دیافراگم‌های منحنی، رنگ‌های آبی و مجموعه‌ای از چراغ‌های آویز در مهدکودکی در شهر نیویورک که توسط استودیوی معماری BAAO طراحی شده است.


مرکز آموزشی سیتی کیدز در ساختمانی با کاربری مختلط در محله ساحلی ویلیامزبورگ واقع شده است. این تسهیلات برای کودکان دو تا ۱۲ سال در دسترس است.

دیافراگم های منحنی در مهد کودک
مرکز آموزشی City Kids دارای دیافراگم های منحنی است

این پروژه توسط BAAO، یا دفتر معماری Barker Associates که در بروکلین مستقر است. در پلان تقریباً ذوزنقه ای، مرکز از دو سطح تشکیل شده است که مجموعاً 11000 فوت مربع (1022 متر مربع) است.

کلاس‌های پیش‌دبستانی و دفاتر در سطح زمین، در حالی که فضاهایی برای برنامه‌های بعد از مدرسه برای دانش‌آموزان بزرگ‌تر در بالا قرار دارد. یک ویترین بزرگ، نور طبیعی را به داخل مرکز می‌آورد.

حیاط داخلی دوبل
این بنا دارای حیاط داخلی دوبل است

در سطح همکف، شش کلاس درس در اطراف یک “حیاط” داخلی با ارتفاع دوتایی با اتاقک های ذخیره سازی سازماندهی شده بودند.

بالای سر مجموعه ای از آویزهای با اندازه های مختلف است که به متحرک سازی یک صفحه سقف آبی کمک می کند. دهانه‌های لعاب‌دار اطراف حیاط، که برخی از آنها در طاقچه‌های منحنی قرار گرفته‌اند، نور روز را به اتاق‌های مختلف مرکز منتقل می‌کنند.

سینک بازی در مهد کودک
BAAO شامل حمام و سینک بازی در طراحی است

این شرکت گفت: «پنجره‌ها با اشکال و اندازه‌های مختلف در نمای داخلی به نور قرض‌گرفته شده اجازه می‌دهند تا در هر دو سطح به فضاهای اطراف وارد شود و دسترسی بصری را برای کودکان و معلمان فراهم کند.

کلاس های سطح زمین توسط درهای شیشه ای و فضاهای مشترک مانند حمام و سینک بازی به یکدیگر متصل می شوند.

READ  برنده جوایز AHEAD زندان تاریخی را به هتلی مجلل بازسازی می کند
سوراخ های منحنی در دیوارها
دیوارهای نیم قد به معلمان اجازه می دهد تا مراقب دانش آموزان باشند

دیوارهای نیم قد حریم خصوصی را برای بچه ها فراهم می کند در حالی که معلمان را قادر می سازد همیشه مراقب دانش آموزان باشند.

پله‌های نزدیک به بخش پذیرش مرکز به سطح بالایی منتهی می‌شوند، جایی که تیم برنامه بعد از مدرسه را برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی قرار داد.

در امتداد راهروی بالایی، کلاس‌هایی برای آشپزی، تئاتر، حرکت و فعالیت‌های اختصاص داده شده به STEM (علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات) قرار گرفته‌اند. یک فضای استراحت دارای صندلی هایی به سبک سفید کننده برای مجالس غیررسمی است.

در راهرو، تیم کمدهایی را تعبیه کرد که به شکل خط افق شهر است. پنجره ها منظره ای از حیاط پایین و خیابان آن طرف را ارائه می دهند.

کمدهایی به شکل خط افق شهر
کمدهایی به شکل راهروهای خط افق شهر

پایان در مرکز شامل کفپوش چوبی با رنگ روشن و پانل های صوتی برش داده شده به اشکال گرافیکی است. تیم از یک پالت رنگی محدود از سفید، خاکستری و سایه های مختلف آبی استفاده کرد.

این مرکز در طول همه گیری ویروس کرونا ساخته شد که منجر به تغییرات خاصی شد.

چراغ های آویز با اشکال مختلف از سقف آبی تیره آویزان می شوند

این تیم گفت: «این بیماری همه‌گیر باعث بهبود تهویه در قالب فیلترهای HVAC با نور الکترونیکی و فرابنفش، امنیت بدون لمس و نقاط ورود و همچنین اضافه شدن پنجره‌های قابل اجرا برای آوردن نور و هوا به تمام کلاس‌ها شد.

BAAO سایر امکانات آموزشی را در بروکلین تکمیل کرده است، از جمله مدرسه پر از چوب Maple Street در Prospect Lefferts Gardens، و پیش دبستانی Mi Casita در Bedford-Stuyvesant، که دارای دهانه هایی به شکل خانه و رنگ های شاد است. این دو پروژه با همکاری شرکت محلی 4|MATIV طراحی شدند.

READ  این هفته ما مشتاقانه منتظر روند معماری و طراحی سال 2024 بودیم

عکاسی توسط فرانسیس ژیکوفسکی.


اعتبار پروژه:

معمار: BAAO Architects (دفتر معماری Barker Associates)
پیمانکار عمومی: پی اس جی
مهندس سازه و مکانیک: رالف آلبانیز
کفپوش: طناب
مبلمان: بازی های جامعه
کاشی: نوار کاشی

دیدگاهتان را بنویسید