جزئیات سنتی در سرتاسر این طبقه همکف حفظ شد اپارتمان که در مونترال آن استودیوی محلی Naturehumaine بازسازی شده تا نور طبیعی بیشتری وارد کند و اتصال بهبود یافته به حیاط عقب ایجاد کند.


این آپارتمان که در ابتدا در دهه 1920 ساخته شد، پر از جزئیات کلاسیک مانند ستون های تزئینی و یک درگاه شیشه ای رنگی در ورودی خانه بود.

آپارتمان کوئسنل
ورودی آپارتمان دارای درب شیشه ای رنگی است

این منطقه در بورگوندی کوچک واقع شده است، منطقه ای با ریشه های طبقه کارگر که در چند سال گذشته دستخوش دگرگونی شده است.

نه تنها انجام داد Naturehumaine با حفظ این جزئیات، آنها از آنها الهام گرفتند تا بازسازی معاصر خود را در آپارتمان تکمیل کنند.

آپارتمان مونترال توسط Naturehumaine
جزئیات دوره موجود در طراحی جدید گنجانده شده است

Naturehumaine توضیح داد: “این مداخله تمایل به حفظ شخصیت اصلی و چندین عنصر تزئینی موجود دارد تا از آنها الهام بگیرد.”

آپارتمان 1500 فوت مربعی (139 متر مربع) شامل سه اتاق خواب است. همانطور که در بسیاری از آپارتمان‌های مونترال معمول است، قسمت‌های مشترک به‌عنوان یک انفیلاد در یک طرف خانه قرار گرفته‌اند که با راهرویی از اتاق‌خواب‌ها جدا شده‌اند.

آشپزخانه غذاخوری در آپارتمان مونترال
یک آشپزخانه ناهارخوری در طراحی گنجانده شده است

معماران توضیح دادند: «این چیدمان حول نیاز اولیه برای باز کردن آپارتمان از جلو به عقب و در عین حال حفظ الگوی دیوار موجود تا حد امکان، دوباره پیکربندی شد.

در راهرو، یک کابینت سبز جدید فضای ذخیره‌سازی بیشتری را فراهم می‌کند و اولین نشانه‌ای از طراوت است که بازدیدکنندگان هنگام ورود مشاهده می‌کنند.

کابینت
یک سایه “آب سبز” در سراسر آپارتمان ظاهر می شود

در پشت خانه، آشپزخانه ناهارخوری از دسترسی مستقیم به حیاط از طریق درهای شیشه ای کشویی جدید برخوردار است. رنگ سبز کابینت ها با درب های شیشه ای رنگی موجود آپارتمان مطابقت دارد.

READ  دمپایی های خانه دنج که می خواهیم همین الان بخریم

Naturehumaine توضیح داد: “سایه “آب سبز” تحت تاثیر رنگ های شیشه های رنگی و سرامیک های موجود در دهلیز موجود به یکی از عناصر کلیدی مفهوم کلی معماری تبدیل می شود.”

آشپزخانه همچنین دارای کابینت های منحنی و یک جزیره آشپزخانه گرد است که معماران می گویند جریان فضا را تسهیل می کند.

دیواری از تخته های چوبی گرد آشپزخانه را از اتاق غذاخوری جدا می کند. به گفته این تیم، این دو ستون زینتی یافت شده در اتاق نشیمن الهام گرفته شده اند.

معماران این رویکرد را به حمام، که دارای دیوارهای منحنی مشابه است و با کاشی های سفید جدید پوشانده شده است، گسترش دادند، اما یک وان پنجه ای بازسازی شده را در مرکز آن گنجانده است.

وان پنجه ای در آپارتمان مونترال
Naturehumaine یک وان پنجه ای به حمام اضافه کرد

Naturehumaine چندین بازسازی را در آپارتمان های موجود در مونترال تکمیل کرده است. برای پروژه دیگری که دو طبقه از یک ساختمان موجود را ترکیب کرد، تیم یک تخته سه لا جدید اضافه کرد راه پله برای اتصال هر دو سطح، که شامل یک منطقه بازی مخفی برای فرزندان مالک است.

هنگامی که وظیفه با بازسازی یک خانه در اواسط قرن، آنها یک دیوار با پوشش گیاهی در مرکز خانه اضافه کردند.

عکاسی توسط رونان مزیر.


اعتبار پروژه:

پیمانکار عمومی: بازسازی CDO
مهندس سازه: جنیکس
نجاری: کابینت سازی CST

دیدگاهتان را بنویسید