استودیوی معماری Hutchinson & Partners یک پالت خنثی از رنگهای کرم رنگ برای تکمیل سنگ کاری این ساختمان اداری 1920 در لندن ، که قبلاً توسط معمار انگلیسی ویل آلسوپ بازسازی شده بود ، به کار گرفت.


هاچینسون و شرکابازسازی گسترده خانه ویکتوریا توسط شرکت مستقر در لندن و برلین برای ارائه دهنده فضای کار LABS انجام شد ، که در سال 2019 این ملک را با چشم اندازی برای تبدیل ساختمان به یک فضای کاری مدرن به دست آورد.

دفتر خانه ویکتوریا در بلومزبری
خانه ویکتوریا (بالا) با مبلمان مدرن و مینیمالیستی بازسازی و تزئین شده است (تصویر بالا)

این ساختمان 13 طبقه در حاشیه شرقی میدان بلومزبری واقع شده است و در ابتدا به عنوان مقر شرکت بیمه لیورپول و شرکت دوستانه ویکتوریا توسط معمار چارلز ویلیام لانگ طراحی شده است.

بلوک نئوکلاسیک درجه II ، که قبلاً ذکر شده بود در اوایل دهه 2000 توسط Alsop بازسازی شد، شامل 27000 متر مربع فضای اداری ، در کنار خرده فروشی ، مهمان نوازی و فضاهای رویداد است.

سرسرای خانه ویکتوریا با لوستر و دو قسمت نشیمن با مبل و میز
یک سالن مرکزی با ارتفاع سه گانه فضاهای جلسات غیررسمی را در خود جای داده است

هدف این استودیو این بود که فضای تاریخی با روکش سنگ مرمر را به روز کند تا “یک لایه جدید و مدرن” به آن داده شود.

در کل ، تیم از یک پالت از مواد طبیعی مقاوم استفاده می کرد-مانند سنگ مرمر ، تراتزو ، سطوح برنجی ، برنز ، چوب بلوط و چرم-که معماری اصلی و تناسب ظریف آن را تکمیل می کند ، اما آن را با جزئیات “مدرن و حداقل” به روز می کند. .

فضای نشیمن در دفتر توسط Hutchison & Partners با ستون های مرمر ، صندلی های چوبی و مبل های روشن رنگ
Hutchison & Partners از رنگ های خنثی برای تکمیل معماری اصلی ساختمان استفاده کردند

فضاهای بزرگ طبقه همکف-یک سالن ورودی سنگ مرمر Subiaco و تراورتن ایتالیایی ، یک راه پله ترازو و یک سالن مرکزی با ارتفاع سه برابر-برای میزبانی مجموعه ای از فضاهای اجتماعی بازسازی شده اند.

READ  از حضار بپرسید: از کدام پارچه باید به عنوان یک پرده سفارشی برای پوشاندن ماشین لباسشویی و خشک کن استفاده کرد؟

اینها شامل یک نوار مرکزی ، سالن اعضا و جلسات غیررسمی هستند ، در حالی که سطوح بالایی به منظور ایجاد فضاهای کاری انعطاف پذیر با سالن های عمومی ، آشپزخانه ، کتابخانه ها ، اتاق جلسات و غرفه های تلفن که در اطراف محورهای چوبی قرار گرفته اند ، به روز شده است.

راه پله خانه ویکتوریا با قسمت نشیمن از صندلی های چوبی و میز مرمر
یک پله ترازو به طبقات بالا منتهی می شود

این پروژه شامل بیش از 750 متر مربع فضا در سه سوئیت عمومی است.

سوئیت Alsop و The Long Suite فضایی را برای ملاقات مستاجران اداری با مشتریان ، همکاری و استراحت فراهم می کنند ، در حالی که The Heritage Suite دارای یک سالن بدنسازی مدرن ، استودیوی چند منظوره در کنار اتاق سخنرانی ، اتاق جلسه و جلسه است. سوئیت اتاق

برخی از مداخلات ارائه شده توسط Alsop در بازسازی 2000s قبلی ، مانند مجموعه ای از غلاف های دفتر معلق ، دست نخورده باقی مانده اند ، در حالی که برخی دیگر به روز شده اند ، مانند سکوی شیشه ای شناور که در تخته های سفالی سفارشی و تراورتن تقریبا تراشیده شده است.

استودیو می گوید: “هدف این بود که حس قدیم و جدید هماهنگ شود ، در حالی که حس دقیق روایت تاریخی حفظ می شود که به راحتی به بیننده اجازه می دهد بین گذشته و حال مرزبندی کند و به آنها اجازه می دهد ساختمان را به عنوان یک کل متحد تجربه کنند.” .

READ  سبک در مقابل ماده | کف همه چیز

“این زبان نوظهور به عنوان پایه ای مورد استفاده قرار گرفته است که بر اساس آن نوسازی مرحله ای در حال توسعه ساختمان وسیع تر انجام شده است.”

نمای داخلی دفتر توسط Hutchison & Partners با میزهای چوبی مشترک و صندلی های نیمکت دار
فضاهای کاری با طرح باز فضایی برای همکاری ارائه می دهند

طراح انگلیسی فرد ریگبی مأموریت یافت تا مجموعه مبلمان سفارشی را برای پروژه ایجاد کند که از اشکال نرم موجود در طبیعت استفاده می کند.

مجموعه ای از قطعات منحنی شامل مجموعه ای از پرده های حریم خصوصی بلوط ، صندلی های پارچه ای بلوط و پارچه ای و مجموعه ای از میزهایی است که به درهای بلوط ساختمان برجسته اشاره می کند.

پیشخوان طلایی رنگ با نور گوی در فضای داخلی دفتر ویکتوریا هاوس
یک میز پذیرایی فلزی راه راه در سالن ورودی ایستاده است

دیگر پروژه های اداری اخیر لندن شامل فضای داخلی دفتر توسط هولی بودن با پالت مواد غنی است که توسط باشگاههای آقایان لندن اطلاع رسانی شده است و آزمایشگاه پزشکی در اواسط قرن که توسط dMFK به فضای اداری منعطف تبدیل شده است.

عکاسی توسط استول اریکسن.

دیدگاهتان را بنویسید