استودیوی معماری بوستون OverUnder یک خانه ویکتوریایی ثبت شده در میراث را بازسازی کرده است، ملک را به عقب گسترش داده و فضای داخلی را با یک پالت مدرن و مینیمالیستی به روز کرده است.


این ملک در ساوت اند بوستون واقع شده است، محله ای که با تاثیرات معماری ویکتوریایی و ایتالیایی مشخص می شود.

نمای داخلی آشپزخانه در خانه بوستون
ملک سه واحدی بازسازی شد و به یک خانه یک خانواده تبدیل شد

ظاهر بیرونی ساختمان تحت حفاظت کمیسیون منطقه لندمارک جنوبی (SELDC) قرار دارد.

چالش برای بیش از زیر انجام بازسازی کامل خانه ای که قبلاً یک خانه سه واحدی بود و تبدیل به یک خانه تک خانواده جدید شد، بدون اینکه به ظاهر بیرونی ساختمان آسیبی وارد شود.

نمای داخلی فضای نشیمن در خانه بوستون
OverUnder فضای داخلی خانه را تخریب کرد و آن را از ابتدا دوباره طراحی کرد

این تیم گفت: “داخل خانه به طور کامل تا دیوارهای آجری جانبی، نمای جلو و سقف تخریب شد.”

از آنجایی که تیم طراحی تصمیم گرفته بود تمام قسمت های داخلی و دیوار عقب را حذف کند، آنها یک لوح خالی داشتند که می توانستند با آن کار کنند.”

یک راه پله فولادی سیاه شده سطوح بالایی را به هم متصل می کند

با پیشرفت کار تخریب، تیم متوجه شد که دیوارهای مهمانی ظرفیت باربری مورد نیاز برای چیدمان جدید را ندارند.

آنها این مشکل را با ایجاد تیرهای حلقه ای – عناصر ساختاری افقی که به دیوارهای در حال تخریب در هر طبقه پیچ می شوند – برای حمایت از طبقات جدید برطرف کردند.

دسترسی به زیرزمین از طریق یک راه پله چوبی است

OverUnder گفت: “تیرهای جدید کف در داخل تیر حلقه ای قرار گرفته اند که دیوار و کف بسیار محکم تری ایجاد کرده و ساختمان را از نظر ساختاری سالم می کند.”

معماران فضای داخلی 3100 فوت مربع (288 متر مربع) را در پنج طبقه، از جمله زیرزمین، ایجاد کردند و فضایی را برای چهار اتاق خواب و سه و نیم حمام ایجاد کردند.

READ  10 خطر طراحی حمام - چگونه "قوانین" را به روشی که کار می کند زیر پا بگذاریم
یک اتاق خواب در خانه بوستون کابینت ساخته شده است
استودیو از صنوبر داگلاس برای ساخت داخل خانه استفاده کرد

یک پسوند در پشت خانه، رو به خیابان Waltham، با استفاده از آجرهای نجات یافته از فرآیند تخریب ساخته شد.

این حجم آشپزخانه و عرشه عقب در طبقه اول و همچنین یک سالن بدنسازی خانگی، یک ورودی جدید و اتاق گلی در سطح همکف را در خود جای داده است.

پلکان منتهی به آبگرم در زیرزمین کاملاً از چوب پوشیده شده است.

OverUnder می‌گوید: «ما می‌خواستیم این احساس را ایجاد کنیم که از یک قطعه چوب بریده شده است، بنابراین دیوارها، آج‌ها و بالابرها همگی از داگلاس فیر هستند و با همان صابون سفید و لیمو به پایان رسیده‌اند.

یک اتاق گلی به عنوان بخشی از گسترش به عقب ایجاد شد

یک راه پله فولادی سیاه شده سه سطح باقیمانده را به طور مداوم به هم متصل می کند و توسط یک نورگیر در سقف روشن می شود.

در هر فرود، OverUnder به جای فولاد، نرده‌های محافظ شیشه‌ای داشت که کمک می‌کند تا جایی که ممکن است نور را به فضای داخلی بیاورد.

خانه بوستون در گوشه خیابان واقع شده است
این ملک به سبک ویکتوریایی در منطقه دیدنی ساوت اند بوستون واقع شده است

سایر تزئینات داخلی شامل صنوبر داگلاس شسته شده با لیمو است که برای کفپوش ها، کابینت های توکار و دیوارهای برجسته استفاده می شد.

OverUnder گفت: “ما همچنین تمام جزئیات اضافی مانند قرنیزها، روکش پنجره ها و درها و سقف ها را حذف کردیم.” “ما از درهای بدون قاب استفاده کردیم و گچ را بر روی پایه های پنجره بازگرداندیم و یک شکاف سایه نیم اینچی بین پایین دیوارها و کف ایجاد کردیم.”

READ  هتل آلزاس LA توسط Home Studios طعم مدیترانه ای دارد
پسوند عقب با استفاده از آجرهایی که در حین تخریب داخلی برداشته شده اند ساخته شده است

علیرغم چالش های ساختاری و ردپای فشرده، نتیجه یک ملک با فضای داخلی سخاوتمندانه و احساسی معاصر است.

همچنین در بوستون، Merge Architects یک را تکمیل کرده است مسکن توسعه پوشیده از فولاد موجدار که رو به بندر است. همچنین برنامه‌هایی برای توسعه کربن خنثی با استفاده از ساخت چوب CLT توسط Generate وجود دارد.

عکاسی توسط باب اوکانر.


اعتبار پروژه:
معماری: Over Under
طراحی داخلی: MVA Home
مدیر ساخت و ساز: Plattypus Construction
مهندس سازه: مهندسی دیویدسون
مهندس ژئوتکنیک: KMM Geotechnical
مهندس عمران: مهندسی دویل
مشاور روشنایی: System7

دیدگاهتان را بنویسید