بازسازی رودخانه سنگ قهوه ای بروکلین برای یک سرآشپز و خانواده آنها باعث شد Home Studios فضاهایی را برای میزبانی مهمانی های شام ایجاد کنند.


ساختمان سه طبقه Fort Greene Townhouse که در سال 1901 ساخته شد ، به دنبال بازسازی “بسیار” قبلی که فضاهای آن را فاقد شخصیت می کرد ، نیاز به بازسازی کامل داشت.

آشپزخانه در خانه بازسازی شده فورت گرین
فون گرین تاون هاوس برای یک خانواده چهار نفره که از سرگرمی لذت می برند بازسازی شد

مستقر در بروکلین استودیوهای خانگیکه در استودیوی طراحی داخلی سال در جایزه Dezeen Awards 2021 قرار گرفت ، توسط یک رستوران دار موظف شد فضای آپارتمان قبلی وست ویلیج خانواده خود را در فضایی بسیار بزرگتر بازسازی کند.

با استفاده از 1900 فوت مربع (177 متر مربع) ، استودیو اقدام به بازسازی پلان برای اتصال بهتر اتاقها و ایجاد جریان بازتر در خانه کرد.

جزییات آشپزخانه پشت چوبی مرمر و پیشخوان
سنگ مرمر Paonazzo میزهای آشپزخانه و پشتی پشت مجموعه را در آشپزخانه ایجاد می کند

سایر الزامات کلیدی بازسازی اطمینان از این بود که خانواده چهار نفره می توانند برای مهمانان آشپزی کنند و از آنها پذیرایی کنند و احترام گذاشتن و برجسته ساختن ویژگی های معماری اصلی ساختمان ایتالیایی ساختمان.

استودیو گفت: “اصول طراحی” مهمان نوازی “در نهایت تصمیمات معماری و مادی را در طول پروژه آگاه کرد.”

“هدف پروژه این بود که اصول اساسی” تاریخ “و” مادیات “را در تلاش برای ایجاد یک محیط به روز شده که با مطابقت یک محل سکونت معمولی سرپیچی می کند ، بپذیرد.”

منطقه غذاخوری با مبلمان قدیمی و مدرن
چیدمان خانه برای بهبود جریان بین اتاق ها تغییر کرد

فضای اصلی برای سرگرمی یک سالن باز و آشپزخانه در طبقه همکف است.

در آشپزخانه ، سنگ مرمر Paonazzo با رگه های شگفت انگیز باعث ایجاد پشت جوش در پشت محدوده و صفحات میز در هر دو طرف می شود.

READ  به‌روزرسانی انبار: پانل‌سازی، ویندوز قدیمی بازیابی شده، و یک بحث داغ

همین سنگ همچنین یک جزیره مرکزی را می پوشاند ، در حالی که کاشی های سرامیکی دست ساز الگوهای نی را در انتهای عمودی آن ایجاد می کنند.

سخت افزار و کابینت بلوط و برنج سفارشی فضای ذخیره سازی زیادی را پنهان می کند ، در حالی که درهای شیشه ای محتویات دو یخچال شراب و مجموعه ای از وسایل آشپزی را که بین آنها ذخیره شده است ، نشان می دهد.

اتاق پودری با نقاشی دیواری الهام گرفته از پیکاسو
نقاشی های دیواری تحت تأثیر پیکاسو توسط کیمی کویلین حمام را تزئین می کند

در پشت کارخانه سبز رنگ کم رنگ در زیر راه پله یک اتاق پودری قرار دارد که با نقاشی دیواری تحت تأثیر پیکاسو توسط کیمی کویلین، که آثار هنری آن نیز در حمام های طبقه بالا یافت می شود.

ترکیبی از قطعات مبلمان قدیمی و معاصر و آثار هنری در قسمت نشیمن و غذاخوری ، گهگاه رنگ را به فضای داخلی با رنگ خنثی وارد می کند.

اتاق نشیمن با نیمکت قرمز
قطعات مبلمان مدرن رنگ را به فضاهای خنثی وارد می کند

به گفته طراحان ، کفپوش بلوط بازسازی شده در اکثر خانه ها می گذرد و بر “انسجام سبکی از اتاق به اتاق که با عملکرد مدرن خانه هماهنگ و مکمل است” می افزاید.

جزئیات تاریخی که مرمت شده اند شامل درهای ورودی ، نرده راه پله و دیوارهای شومینه است.

اتاق خواب طبقه روشن
اتاق خواب های طبقه بالا سبک و روشن هستند

در طبقه بالا ، اتاق خواب ها سبک و روشن هستند و از بلوط بیشتر برای قاب تختخواب و تابلوهای رومیزی و همچنین روتختی و زیرانداز استفاده می شود.

این دومین پروژه مسکونی Home Studios است ، پس از بازسازی یک آپارتمان Soho در سال 2020.

READ  هشت خانه که در آن مبلمان مدرن اواسط قرن، جلوه ای شیک می بخشد
حمام طبقه بالا با شومینه و وان مستقل
کف بلوط در اکثر اتاقها از جمله حمام طبقه بالا جریان دارد

این شرکت در سال 2009 تأسیس شد ، همچنین اخیراً هتلی در لس آنجلس با فضاهای داخلی تحت تأثیر مدیترانه و یک رستوران در ایستگاه قطار تبدیل شده ویسکانسین را تکمیل کرده است.

عکاسی توسط برایان فریبه


اعتبار پروژه:

معماری ، طراحی داخلی ، طراحی داخلی: استودیوهای خانگی
ساخت: دیوید بندک ، مت زالا ، تولید کننده آثار

دیدگاهتان را بنویسید