استودیوی اسپانیایی Plantea Estudio یک کافه و نانوایی را در داخل ساختمانی متعلق به اوایل قرن بیستم در مادرید تکمیل کرده است که با رنگ‌های تیره اصلی داخلی با سطوح فولادی مدرن تضاد دارد.

تصرف یک فروشگاه جواهرات سابق در خیابانی شلوغ در منطقه Justicia کافه و نانوایی اسید به گونه ای طراحی شده است که مکانی برای مکالمه آرام به دور از شلوغی شهر فراهم کند.

ویترین فروشگاه اسید کافه و نانوایی در مادریدویترین فروشگاه اسید کافه و نانوایی در مادرید
کافه و نانوایی اسید فضایی صمیمی را به دور از خیابان شلوغ فراهم می کند

این ساختمان طبقه همکف ساختمانی متعلق به قرن نوزدهم را اشغال می کند که سرشار از جزئیات تاریخی مانند ویترین فروشگاهی عمیق ساخته شده از چوب و مرمر سبز، با پنجره های منحنی در دو طرف ورودی است.

ژست مطالعه با بازگرداندن عناصری از جمله نما و قفسه‌بندی‌های چوبی داخلی و پنجره‌ها، و همچنین یک فریز گچی تزئینی در بالای قسمت سرویس‌دهی جدید، به دنبال حفظ شخصیت اصلی فضا بود.

نمای داخلی نانوایی توسط Plantea Estudioنمای داخلی نانوایی توسط Plantea Estudio
فولاد انعکاسی با فضای داخلی با رنگ تیره موجود در فضا تضاد دارد

حداقل مداخلات معماری و پالت مواد با دقت انتخاب شده به تعریف محیط داخلی اسید کمک می کند و در عین حال از عملکرد جدید فضا پشتیبانی می کند.

کارلا موران، طراح معماری Plantea Estudio به Dezeen گفت: “ما آنچه را که در آنجا بود تکمیل و اقتباس کردیم و بقیه را برای مطابقت با همان شخصیت – یا برای تضاد به عنوان مخالفی که آن را تقویت می کند، اضافه کردیم.”

“قدیمی و جدید، فیگوراتیو و انتزاعی، رنگ و سایه، خشن و نرم، مات و ساتن، همه در یک فضا با روی های مختلف یک سکه.”

فضای داخلی کافه توسط Plantea Estudio در مادریدفضای داخلی کافه توسط Plantea Estudio در مادرید
دیوارها و سقف ها با رنگ شستشوی آهکی خاکستری گرم به پایان رسیده است

مغازه قبلاً به دو قسمت تقسیم شده بود که قسمت عقب آن انبار و سرویس بهداشتی بود. Plantea Estudio این پیکربندی را حفظ کرد اما به دنبال استفاده بهتر از این فضای نادیده گرفته شده در پشت با ایجاد یک فضای استراحت دنج برای مشتریان بود.

READ  گروت کاشی حمام "روند" که ما در حال تلاش هستیم - تطبیق کاشی با دوغاب برای ایجاد ظاهری تک رنگ

در قسمت جلویی فضا قفسه های چوبی سمباده و لاک زده شد تا به حالت اولیه بازگردد. هر گونه افزودنی نابهنگام حذف شد و با قفسه ها یا درهایی که با رنگ قرمز تیره رنگ آمیزی شده بودند جایگزین شدند تا رنگ چوب را تکمیل کنند.

آینه ای که به سقف بالای ورودی اسید اضافه شده است، حس فضا را در این قسمت افزایش می دهد و بازتاب های تولید شده توسط پنجره های منحنی را چند برابر می کند.

ترازو اصلی ساختمان از لایه‌های زیرین کف پوشانده شده است، در حالی که دیوارها و سقف با رنگ شستشوی آهکی خاکستری گرم تکمیل شده‌اند که به فضای دنج کمک می‌کند.

یک دستگاه قهوه ساز و صفحه نمایش شیرینی بر روی یک پیشخوان استیل ضد زنگ قرار می گیرد که با ظاهر دقیق و مدرن خود نقطه تضاد ایجاد می کند و با روکش مات که انعکاس های تاری ایجاد می کند، نرم می شود.

فضای نشیمن در نانوایی توسط Plantea Estudioفضای نشیمن در نانوایی توسط Plantea Estudio
کفپوش اصلی terrazzo با برداشتن لایه های کف پوش کشف شد

بخش استراحت دراز در پشت واحد به عنوان پناهگاهی از محله شلوغ طراحی شده است، جایی که مهمانان می توانند در نیمه تاریکی با قهوه و شیرینی استراحت کنند.

موران به یاد می‌آورد: «فضای داخلی کاملاً تاریک بود و فقط با دو دهانه در یک دیوار ساختاری به قسمت بیرونی متصل می‌شد. بنابراین ما به اتاقی در سایه و ساکت فکر کردیم، با انعکاس نور ملایم روی یک میز مشترک از جنس استیل ضد زنگ.

فضای استراحت در داخل کافه اسید و نانوایی در مادریدفضای استراحت در داخل کافه اسید و نانوایی در مادرید
یک سالن دنج پشت نانوایی را اشغال کرده است

طبقه جدید اتاق از تخته سه لا ساخته شده است که صدای ملایمی در زیر پا ایجاد می کند، زیرا مهمانان از مغازه ای با کف ترازو به این فضای آرام تر و ساکت تر می روند.

READ  گفتگوی زنده در زمینه طراحی دفاتر آماده برای آینده با BDG Architecture + Design

چوب به رنگ آبی تیره رنگ آمیزی شده است تا با دیوارهای هر دو انتهای اتاق مطابقت داشته باشد و به فضای نیمه روشن صمیمی کمک کند. ردیفی از لامپ های نوردهی بالای میز آویزان است تا نور ملایم همراه با انعکاس های درخشان را فراهم کند.

فضای استراحت در داخل نانوایی توسط Plantea Estudioفضای استراحت در داخل نانوایی توسط Plantea Estudio
کف تخته سه لا با رنگ آبی برای خفه کردن پله ها انتخاب شد

این سومین پروژه ای است که استودیو Plantea برای صاحبان کافه Acid در مادرید، پس از بار شراب گوتا با اتاق غذاخوری غار مانند خود، تکمیل کرده است.

این استودیو در سال 2008 توسط برادران لوئیس و لورنزو گیل تاسیس شد. پروژه های دیگر آن شامل یک فروشگاه خام و مینیمال برای برند کفش Veja و یک فضای سرگرمی چند منظوره است که در یک سینمای وابسته به عشق شهوانی سابق قرار دارد.

عکاسی توسط سالوا لوپز.


اعتبار پروژه:

معماری و طراحی داخلی: ژست مطالعه
مروج: قهوه اسیدی
مبلمان: Pose Estudio و Frama
نورپردازی: Frama، Santa & Cole، Vitra، Ferm Living و Anglepoise
طراحی گرافیکی: استودیو کلن
هنر: آرماندو مسیا
رنگ آمیزی: رنگ باوورک

دیدگاهتان را بنویسید