا در جای خود رها شد و پر شد تا کلاژ قابل مشاهده یا شبه یادبودی از تاریخ ساختمان ایجاد شود.”

میزانسن جدید در استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Collمیزانسن جدید در استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Coll
نیم طبقه جدید از چوب گلولام، بلوک و فولاد ساخته شده است

یک نیم‌ساخت جدید برای ایجاد فضای کاری طبقه اول با ساختاری نمایان از بلوک‌ها، تیرچه‌های چوبی گلولام و تیرهای فولادی با رنگ فیروزه‌ای کم‌رنگ‌تر به خرپاهای بالا نصب شد.

کف از پنجره ها عقب افتاده است و یک شکاف واضح بین قدیمی و جدید ایجاد می کند در حالی که نورگیرهای جدید سطح کلی نور روز را افزایش می دهند.

طبقه همکف استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Collطبقه همکف استودیو ادیسون توسط معماران Tigg + Coll
طبقه اول از پنجره ها عقب افتاده است

چندین متریال جدید در طبقه همکف معرفی شده است. دیوار پین آپ از چوب پنبه تشکیل شده است، در حالی که پیشخوان آشپزخانه یک ترازو سفارشی است که با استفاده از برخی از زباله های تخریب سایت ساخته شده است.

READ  احیای اتاق خواب AV Egoist Arne Vodder

این فضا به تیم Tigg + Coll اجازه می دهد تا برای ناهار گروهی، ارائه یا کار مشترک گرد هم آیند. همچنین فرصت هایی برای تماس های ویدیویی و جلسات رسمی فراهم می کند و می تواند برای رویدادها استفاده شود.

دیوار چوب پنبه و آجرکاریدیوار چوب پنبه و آجرکاری
یک دیوار چوب پنبه ای فضایی را فراهم می کند

تیگ می‌گوید: «ما یک دفتر آرام می‌خواستیم که نشاط‌بخش، الهام‌بخش و بر خلاف محیط کاری معمولی باشد.

“می‌توانید با وجدان وقت خود را صرف کار بر روی نیم طبقه کنید و سپس با یک استراحت در طبقه پایین از صفحه نمایش دور شوید. این واقعا به تعادل ذهنی در طول روز کمک می‌کند.”

خرپاهای ویکتوریایی در طبقه اول استودیو آدیسون توسط معماران Tigg + Collخرپاهای ویکتوریایی در طبقه اول استودیو آدیسون توسط معماران Tigg + Coll
هدف این طراحی تجلیل از تاریخ ساختمان است

تیگ و کول استودیوی خود را در سال 2008 تأسیس کردند. آنها در پروژه های مسکونی، در منازل خصوصی، توسعه مسکن، زندگی دانشجویی و زندگی مشترک تخصص دارند.

پروژه‌های گذشته عبارتند از House for Theo + Oskar، که برای حمایت از نیازهای دو کودک مبتلا به یک اختلال عضلانی نادر طراحی شده است، و Chapter Living King’s Cross، یک پروژه مبتکرانه مسکن دانشجویی.

دیوار انتهایی شیروانی با پنجره گل رز استودیو آدیسون توسط معماران تیگ + کولدیوار انتهایی شیروانی با پنجره گل رز استودیو آدیسون توسط معماران تیگ + کول
بقیه ساختمان قرار است به مسکونی تبدیل شود

اکنون که آنها به استودیو آدیسون نقل مکان کرده اند، معماران قرار است با بقیه تبدیل به جلو حرکت کنند.

“ما در عصری هستیم که بیش از هر زمان دیگری مهم است که نشان دهیم که چگونه اصل مقاوم سازی نه تنها می تواند یک انتخاب عملی و مقرون به صرفه باشد، بلکه فضاهای بسیار گرم، با شخصیت و زیبایی را برای کار، زندگی و به طور کلی ایجاد کند. تیگ نتیجه گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید