مجموعه ای از دهانه های پورتال ارتباطات بین اتاق ها را بهبود می بخشد و نور بیشتری را به این محل اقامت 1970 در ملبورن که توسط استودیوی چهار استرالیایی بازسازی شده است ، وارد می کند.

استودیو چهار با هدف بازسازی خانه ، که توسط معمار استرالیایی وین گیلسپی در سال 1972 طراحی شده است ، برای بهبود طرح داخلی و به روز کردن آن برای زندگی معاصر.

نمای بیرونی محل اقامت خیابان کانینگام با حجم لعاب برآمده
مجموعه ای از دهانه های پورتال منظره ای از باغ را فراتر از (بالا و بالاتر) ارائه می دهد

استودیو چهار گفت: “در حالی که خانه موجود از بنای مستحكمی برخوردار بود ، اما فضای داخلی در مقایسه با آن احساس سبكی می كرد و به دلخواه جریان و عمل نمی كرد.”

“بعضی از فضاها ، به ویژه آشپزخانه موجود ، تاریک و محفظه ای بودند و اتصالات احتمالی با باغ را کاملاً مهار نمی کردند.”

داخلی آشپزخانه Studio Four با صندلی های چوبی و میز و نمای باغ
وسایل چوبی جامد احساس گرما را در آشپزخانه تک رنگ ایجاد می کنند

اقامتگاه خیابان کانینگام واقع در محله یارای جنوبی شهر ، توسط ژیلسپی به عنوان اولین پروژه مستقل و اولین خانه خود طراحی شد.

این معمار که در سال 2001 درگذشت ، به دلیل استفاده از خطوط خالص و تمیز و ترکیب ویژگی های طراحی کلاسیک با فن آوری مدرن شهرت داشت.

چیدمان میز آشپزخانه چوبی با گلدان یکپارچه در محل اقامت خیابان کانینگام
یک کاشت بین میز ناهار خوری و جزیره آشپزخانه ادغام شده است

توضیح داد: “مختصر مشتری ارائه راه حل جامع بود.” استودیو چهار.

“خلاصه آنها تقویت دید اولیه ژیلسپی بود ، در مقابل ایجاد بینش جایگزین که مستقیماً در تضاد باشد.”

محل اقامت خیابان کانینگام توسط استودیو چهار
آشپزخانه جا به جا شد

استودیو چهار اتاق ها را دوباره برنامه ریزی کرده تا سرنشینان بتوانند وقت را با هم و به طور جداگانه سپری کنند.

به عنوان مثال ، آشپزخانه موجود به مرکز و عقب خانه منتقل شد تا بتواند به عنوان فضای مرکزی برای جمع شدن خانواده مورد استفاده قرار گیرد.

READ  طراح داخلی دوستدار گربه یک درخت گربه زیبا ایجاد کرد

برای اینکه فضاها بزرگتر و متصلتر به یکدیگر و فضای بیرون به نظر برسند ، معماران یک سری دهانه های پورتال را بین فضاها وارد کردند.

فضاها را با پالت رنگهای روشن و خنثی تزئین کرده است.

گوشه خواندن با فرش آبی و نمای باغ در فضای داخلی توسط استودیو چهار
یکی از پورتال ها دارای یک گوشه خواندن یکپارچه است

استودیو نتیجه گیری کرد: “پاسخ طراحی نشان دهنده یکپارچگی پارچه ساخته شده موجود است. تمرکز بر روی تجربه است تا فرم و تمام تأکید بر کیفیت تجربه است تا بیانیه تصویری.”

“نتیجه یک خانه است که در آن فرم معماری و فضای داخلی آن به عنوان یک عمل می کنند و انتقال بین فرم ساخته شده و منظره تاری است.”

اتاق خواب با پنجره های کف به سقف و ملافه های سبز در محل اقامت خیابان کانینگام
اتاق خواب دارای نمای پانوراما از درختان خارج است

استودیوی چهار که توسط کارگردانان آنابل بریمن و سارا هنری هدایت می شود ، سابقه ایجاد خانه هایی را دارد که فضای داخلی و خارجی را تار می کند.

پروژه های مسکونی قبلی شامل یک خانه خانوادگی کاملاً سفید با باغی در مرکز آن و یک خانه آجری خاکستری با یک حیاط خال خال با درخت زیتون است.

عکاسی توسط شانون مک گرات.

دیدگاهتان را بنویسید