استودیوی معماری Conran and Partners دفتر مرکزی خود را به دفتری در Clerkenwell در مرکز لندن منتقل کرده است که نیازهای کار پس از همه گیری را برآورده می کند.


استودیوی بریتانیایی که توسط طراح فقید ترنس کانران تأسیس شد، یک فضای کار دو طبقه موجود در ساختمانی در خیابان گریت ساتون را به فضای کاری جدید خود تبدیل کرد.

نمای بیرونی دفتر مرکزی Conran and Partners در لندن
برترین ها: Conran and Partners یک دفتر با طرح باز ایجاد کرده است. بالا: استودیو می خواست برای نزدیک شدن به دیگر استودیوهای طراحی نقل مکان کند

مکان جدید استودیو نزدیک به تعدادی دیگر از استودیوهای طراحی و شیوه های معماری و همچنین بسیاری از آنها است کنران و شرکا‘ مشتریان.

تیم باودر-ریجر، مدیر Conran and Partners، به Dezeen گفت: “محل استودیو یک جزء کلیدی در تصمیم گیری ما بود.”

دو کارمند در یک دفتر با کفپوش بلوط
این دفتر دو طبقه از یک ساختمان موجود را اشغال می کند

ما نه تنها می‌خواستیم سفر را برای کارکنان و مشتریان خود تا حد امکان آسان کنیم، بلکه کلرکن‌ول همچنان قلب جامعه معماری و طراحی داخلی لندن است، بنابراین موقعیت مکانی به ما اجازه می‌دهد تا با مشتریان، همکاران و تامین‌کنندگان به‌طور معمول، غیررسمی و باودر-ریجر افزود: خلاقانه.

دفتر در زیرزمین و طبقه همکف ساختمان گسترده شده و دارای ورودی در سطح خیابان است.

یک “ویترین مغازه” گسترده که مشرف به خیابان است به کارمندان اجازه می دهد تا با دنیای بیرون درگیر شوند و نور طبیعی به طبقه پایینی سرازیر شود.

طبقه زیرزمین دفتر Conran and Partners
نور روز از طریق چاه نور و پنجره بزرگ به سطح زیرزمین می نشیند

فضای داخلی دفتر به گونه ای طراحی شده است که با هدف ارتقای تعامل کارکنان در سراسر فضا احساس ارتباط داشته باشد.

اتصال دو سطح پلکان مارپیچی است که با همکاری مهندس سازه طراحی شده است شیر که دور ستون های بتنی خام موجود می پیچد.

READ  به روز رسانی The Family Room + The Case For A Dark Moody Room

به محض ورود، کارمندان وارد یک قسمت پذیرش باز می شوند که از یک سر استودیو تا انتهای دیگر و همچنین تا سطح زیر را می توانند ببینند.

پارچه آکوستیک مشکی در امتداد سقف کشیده شده است تا مزاحمت صدا را جذب کند، در حالی که مکان‌های خصوصی یا شلوغ را برای ایجاد یک “فضای بصری آرام” پنهان کرده است.

ما دفاتر سلولی نداریم و فضاهای ملاقات به گونه‌ای طراحی شده‌اند که ضمیمه‌های فضاهای اصلی باشند و فقط در مواقع ضروری بسته شوند، از طریق شیشه‌های بزرگ فلوت دار، نیمه شفاف یا صفحه‌های قطبی رنگ‌آمیزی تیره که از صفحه‌های آینه و واحدهای نازک کاری ظاهر می‌شوند. باودر-ریجر گفت.

کارمندان در دفتر طرح باز کار می کنند و به استراحت می پردازند
استودیو فضایی را می خواست تا همکاری کارکنان را تشویق کند

Conran and Partners گفتند طراحی دفتر جدید آن پاسخی به نیاز معاصر به سبک های کاری مشترک و انعطاف پذیر است.

Bowder-Ridger گفت: «این بیماری همه‌گیر ترکیب سبک زندگی مردم را تسریع کرده است و استودیوی جدید ما به گونه‌ای طراحی شده است که تضادی با کار در انزوا در خانه ارائه دهد.

«بحران حرکت از 9 به 5 فضاهای کاری آرام و مکانیکی را تسریع کرده و نیاز به ایجاد مکان های مطلوب برای حضور را تشدید کرده است.»

فضای اداری با صندلی راحتی و قفسه کتاب
فضاهای استراحت برای ایجاد فضایی خانگی طراحی شده اند

این دفتر دارای کفپوش های چوب بلوط و پانل های سقفی از جنس توس است که بافت و گرما را به دفتر در غیر این صورت مات و مینیمالیستی می بخشد.

این رنگ‌های چوبی با پوشش‌های دیواری با لکه‌های تیره و صنوبر و نرده‌ها و نرده‌های استیل مشکی که در سرتاسر فضا استفاده شده‌اند، تضاد دارند.

READ  فرآیند طراحی منظر خانه های کشاورزی - مرحله 1 ("ارزیابی اموال")
دو زن پشت میز هیئت مدیره نشسته اند
پارتیشن‌های شیشه‌ای کارمندان را قادر می‌سازد از یک سر تا سر دیگر استودیو را ببینند

با توجه به نیاز به یک محل کار منعطف و این واقعیت که بسیاری از کارمندان از خانه نیز کار می کنند، ده فضای استراحت در اطراف دفتر پراکنده شده است.

هدف این فضاها ایجاد صمیمیت در صورت نیاز یا ترجیح است و شامل مطالعه، کتابخانه، اتاق استودیو و آشپزخانه کوچک است.

دیگر بازسازی های اخیر دفتر در پایتخت بریتانیا شامل دفتری توسط ConForm Architects در طبقه یازدهم برج اسمیتسون است که اخیراً بازسازی شده است.

استودیو مستقر در لندن جیمز پلامب از پایه‌های بروتالیستی کنسرت در سراسر دفتری که برای نورپردازی دفتر مرکزی برند PSLab در لندن طراحی شده بود، استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید