روبان‌های برنجی درگاه‌های نامتقارن را که آشپزخانه و اتاق غذاخوری این اقامتگاه تورنتو را به هم متصل می‌کند، که توسط معماری محلی و استودیوی هنری Svima بازسازی شده است، پوشانده است.

خانه پورتال برای زوجی طراحی شده است که به مدت 10 سال می خواستند خانه خود را تازه کنند، اما سلیقه های زیبایی شناختی بسیار متفاوتی دارند.

خانه پورتال توسط همهخانه پورتال توسط همه
دو درگاه آشپزخانه و ناهارخوری بازسازی شده این خانه در تورنتو را به هم متصل می کنند

استودیو مستقر در تورنتو به همه با ترکیب تمایل خود به “مینیمالیسم آرام” و عشق او به “آشپزخانه های روستایی روشن فرانسوی” در طراحی، مصالحه ای پیدا کرد.

“آرامش دنگی” حاصل، بلوط تیره را در نیمه پایینی فضاهای طبقه همکف جفت می کند و سطوح سفید تمیز را در نیمه بالایی قرار می دهد.

پورتال نامتقارن لبه برنجی که به آشپزخانه نگاه می کندپورتال نامتقارن لبه برنجی که به آشپزخانه نگاه می کند
پورتال منحنی و نامتقارن روی پیشخوان عمیق به عنوان یک گذرگاه عمل می کند

چیدمان آشپزخانه مارپیچ محکم است، بنابراین Svima گوشه های کابینت و سطوح پیشخوان را منحنی کرد تا فضای اضافی را برای گردش بدزد.

این موضوع تا آسیاب‌کاری اتاق نشیمن ادامه می‌یابد: یک قفسه کتاب در گوشه‌ای پر شده و با زاویه به دیوار می‌رسد، در حالی که یک مبل توکار در زیر پنجره نیز به آرامی به سمت داخل می‌چرخد.

دری باز با لبه های برنجی که به آشپزخانه نگاه می کنددری باز با لبه های برنجی که به آشپزخانه نگاه می کند
درگاه دیگر که به شکل آینه است، دری را بین دو فضا تشکیل می دهد

Svima گفت: “طراحی بر روی “روبان‌هایی” است که در فضا جریان دارند و حرکت را در اتاق‌ها هدایت می‌کنند.

نوارها در نواحی منحنی می شوند که گوشه های تیز مناسب نیستند یا جریان حرکت را متوقف می کنند.

جزئیات یک پورتال با روکش برنجی با پیشخوان آشپزخانه در پشتجزئیات یک پورتال با روکش برنجی با پیشخوان آشپزخانه در پشت
لبه های برنجی در اطراف پورتال ها به طرز ماهرانه ای نصب شده اند تا کاملاً با دیوار خشک منحنی مطابقت داشته باشند

در آشپزخانه، درهای منحنی بلوط توسط یک کابینت‌ساز ساخته می‌شد که یک جک مخصوص برای خم کردن بلوط به شعاع ایجاد کرد.

کاشی‌هایی که ظاهری معاصر از چینی دلفت هلندی ارائه می‌دهند، پشتی را تشکیل می‌دهند و رنگ‌های کوچک آبی را به فضای خنثی می‌افزایند.

READ  هشت فضای داخلی آرام که در آن پنجره‌های بزرگ مناظر سرسبز را قاب می‌کنند
آشپزخانه با کابینت های رویی سفید، پشتی با کاشی آبی و سفید، و کابینت های زیرین بلوط تیرهآشپزخانه با کابینت های رویی سفید، پشتی با کاشی آبی و سفید، و کابینت های زیرین بلوط تیره
برای افزودن رنگ‌هایی به پالت بلوط تیره و سفید روشن، کاشی‌های متاثر از چینی دلفت به بک اسپلش اضافه شدند.

دو درگاه اتصالات بین آشپزخانه و اتاق ناهارخوری مجاور را فراهم می کنند، هر دو با شکل نامتقارن آینه ای و لبه های برنجی.

یکی به عنوان یک درگاه عمل می کند، در حالی که دیگری روی پیشخوان عمیق به عنوان گذرگاه برای غذا، نوشیدنی و ظروف غذاخوری استفاده می شود.

معماران می‌گویند: «این یک فرآیند هنرمندانه برای پیمانکار بود که برنج را روی دیوار قرار دهد، زیرا باید کاملاً در دیوار خشک منحنی قرار می‌گرفت و هیچ تحملی برای خطا نداشت.»

اتاق نشیمن، واقع در جلوی خانه، با قطعات اواسط قرن مانند صندلی، میز قهوه و کنسول رسانه ای مبله شده بود.

راهرو با کف بلوط تیره و راه پلهراهرو با کف بلوط تیره و راه پله
کفپوش بلوط تیره در سرتاسر طبقه همکف خانه با سایر آسیاب کاری مطابقت دارد

قفسه بندی بسته و باز، کتاب ها و دارایی های خانواده را سازماندهی می کند و شکل آن اجازه می دهد تا نور بیشتری از پنجره کناری وارد شود.

در مقابل، مبل توکار کمک می کند تا فضای ناخوشایند زیر یک پنجره کناری را حل کند و نشیمنگاه را به سمت تلویزیون به یک سمت هدایت می کند.

اتاق نشیمن دارای واحد ذخیره‌سازی بلوط تیره با قسمت فیله‌داراتاق نشیمن دارای واحد ذخیره‌سازی بلوط تیره با قسمت فیله‌دار
در اتاق نشیمن، کابینت آشپزخانه منحنی به عنوان یک واحد ذخیره سازی با یک طرف فیله ترجمه شده است

Svima گفت: «مبل سفارشی در فضا جابجا می شود تا صندلی دقیقاً با زاویه سمت راست برای مشاهده واحد رسانه، برای مطالعه در سالن و برای جمع شدن فراهم کند.

طبقات در سرتاسر خانه با سایر آسیاب‌کاری‌ها مطابقت دارند و فضاها را با رنگ تیره غنی می‌سازند.

یک مبل توکار در زیر پنجره اتاق نشیمنیک مبل توکار در زیر پنجره اتاق نشیمن
یک مبل توکار در زیر پنجره اتاق نشیمن به طور مشابه دارای زوایای خمیده نرم است

Svima، که توسط معماران Anamarija Korolj و Leon Lai تأسیس شده است، تنها استودیویی نیست که باید با یک پلان زمین تنگ تورنتو خلاقیت به خرج دهد.

READ  هتل آلزاس LA توسط Home Studios طعم مدیترانه ای دارد

هنگامی که استودیو وارو خانه‌ای در شهر را بازسازی کرد، این شرکت مجموعه‌ای از جلدها را با آسیاب کاری با جزئیات کم ساخت تا کابینت آشپزخانه، راه پله و یک قفسه کتاب در اتاق نشیمن را تشکیل دهد.

عکاسی توسط اسکات نورسورثی.

دیدگاهتان را بنویسید