دهلیز به سبک جنگل های بارانی با درخت سرو در یک واحد دو طبقه طراحی شده توسط استودیو لکی، واقع در داخل برج جدید خانه ونکوور.


این پنت هاوس در برج مجسمه ای 59 طبقه یافت می شود که از یک مکان مثلثی در مرکز شهر ونکوور ، نزدیک پل گرانویل بالا می رود. این ساختمان توسط شرکت معماری BIG طراحی شده و سال گذشته به اتمام رسیده است.

لکی استودیو این پروژه را طراحی کرده است
دهلیزی به سبک جنگل های بارانی در قلب پنت هاوس نشسته است

این آپارتمان دو طبقه در ضلع شمال غربی آسمان خراش است ، جایی که از آن می توان چشم انداز خلیج انگلیس و کوه های شمال ساحل را دید.

صاحب واحد خواستار ایجاد جو و فضاهای جذاب برای جا دادن آثار طبیعی و آثار هنری سفرهایش بود. او به یک شرکت محلی روی آورد استودیو لکی برای نظارت بر طراحی

پنت هاوس در برج خانه ونکوور واقع شده است
این آپارتمان دارای چشم اندازهای وسیع از ونکوور و فراتر از آن است

این تیم تلاش کردند تا یک محیط لایه ای ایجاد کنند که هم از درون و هم از بیرون به نظر برسد و با عناصر آلی تزریق شود.

تیم گفت: “از طریق یک فرایند طراحی تکراری ، استودیو و مشتری به یک طراحی بیوفیلک کاملاً سفارش داده شده که با گذشت زمان هماهنگ است ، رسیدند.”

Leckie Studio یک آشپزخانه را به سطح پایین وارد کرد
یک آشپزخانه در سطح پایین دارای یک جزیره غول پیکر است

این واحد به مناطق عمومی و خصوصی تقسیم شده است. در سطح پایین ، یک اتاق نشیمن ، اتاق ناهار خوری ، آشپزخانه و یک دفتر پیدا می شود. یک پله نیمه دور به سطح بالایی منتهی می شود که دو اتاق خواب را در خود جای داده است.

همچنین یک عرشه سقف به مساحت 167 متر مربع وجود دارد که از طریق آسانسور اختصاصی به آن دسترسی پیدا می کند.

READ  فروشگاه Google که توسط Reddymade طراحی شده در نیویورک افتتاح می شود

مایکل لکی معمار گفت: “تجربه پنت هاوس بسته به زمان روز و فضای مورد نظر کاملاً متنوع است.”

نقطه کانونی واحد یک دهلیز بلند و لعاب دار است که با پوشش گیاهی سرسبز پر شده است.

دهلیز دارای پوشش گیاهی است
دهلیز در کنار راه پله که به اتاق خواب منتهی می شود ، جریان دارد

دهلیز که به عنوان “ستون فقرات” برای پنت هاوس عمل می کند ، در کنار راه پله اجرا می شود و از سطح پایین واحد تا تراس سقف آن امتداد می یابد. در بالا ، به آسمان باز است.

تیم گفت: “این تصور به عنوان عالم کوچک جنگل بارانی شمال غربی اقیانوس آرام ، یک درخت سرو قرمز کامل است که عنصری قابل تأمل و زمین را به فضای داخلی مشرف می بخشد.”

لکی استودیو از گردوی سیاه آمریکایی برای کارهای چوبی استفاده کرده است
پایان و لوازم در حمام حداقل نگه داشته می شود

“اکوسیستم اطراف این درخت توسط یک” پرستار “به مدت طولانی پایدار می ماند که فضا را با مواد مغذی ناشی از پوسیدگی دوباره پر می کند.”

فراتر از دهلیز ، عناصر خاکی در سراسر خانه یافت می شوند و زمینه ای غنی برای وسایل مشتری را تشکیل می دهند.

از تراورتن برای سینک ظرفشویی های سفارشی آسیاب شده استفاده می شد
سنگ مرمر دیوارهای اتاق پودر را خط می زند

گردوی سیاه آمریکایی کارهای چوبی اتاق نشیمن ، آشپزخانه و مناطق حمام را تشکیل می دهد. از چوب مرغوب نیز برای راه پله استفاده شده است.

از تراورتن برای کف پوش و غرق حمام آسیاب سفارشی استفاده می شد. سنگ مرمر خاکستری دودی دیوارها را در یک اتاق پودر ترسیم می کند.

استودیوی لکی از لهجه های سیاه در پروژه استفاده کرد
لهجه های استیل سیاه را می توان در سراسر آپارتمان یافت

لهجه های فولادی سیاه شده در سراسر واحد اجرا می شوند و به عنوان نقطه مقابل مواد طبیعی عمل می کنند.

وسایل کم پنت هاوس شامل یک میز ناهار خوری در بالای بلوط با پایه برنز ریخته گری ، و یک مبل چند جهته کم ارتفاع است که از حالت ها و جهت های مختلف پشتیبانی می کند.

READ  ASKA از فیلمهای وس ​​اندرسون برای طراحی آفتابی کافه باناکادو استفاده می کند
یک تاسیسات روشنایی در راه پله شناور است
یک نصب روشنایی از بوکی ، راه پله را روشن می کند

شناور در راه پله ، یک نصب روشنایی از بوچی است که خوشه ای از کرم شب تاب های درخشان را تداعی می کند. این قطعه از چراغ های مس و 122 شیشه ساخته شده است.

تراس پشت بام به معنای گسترش فضای زندگی است. مجهز به جکوزی از جنس استنلس استیل ، دوش در فضای باز ، آشپزخانه و صندلی های فراوان است.

استودیوی لکی در سال 2015 تاسیس شد
تاسیسات روشنایی از مس و شیشه ساخته شده است

استودیوی لکی توسط مایکل لکی در سال 2015 تاسیس شد و تعدادی پروژه مسکونی از جمله کابین های آینه ای که به جنگل می آمیزند را طراحی کرده است. این شرکت همچنین دفتر اسلک را در ونکوور طراحی کرد که در یک ساختمان صنعتی تغییر کاربری یافته است.

عکاسی توسط کنراد براون.

دیدگاهتان را بنویسید