استودیوی طراحی داخلی Vives St-Laurent یک خانه خانوادگی در مونترال، کانادا را با استفاده از پالت رنگ خاکستری، سنگ کوارتزیت و مبلمان بلوط سفید بازسازی کرده است تا فضای داخلی را ایجاد کند که عناصر معماری ساختمان را برجسته کند.


زنده باد سنت لوران با هدف حفظ بسیاری از ویژگی های موجود در اوایل قرن بیستم، از جمله راه پله، قالب های گچی اصلی و شومینه، در حالی که تغییرات قابل توجهی برای بهبود خانه دو طبقه در Outrement، مونترال ایجاد کرد.

اتاق نشیمن در خانه مونترال
Vives St-Laurent آشپزخانه و اتاق نشیمن را باز کرد

Lysanne St-Laurent یکی از بنیانگذاران آن به Dezeen گفت: “ما آشپزخانه را باز کردیم تا دید بهتری با فضاهای دیگر مانند اتاق نشیمن و اتاق غذاخوری داشته باشیم.”

این مداخله همچنین گردش خون بهتری را در خانه ایجاد می کند.

پلکان سفید رنگ در خانه خانوادگی کانادایی
استودیو ورودی را به قسمت راه پله منتقل کرد

وی افزود: ما همچنین ورودی راه پله را که قبلاً در قسمت آشپزخانه بود تغییر دادیم.

“این به ما امکان داد فضای بیشتری را برای کابینت ها ذخیره کنیم. ما همچنین دسترسی به تراس را بزرگتر کرده ایم و پنجره های فرانسوی را برای یک در کشویی تغییر داده ایم.”

صندلی گهواره ای جلوی شومینه سفید
فضای داخلی برای برجسته کردن ویژگی های اصلی مانند شومینه طراحی شده است

Vives St-Laurent یک فضای داخلی ساده ایجاد کرد که می‌توانست به عنوان یک بوم خالی برای لوازم جانبی مشتریان، که شامل آثار هنری و گلدان‌ها می‌شد، عمل کند.

استودیو انتخاب کرد که با پالت رنگی سفید و خاکستری کار کند تا عناصر اصلی خانه از جمله راه پله، قالب‌بندی و شومینه سفید را برجسته کند.

کف چوبی تیره در خانه کانادایی
کف گردویی قهوه ای تیره بازسازی شد

برای تضاد رنگ های کم رنگ، استودیو کف چوبی آمریکایی تیره رنگ خانه را به حالت اولیه بازگرداند.

READ  خانواده نورپردازی چوب با یک نماد باستانی مقابله می کند

چوب تیره کف نیز در برابر مبلمان سفارشی از بلوط سفید که شامل یک میز ناهار خوری و یک قفسه کتاب بزرگ است که فضای اضافی را به اتاق غذاخوری اضافه می کند، چشمگیر به نظر می رسد.

آشپزخانه کوارتزیتی با کمدهای سفید
آشپزخانه دارای جزئیات سنگ کوارتزیت است

در آشپزخانه، استودیو از سنگ کوارتزیت تاج محل استفاده می‌کرد، که در بالای محیط‌های کاری که با همان متریال پوشانده شده بودند، جلوه‌ای زیبا ایجاد کرد.

St-Laurent گفت: “آشپزخانه خاکستری ملایم کمی تیره تر از روکش دیوار است، بنابراین ظاهر می شود.” “تن های خاکستری و سبز سنگ عمق می بخشد اما ساده باقی می ماند.”

او افزود: “ما فکر می کنیم این پروژه بدون ساده انگاری ساده است، زیرا ما برای ایجاد تعادل در تمام جزئیات زمان صرف می کنیم تا یک حس یکپارچه وجود داشته باشد.”

این استودیو با استودیو معماری کار می کرد پلتیه دو فونتنای برای بازسازی قسمت زیرزمین خانه و بازسازی نمای پشتی آن.

نمای کلی خانه بازسازی شده در مونترال
یک پنجره در آشپزخانه بزرگ شد تا دید بیشتری به تراس بدهد

برای تقویت ارتباط بصری با حیاط بیرون، یک در کشویی بزرگ اضافه کرد و پنجره بالای سینک آشپزخانه را بزرگ کرد.

St-Laurent توضیح داد: «معمار یک روکش آنودایز شده برای پنجره انتخاب کرد تا مانند یک پنجره با قاب مشکی شدید نباشد.

پایان با نور طبیعی تغییر می کند و محیط نرم تری را برای به تصویر کشیدن طبیعت حیاط خلوت ایجاد می کند.

دیگر پروژه های داخلی اخیر مونترال در Dezeen شامل یک آپارتمان دهه 1920 با تزئینات امروزی و یک خانه تاریخی با عناصر ژاپنی است.

READ  تیموتی گودمن در مورد تکامل داستان عشق خود

عکاسی توسط Alex Lesage است.


اعتبار پروژه:

طراح: زنده باد سنت لوران
مدیر پروژه: Laurence Ouimet Vives
همکاران: Antares / Pelletier de Fontenay
تامین کنندگان: Ramacieri Soligo، محکم مانند چوب، Alumilex et Gepetto

دیدگاهتان را بنویسید