استودیوی شانگهای AIM Architecture یک راه پله قرمز رنگ که شبیه سرسره کودکان است در وسط این فروشگاه پوشاک قرار داده است تا فضای داخلی بازیگوش ایجاد کند.


فروشگاه شانگهای که در پارک نامگذاری شده است طوری طراحی شده است که نشان دهنده بازیگوشی نام تجاری لباس در حالی است که از طرح پارکهای سنتی چینی استفاده می کند.

زن و شوهری بیرون از مغازه در پارک می نشینند
AIM Architecture می خواست یک فضای داخلی بازیگوش برای برند مد ایجاد کند

معماری AIM می خواست چیزی را که زمانی سه طبقه غیرقابل دسترس در وسط یک مرکز خرید شلوغ بود به چیزی تبدیل کند که به هم پیوسته و منسجم بود.

برجسته ترین ویژگی یک راه پله چشمگیر 4.2 متری است که از فایبرگلاس و لاستیک ساخته شده است و شبیه سرسره زمین بازی کودکان یا کاسه اسکیت است.

یک پله منحنی سبز و قرمز در وسط In Park
یک راه پله فایبرگلاس قابل توجه قطعه مرکزی فروشگاه را تشکیل می دهد

وندی ساندرز ، بنیانگذار و معمار اصلی AIM ، به دزین گفت: “راه پله به همان اندازه از یک کاسه اسکیت در حومه شهر الهام گرفته است.”

“ما می خواستیم پله ها را نه تنها یک راه بالا بلکه یک تجربه به خودی خود قرار دهیم و درعین حال با افزودن یک طبقه اضافی ، صعود بالا را برای مشتریان شکستیم.”

مجلات در قفسه های داخل پارک نمایش داده می شوند
لباس ها ، مجلات و لوازم خانگی در اطراف ستون ها نمایش داده می شود

پله های قرمز از میانسرا به سکوی نیمه راه می روند و به طبقه همکف ادامه می دهند و تمام سطوح داخل فروشگاه را به هم متصل می کنند.

ساندرز می گوید: “ایجاد ارتباط بین همه طبقات بخش مهمی از هویت فضایی است.” “سایت اصلی سه طبقه بدون هیچ گونه اتصال و جنگل از ستون بود ، و باعث می شد قسمت هایی از فضا غیرقابل دسترسی باشد.”

READ  هنرمند Zoe Bradley به اشتراک گذاری قلم Go-To، لیکور مورد علاقه + بیشتر
In the Park by AIM Architecture در شانگهای
واحدهای قفسه بندی فولادی در تضاد با راه پله جسورانه هستند

در حالی که خریدارانی که وارد پارک می شوند بلافاصله با راه پله روبرو می شوند ، لباس ها ، کفش ها و سایر اقلام لوازم خانگی مارک پراکنده در سراسر فضا پراکنده می شوند.

در طبقه اول ، یک فروشگاه ضبط موسیقی در گوشه ای دور از چشم انداز شده است.

کفپوش لاستیکی قرمز در پارک
مشتریان برای کشف اقلام به سفر پیچیده ای می روند

به گفته طراحان ، این نشان دهنده چیدمان محوطه سازی در پارک ها و باغ های چین است.

ساندرز می گوید: “ما به شدت از پارک های سنتی چینی الهام گرفتیم ، جایی که مسیرهای پرپیچ و خم بازدیدکنندگان را به مناطق خلوت می رساند.”

چندین عنصر تزئینی دیگر در کنار راه پله اصلی برای کمک به ظاهر بازیگوش استفاده شده است.

قفسه های آلومینیومی که توسط نیمکت های پارک اطلاع داده شده است ، در سراسر ستون “شبیه درخت” در سراسر فروشگاه پیچیده شده است. در بیرون ، صندلی های بامبو و یک صندلی بیضی شکل بزرگ ، تختی از گیاهان را احاطه کرده اند.

لباس داخل پارک در کنار نیمکت قرمز
مبلمان لاستیکی قرمز حس انسجام را در سراسر ایجاد می کند

رنگها و شکلهای بازیگوش در فروشگاه در برابر حداقل مبلمان مانند واحدهای قفسه بندی فولادی و پالت رنگ خاکستری خاموش تنظیم شده است.

ستون های صنعتی و دست نخورده در اطراف فروشگاه نیز با قطعه مرکزی شاد کنتراست می کنند و به فضای داخلی احساس متعادل تری می بخشد.

یک فروشگاه ضبط مینیمالیستی در داخل پارک
یک فروشگاه ضبط مینیمالیستی در گوشه ای پنهان شده است

این اولین بار نیست که AIM بخشی از یک مرکز خرده فروشی را بازسازی می کند ، زیرا قبلاً استودیو یک لابی و یک مرکز خرید در داخل Fuxing Plaza در شانگهای طراحی کرده بود.

READ  کینزو یک شهر را در یک دفتر در مونیخ طراحی می کند

AIM همچنین با افزودن تعدادی مواد طبیعی و گیاهان ، دهلیز را در مرکز خرید Xintiandi در شانگهای تغییر داد.

عکاسی توسط استودیو ونبه

دیدگاهتان را بنویسید