انفجارهای آبی و سبز در داخل این خانه کانالی چند صد ساله در آمستردام ظاهر می شود که توسط استودیوی معماری محلی i29 بازسازی شده است.


i29 بیش از دو سال در کنار تیمی از متخصصان برای احیای این خانه سه طبقه که از زمان ساخت آن در سال 1675 به شدت مورد بی توجهی قرار گرفته بود، کار کرد.

اکنون مجموعه ای از فضاهای زندگی روشن و سفید رنگ با مداخلات رنگارنگ را نشان می دهد که استودیو امیدوار است کیفیت “غیر منتظره” را به فضای داخلی بیاورد.

خانه کانال در آمستردام طراحی شده توسط i29
قدمت این خانه به سال 1675 برمی گردد

طبقه همکف خانه آشپزخانه را در خود جای می دهد که یک پیشخوان چوب بلوط دراز در وسط آن قرار دارد.

نیمی از پیشخوان به عنوان میز ناهارخوری عمل می کند، در حالی که نیمی دیگر دارای اجاق گاز، سینک و فضای پیشخوان است که می توان غذاها را در آن تهیه کرد.

خانه کانال در آمستردام طراحی شده توسط i29
یک حجم سبز شامل یک اتاق مهمان در آشپزخانه معرفی شده است

درست در آن سوی پیشخوان، حجمی براق و به رنگ سبز جنگلی وجود دارد که اتاق خواب مهمان را با حمام اختصاصی و درب دسترسی به باغ در خود پنهان می کند.

در سمت دیگر آشپزخانه یک راه پله بلوط با رنگ خاکستری تیره قرار دارد. پس از چند قدم اول فرود کوچکی است که به یک گوشه صندلی دنج تبدیل شده است.

خانه کانال در آمستردام طراحی شده توسط i29
فقط چند وسیله در اتاق نشیمن خانه وجود دارد

پله‌ها در نهایت به قسمت نشیمن طبقه اول منتهی می‌شوند که با یک مبل، صندلی راحتی و یک چراغ آویز سفید بی‌شکل به حداقل رسیده است.

دیواری در اینجا نیز با پارچه آکوستیک خاکستری پوشانده شده است.

READ  طراحی با یک پسر تقریباً بین‌المللی: به‌روزرسانی اتاق چارلی/پیشرفت با حال و هوای صرفه‌جویانه دهه 80
خانه کانال در آمستردام طراحی شده توسط i29
یک قفسه کتاب را می توان به عقب هل داد تا یک فضای راحت راز آشکار شود

در پشت اتاق چیزی است که به نظر یک قفسه کتاب ساده است، اما در واقع یک در مخفی است.

هنگامی که به عقب رانده می شود، فضای آرام و آبی عمیقی را نشان می دهد که ساکنان می توانند در طول روز برای خواندن و استراحت به آنجا بروند.

خانه کانال در آمستردام طراحی شده توسط i29
تمام سطوح در حالت دنج دارای سایه آرامش‌بخش آبی هستند

یک مطالعه نیز در سطح خانه او گنجانده شده است.

در حالی که اکثر فضا خاکستری است، قسمتی از سقف، کف و دیوارها، مانند میز و چراغ اتاق، به رنگ سبز مریمی رنگ شده است.

خانه کانال در آمستردام طراحی شده توسط i29
بخشی از مطالعه به رنگ سبز مریم گلی است

کل طبقه سوم به اتاق خواب اختصاص داده شده است که i29 آن را طراحی کرده است تا “آرامش و تجمل را مانند یک تجربه واقعی هتل به نمایش بگذارد”.

در قلب اتاق یک محفظه براق است که شامل راه پله است، و یک کابین دوش با دیوارهای آینه ای دو طرفه که به کانالی که جلوی خانه می گذرد، مناظر را می دهد.

خانه کانال در آمستردام طراحی شده توسط i29
یک اتاق خواب زیر سقف شیبدار خانه قرار دارد

در یک طرف محوطه اتاق خواب قرار دارد که در زیر قله سقف شیبدار اصلی خانه قرار دارد.

در طرف دیگر حمام با یک وان چوبی به سبک ژاپنی و سینک مستقل قرار دارد.

خانه کانال در آمستردام طراحی شده توسط i29
ویژگی وان و سینک به سبک ژاپنی در حمام

i29 با استفاده از رنگ های پررنگ غریبه نیست. این استودیو اخیراً دندانپزشکی را در آمستردام طراحی کرده است که دارای فضاهای جمعی به رنگ سبز خاکی و اتاق‌های درمان سفید تازه است.

در سال 2020 این استودیو همچنین ساختمان معتبر فلیکس مریتیس پایتخت هلند را بازسازی کرد و فضای داخلی آن را با دیوارهای آبی آبی، مبلمان قرمز گیلاسی و غرفه‌های نشستن زرد آفتابی تکمیل کرد.

READ  اثبات در کف است

عکاسی توسط اووت هویبرز.


اعتبار پروژه:

مرمت: کده
پیمانکار: GK Visbeen & Co
سازنده داخلی: طراحی داخلی اشنایدر

دیدگاهتان را بنویسید