استودیوی چینی FOG Architecture دیوارهای منحنی ، سطوح آینه ای و سنگ مصنوعی را به فضای داخلی فروشگاه گل سرسبد برند آروماتراپی ToSummer در پکن افزود.


واقع در دهکده خرید Taikoo Li Sanlitun پکن ، معماری FOG فروشگاه ToSummer به مساحت 170 متر مربع را برای یادآوری فضای غاری طراحی کرده است.

اتاق نشیمن ToSummer دارای دیوارهای سنگی مصنوعی است
بالا: صفحه ورودی آینه ای در ورودی فروشگاه قرار داده شد. در بالا: نمای بیرونی فروشگاه با سنگ مصنوعی بافت پوشانده شده است

FOG Architecture گفت: “نیاز بتونی این برند برای این طراحی فضایی یک غار مدرن بود.”

“ما تصمیم نگرفتیم كه به طور مستقیم ظاهر طبیعی غارها را ایجاد كنیم ، اما در عوض ، عناصر مشخصه بافت های مادی را برای الهام بخشیدن به تجربه حسی ارائه می دهیم.”

از سطوح آینه ای در اتاق نشیمن ToSummer استفاده شد
صفحه آینه منعکس کننده رهگذران و فضای داخلی فروشگاه است

ورودی فروشگاه با یک دیوار سنگی مصنوعی بزرگ و یک صفحه آینه مشخص شده است که بازدید کنندگان را به داخل فروشگاه هدایت می کند.

این استودیو توضیح داد که صفحه بزرگ آینه کاری شده برای جلب عابران به داخل فروشگاه در حالی که به صفحه نمایش هایی که معمولاً در خانه ها و فضاهای داخلی استفاده می شود ، اشاره می کند.

یک مبل توگو در کنار دیوارهای موج دار در اتاق نشیمن ToSummer قرار گرفته است
از دیوارهای منحنی در امتداد محیط فروشگاه استفاده شده است

ژنگ یو ، بنیانگذار FOG Architecture به روزنامه دزین گفت: “کنجکاوی آنچه در پشت آن است ، بینندگان را به داخل قدم می زند.” “سطح صفحه معمولاً با تصویری از مناظر طبیعی تزئین می شود.”

“این استعاره از فضای پنهان شده در پشت است. و این دلیلی است که ما یک صفحه کوچک و آینه صیقل داده شده را به عنوان عنصر اصلی مکانی قرار دادیم. این زیبایی را به روشی محدود نشان می دهد.”

مبلمان آینه در فضای خرده فروشی در اتاق نشیمن ToSummer استفاده شد
فروشگاه به چند منطقه تقسیم شد

دیواره های موج دار با رنگ طبیعی ، فضای داخلی مغازه را در برگرفته و توسط نور نواری که در سقف تنظیم شده است ، روشن می شوند.

READ  فراری از فروشگاه مفهومی سبک زندگی براق طراحی شده توسط Sybarite رونمایی کرد

فضای داخلی به مجموعه ای از بخشهای کوچک تقسیم شده و هر کدام دارای عملکردهای خاص خود ، فضای خرده فروشی مسکن ، فضای نمایشگاه و مناطق نصب شده اند.

یک توگو کرم توسط میشل دوکاروی برای Ligne Roset ، یک صندلی سفید و میز قهوه Playdough توسط کارستودیو و همچنین آینه های بی شکل در سراسر فروشگاه قرار داده شده است که ایده فضای داخلی را نشان می دهد.

یو گفت: “هدف مبلمان انتقال حس داخلی است.” “به همین دلیل نام این فضا را” اتاق نشیمن “گذاشتیم. فضایی که به مردم مکانی برای تنفس در یک مرکز خرید شلوغ و پرتحرک می دهد.”

دیوارهای اتاق نشیمن ToSummer با رنگ سفید به پایان رسید
یک جزیره فلزی طولانی با نرم بودن فروشگاه مغایرت دارد

دو صندلی “چوبی فاسد” که توسط طراح انگلیسی Max Lamb طراحی شده است نیز در سراسر فروشگاه و در طاقچه هایی که توسط دیوارهای خمیده آن شکل گرفته قرار داده شده است.

یو توضیح داد: “به نوعی ، ماكس بره همچنین الهام بخش اصلی ما در طول پروژه بود.”

” [chairs] لاک زدن صاف ، براق و رنگارنگ بود ، در حالی که کف شکنجه شده ، پاره شده ، زخم شده است – ترکیب این ماده به من یک توهم سنگینی شبیه قطعه ای از الوار پوسیده در طول زمان می دهد ، اما سبک است و صاف است و به تازگی ساخته شده است. “

نور منعکس کننده سطوح فلزی است
قفسه هایی در داخل دیوارهای منحنی ساخته شده اند

یک نمایشگاه و فضای خرده فروشی در قسمت عقب فروشگاه دارای مجموعه ای از قفسه ها است که در اطراف یک جزیره فلزی انعکاسی بلند مرتب شده و با دیوارهای منحنی که توسط آن احاطه شده است ، تضاد دارد.

READ  Bureau از سایه های پاستلی برای ایجاد فضای رویایی برای آبگرم شناور ژنو استفاده می کند

قفسه های فلزی مستطیل شکل در امتداد دیواره های موج دار معلق بودند و باعث جلب توجه به بی نظمی فضا در هنگام نمایش محصولاتی مانند آثار هنری می شدند.

قفسه ها محصول فروشگاه ها را در اتاق نشیمن ToSummer نگهداری می کنند
دو صندلی طراحی شده توسط Max Lamb فضا را اشغال می کند

میز صندوقدار فلزی در پشت یک حجم خمیده جمع شده و از شکل دیواره های آن تقلید کرده و یک فضای پیشخوان گرد شده را تشکیل می دهد که به صورت امتداد دیواره ها در می آید.

“[The store] مفهوم غار اصلی را به زبان فضایی تبدیل می کند ، و آن را در این فضای واقع گرایانه پر از احساس شرقی مدرن ادغام می کند تا تعادل ظریفی بین تجارت و هنر ، قلمرو داخلی و عمومی ، طبیعی و مصنوعی ارائه دهد. “

عطر روی قفسه فلزی به تصویر کشیده شده است
قسمتهای نمایش برای نمایش محصولات مانند آثار هنری طراحی شده اند

FOG Architecture استودیویی با دفاتر در لندن ، شانگهای و چونگ کینگ است که توسط یو و ژان دی تاسیس شده است.

از دیگر پروژه های پکن با دیوارهای خمیده می توان به این سالن آرایش موی آووکادو-فضای سبز و این مهد کودک با زمین بازی روی پشت بام توسط معماران MAD اشاره کرد.

عکاسی توسط Inspace انجام شده است.


اعتبار پروژه:

اصل طراحی: ژنگ یو ، ژان دی
تیم طراحی: هو شاوکای ، ژو چویانگ ، شیونگ آیجی ، وینس چوی و فو شیدی
طراحی روشنایی: دانشکده معماری ، دانشگاه Tsinghua و One Lighting Associated پکن
طراحی مبلمان و نصب: دفاع و FOG
نقاشی ساخت و ساز: پین شما
تیم ساخت و ساز: Youlong Jinsheng Decoration Ltd.

دیدگاهتان را بنویسید