کاشی های آجر مانند با لعاب خاکستر آتشفشانی ایجاد شده توسط Formafantasma و دیوارهای بتونی بافتی در این کافی شاپ در Shibuya ، توکیو ، توسط استودیوی ژاپنی Keiji Ashizawa Design وجود دارد.


این محل استقرار قهوه آبی در یک پیاده روی کوتاه از منطقه شلوغ مرکز شهر توکیو واقع شده است و به عنوان یک عقب نشینی شهری در میان دو پارک قرار گرفته است.

در طول روز قهوه و عصرها اشتها آور و شراب طبیعی سرو می کند.

پیشخوان منحنی با کاشی های قهوه ای در Blue Bottle Coffee Shibuya
کاشی های قهوه ای با لعاب خاکستر آتشفشانی در سراسر فضای داخلی Blue Bottle Coffee Shibuya وجود دارد

طراحی کیجی آشیزاوا، که همچنین ایستگاه یوکوهاما مارک قهوه را طراحی کرد ، می خواست فضای داخلی گرم و مطلوبی ایجاد کند که محیط پارک را به فضای دیواره شیشه ای و کف بتونی وارد کند.

آشیزاوا به دزین گفت: “تهیه یک طرح داخلی بازیگوش در این ساختمان دو طبقه مربع یک چالش بود.”

“چالش دیگر ایجاد ارتباط بین طبقات اول و دوم و فضای خارجی و داخلی بود.”

میله کاشی قهوه ای و صندلی پیشخوان چوبی در کافی شاپ توسط Keiji Ashizawa Design
صندلی های پیشخوان در امتداد دیوار پنجره ها اجرا می شوند

برای ورود بیرون ، استودیو یک پیشخوان کاشی بزرگ و منحنی نصب کرد که دور محوطه آشپزخانه کافه را می پیچد و هنگام ورود مشتریان از آنها استقبال می کند.

کاشی های قهوه ای – که به عنوان همکاری بین تولید کننده مواد لندن Dzek و استودیوی طراحی مستقر در آمستردام Formafantasma ساخته شده است – با یک لعاب خاکستر آتشفشانی خاص به پایان رسید.

دیوارهای کاشی کاری شده و صندلی پیشخوان چوبی در Blue Bottle Coffee Shibuya
یک صنعتگر تمام 7000 کاشی را در داخل کشور ریخته است

یک صنعتگر ماهر بیش از 7000 کاشی را در کافه ریخته است. و همچنین پیشخوان ، آنها یک میز قهوه کم و دیواری را در قسمت سالن طبقه بالا می پوشانند. آشیزاوا گفت که کاشی ها به طور خاص برای اتصال فضاهای داخلی و خارجی انتخاب شده اند.

READ  گشتی در این خانه مدرن متمایل به اواسط قرن که توسط ASOM Home طراحی شده است + 10 ترفند طراحی قابل دسترس که هر کسی می تواند انجام دهد

آشیزاوا توضیح داد: “ما یک مورد مانند پارک را به عنوان یک ماده اصلی می خواستیم که در فضای داخلی برجسته باشد اما به طور همزمان بین طبقه اول و دوم و فضای خارجی و داخلی ارتباط قوی برقرار کند.”

فضای نشیمن غرق شده با بالش های نارنجی در کافی شاپ توسط Keiji Ashizawa Design
یک مکان نشستن غرق در صندلی های حاشیه نشین است

وی ادامه داد: “من فکر کردم که این کاشی که دارای رنگ آجری است ، موردی است که یادآور پارکهای ژاپن است.”

“همچنین ، این واقعیت وجود دارد که خاک حاصل از خاکستر آتشفشانی در این منطقه کانتو ماده آشنایی است و من به یاد می آورم که کف خاک پارک اصلی کیتایا نیز لوم کانتو بود.”

علاوه بر کاشی های گرم رنگ ، منسوجات صورتی و نارنجی توسط کوادرات و مبلمان چوبی توسط کریموکو ، آزمایشگاه ایشینوماکی و آریاکه گرما را به فضای داخلی بتونی و شیشه ای اضافه کنید.

در طبقه همکف قهوه آبی بطری ، میزها در ارتفاع های مختلف چیده شده اند. پیشخوان بلند همراه با مدفوع به مشتریان این امکان را می دهد تا باریستا در حال تهیه قهوه خود را تماشا کنند ، در حالی که میز پایین نمای خوبی از پارک را فراهم می کند.

پرده خاکستری شفاف بیش از فضای نشسته در قهوه آبی بطری آبی Shibuya
قسمت نشیمن توسط پرده ای خاکستری نیمه شفاف پوشانده می شود

انواع بیشتری از صندلی ها در طبقه بالا نصب می شوند ، از جمله یک طبقه پایین تر با صندلی های ضیافت که در پارچه نارنجی پاییزی تزیین شده اند. این فضا را می توان با یک پرده کاملاً خاکستری و خاکستری از قسمت اصلی جدا کرد.

READ  پست طراحی آشپزخانه فارم خانه – طرحی کلاسیک + شیک برای این اتاق سخت کوش (برای ما آرزوی موفقیت کنید)

یک میز ناهار خوری بیضی شکل در مرکز فضا قرار دارد و یک گزینه ناهار خوری معمولی و عمومی را فراهم می کند. یک میز پیشخوان بلند با چراغی مانند کتابخانه امکان نشستن گروههای مجرد و مجردها را در قسمت عقب فضا فراهم می کند.

نیمکت های چوبی بیرون کافی شاپ توسط Keiji Ashizawa Design
نیمکت های چوبی صندلی های خارج از کافه را ارائه می دهند

در انتهای انتها ، یک میز قهوه خوری کاشی کاری شده و پایین ، با صندلی های راحتی و مبل های تودوزی شده با پارچه صورتی خاموش احاطه شده است.

یک ملات خمپاره ای بافت و بر روی سقف کافه در طبقه همکف و از طریق دیوار طبقه بالا برای کمک به بهبود آکوستیک در فضا استفاده شده است.

نمای روکش دار قهوه بطری آبی Shibuya
مبلمان مطابق با نمای چوبی ساختمان است

آشیزاوا گفت: “وقتی ما کافه ها یا رستوران ها را برنامه ریزی می کنیم ، فکر کردن در مورد آکوستیک ضروری است.” “این مهم است که شما می توانید به راحتی صحبت کنید و موسیقی را به راحتی بشنوید.”

“هنگامی که ما برای اولین بار وضعیت داخلی را دیدیم – کف از بتن با دیوارهای شیشه ای ساخته شده است. ما قطعاً فکر کردیم که باید برای تقویت جذب صدا نوعی بافت را از سقف خارج کنیم. در همان زمان ، من فکر کردم که ایجاد یک احساس لمس در فضا باعث آرامش مشتری در شهر پرفشار شیبویا مانند فضای سبز یک پارک خواهد شد. “

وی در پایان گفت: “ما امیدواریم که بازدیدکنندگان از فضای گرم لذت ببرند گویا که از آنها برای دیدار از خانه استقبال دوست صمیمی دعوت شده است.”

عکاسی توسط بن ریچارد و ماساکی اینو.

دیدگاهتان را بنویسید