شرکت dMFK Architects در لندن یک آزمایشگاه پزشکی در اواسط قرن را به یک فضای اداری انعطاف پذیر با نازک کاری بلوط دودی و یک پله بتونی ترمیم شده تبدیل کرده است.


این دفتر در 550 متر مربع گسترده شده و در طبقه اول یک ساختمان کاملاً لعاب دار دهه 1960 در محله فیتزروویا واقع شده است.

اتاق جلسه با روکش چوب با چراغ های آویز کروی و مبلمان چوبی در فضای داخلی دفتر خیابان فیتزروی
اتاق جلسات با استفاده از نازک کاری بلوط دودی از فضای اصلی جدا می شود

dMFK Architects توسط توسعه دهندگان املاک سفارش داده شد درونت لندن برای ایجاد فضایی داخلی که با میراث ساختمان مطابقت داشته باشد و در عین حال ویژگی های اساسی یک فضای کار مدرن را در خود داشته باشد.

این دفتر از طریق راه پله بتونی مرمت شده اصلی ساختمان از لابی طبقه همکف برخوردار است ، دارای ویژگی های نجاری بلوط دودی و جداول سفارشی به سبک خانوادگی توسط مارک مبلمان انگلیس Benchmark است.

چراغ های کروی در دفتر روکش چوب توسط dMFK Architects
چراغ های آویز کروی در قسمت اصلی دفتر کار با طرح باز آویزان هستند

همراه با چراغ های پرنعمت و قطعات مبلمان سوئیس و دانمارکی ، این طرح کلی محیطی دلباز ایجاد می کند که یادآور دوران اواسط قرن است.

این استودیو طیف وسیعی از فضاها را برای انواع مختلف کارها شامل غرفه های تلفن ، غرفه های فوکوس ، انتخاب مکان های جلسات ، میز کار انعطاف پذیر مشترک ، فضای استراحت ، فضای غذاخوری ، دوش و تغییر امکانات در آن گنجانده است.

معماران dMFK گفتند: “ما قصد داشتیم تا آنجا كه می توانیم در یك فضا فرصت های مختلف كار ایجاد كنیم ، تا بتوانیم یك نور و سایه مستاجر و طیف وسیعی از گزینه ها را ارائه دهیم.”

READ  استودیوپه سری به ایستگاه های میلان در فروشگاه بزرگ La Rinascente می زند

“مواد نرم و خنثی نگه داشته می شدند تا طیف گسترده ای از مستاجران تا آنجا که می توانستیم جلب کنند.”

قفسه های باز و کاناپه سفید در فضای داخلی دفتر خیابان فیتزروی
قفسه بندی باز به تقسیم فضا کمک می کند

معماران همچنین بر اهمیت ارائه انواع مختلف نور برای تقویت بهره وری تأکید کردند.

آنها توضیح دادند: “ما می خواستیم كنتراست ، مناطقی از نور و سایه ، روشنایی قوی روی میزها ، اما نور كمرنگتر در مناطق دیگر.”

وی افزود: “ما همچنین برای ایجاد كیفیت كمتر از نور ، از روشنایی نواری خطی استفاده نكرده ایم كه به اعتقاد ما خسته كننده و جالب تر است.”

محوطه نشیمن و راه پله بتونی در فضای داخلی دفتر خیابان فیتزروی
dMFK Architects راه پله بتونی اصلی ساختمان را مرمت کردند

طبق گفته معماران dMFK ، این پروژه به جای اجاره پوسته های خالی ، نمایانگر روند رو به رشد توسعه دهندگان برای ایجاد فضای داخلی تمام شده در فضاهای اداری است.

این استودیو قبلاً 11 ساختمان برای گروه آفیس طراحی کرده و مسئول بازسازی The Gaslight ، مجموعه ای با کاربری مختلط در یک ساختمان هنری دکو در مرکز لندن بود.

عکاسی توسط جک هابهاوس.

دیدگاهتان را بنویسید