استودیو هوم مستقر در بروکلین، بار و رستورانی را در دهکده شرقی نیویورک با استفاده از چوب تیره و صندلی مخملی بازسازی کرده است تا “ظاهر فرسوده و قدیمی” را حفظ کند.

رن در گذرگاه شلوغ Bowery از زمان افتتاح در سال 2012 به یکی از لوازم اصلی محله تبدیل شده است، اما برای بازسازی داخلی آماده بود.

قسمت ورودی The Wren با پوشش دیوار چوبی و کف چوبی سختقسمت ورودی The Wren با پوشش دیوار چوبی و کف چوبی سخت
Wren به گونه ای بازسازی شده است که جذابیت روستایی خود را حفظ کرده است

استودیوهای خانگی هر دو سطح از میخانه مجلل، از جمله قسمت غذاخوری و نوشیدنی طبقه بالا، و سالن استراحت خصوصی در طبقه پایین، تازه شده است.

استودیوی هوم به رهبری الیور هالسگریو، بنیانگذار آن، می‌گوید: «علی‌رغم تغییرات در شهر و تکامل محله، The Wren جذابیت همیشگی خود را حفظ کرده است و به بازدیدکنندگان نگاهی اجمالی به گذشته و تجربه‌ای معتبر میخانه ارائه می‌کند.

نوار L شکل با پیشخوان مرمری و با چهارپایه های چوبی احاطه شده استنوار L شکل با پیشخوان مرمری و با چهارپایه های چوبی احاطه شده است
میله L شکل دارای پیشخوان مرمری است و با چهارپایه های GAR Products احاطه شده است

در سطح اصلی، از مواد تیره و بدخلق برای حفظ کیفیت میخانه مانند فضاها استفاده شده است که به کمک تیرها و ستون های سقف چوبی در معرض دید و کف چوب سخت است.

در دو طرف ورودی، نیمکت‌هایی به سبک غرفه‌ای با رنگ مشکی بر روی دیوارهای گردویی نصب شده‌اند که گوشه‌های دنج را برای جفت‌ها یا گروه‌های کوچک ایجاد می‌کنند.

ضیافت مخملی شکلاتی با کوسن های آجدارضیافت مخملی شکلاتی با کوسن های آجدار
در سمت پشت، یک ضیافت مخملی شکلاتی با کوسن های آجدار دیده می شود.

قسمت نوار دارای یک پیشخوان مرمری L شکل است که اطراف آن را احاطه کرده است محصولات GAR مدفوع، روبه‌روی کتانی مشکی که زیر کاغذدیواری‌های قدیمی قرار دارد.

به سمت پشت، یک ضیافت طولانی با بالشتک های آجدار پوشانده شده است که نشیمنگاه و تکیه گاه را تشکیل می دهند و همه در مخمل قهوه ای پیچیده شده اند.

ردیفی از آینه های سفارشی با دیوارکوب های دیسکی شکل در بالای میزها متناوبردیفی از آینه های سفارشی با دیوارکوب های دیسکی شکل در بالای میزها متناوب
آینه های سفارشی با دیوارکوب های دیسکی شکل توسط In Common With جایگزین می شوند

آینه های قوسی شکل سفارشی نصب شده بر روی دیوارها با دیوارکوب های دیسکی شکل متناوب مشترک با، در برابر پس زمینه گچ بافت بژ.

READ  Hem اولین مجموعه غذاخوری خود را در فضای باز منتشر کرد: Chop

انواع دیگر دیوارکوب ها در سراسر از برندهای روشنایی از جمله اولامپیا، سایه های نور، متحد ساز و جوان سازی.

هر دو زیر دو پنجره U شکلهر دو زیر دو پنجره U شکل
میهمانان می توانند از میان انواع غرفه ها، دو طبقه یا قسمت های ایستاده انتخاب کنند

استودیو هوم گفت: «با ظاهری فرسوده و قدیمی، فضا اکنون فضایی شبیه به زمستان را در خود دارد.

در طبقه پایین، به لطف سطوح تیره تر و انواع منابع روشنایی کم و گرم، حال و هوای آن حتی “آلوده” و صمیمی تر است.

پیشخوان بار از سنگ مرمر سیاه پورتورو ساخته شده است و کف چوبی آن نیز مشکی رنگ شده است، در حالی که روکش ضیافت رنگ روشن تری نسبت به سطح بالایی دارد.

در بین دو طبقه، مهمانان می توانند از میان انواع مکان های نشستن یا ایستادن برای لذت بردن از آبجو، کوکتل و غذای بار خود را انتخاب کنند.

ضیافت زیر تابلوهای گردویی و شمع گیرضیافت زیر تابلوهای گردویی و شمع گیر
در قسمت خصوصی طبقه پایین، حال و هوای گرم تر است و روکش ضیافت رنگ روشن تری دارد.

تیم گفت: «Home Studios به‌طور یکپارچه جذابیت نوستالژیک و روستایی را در فضای داخلی The Wren با هم ترکیب کرده است، و فضایی جذاب و متمایز ایجاد می‌کند که ادای احترام به تاریخچه بار است.

استودیوی هوم با موسسات دوست داشتنی با طراوت بیگانه نیست، زیرا فضای داخلی پرنده در مونتاوک و مروارید در نانتاکت را تکمیل کرده است.

منطقه طبقه پایین با کف‌های تیره رنگ و پیشخوان نوار مرمر سیاهمنطقه طبقه پایین با کف‌های تیره رنگ و پیشخوان نوار مرمر سیاه
طبقه پایین دارای کف های تیره رنگ و پیشخوان نوار مرمر سیاه است

این شرکت همچنین اخیراً یک مرکز کنفرانس در شمال کالیفرنیا را به یک هتل مجلل تبدیل کرده است، همانطور که در ابتدا توسط بنیانگذار ملک: مخترع رادیو در نظر گرفته شده بود.

عکاسی توسط برایان دبلیو فری.

دیدگاهتان را بنویسید