استودیوی طراحی هلندی Silo یکی از بزرگترین گاراژهای پارکینگ دوچرخه را با نزدیک به 8000 پارکینگ زیرزمینی در کنار یک ایستگاه راه آهن شلوغ تکمیل کرده است.


سیلو با همکاری استودیو مارسمن برای ایجاد گاراژ عمومی در مقابل ایستگاه مرکزی لاهه در هلند کار کرد.

مردی در حال دوچرخه سواری در گاراژ دوچرخه در لاهه
گاراژ دوچرخه هاگ یک پارکینگ زیرزمینی در لاهه است

چه می‌شود اگر یک فضای زیرزمینی کاربردی، به جای اینکه مکانی باشد که می‌خواهید از آن دوری کنید، به جاذبه‌ای تبدیل شود که نباید از دست داد؟ رنه تونمن، مدیر خلاق Silo به Dezeen گفت.

ما می‌خواستیم آسایش و ایمنی را برای هزاران کاربر روزانه افزایش دهیم و تجربه دوچرخه‌سواری در شهر را به داخل شهر بیاوریم.»

دوچرخه سواری در حال دوچرخه سواری در گاراژ دوچرخه لاهه
تقریباً 8000 جای پارک برای دوچرخه در داخل وجود دارد

سیلو با اذعان به اینکه دوچرخه سواری در سال های اخیر اهمیت جدیدی پیدا کرده است، به دلیل نگرانی های فزاینده آب و هوا و همه گیری ویروس کرونا، امیدوار است که گاراژ دوچرخه لاهه یک محیط پارکینگ “راحت و ایمن” را برای دوچرخه سواران فراهم می کند.

دوچرخه سواران از طریق ورودی اصلی وارد گاراژ می شوند که به گونه ای طراحی شده است که نمای یک ساختمان در بالای زمین را منعکس کند.

جای پارک دوچرخه قرمز و نقره ای
استودیو به طراحی موزه برای گاراژ اشاره کرد

در حالی که هنوز دوچرخه سواری می کنند، می توانند از طریق گاراژ در امتداد یک مسیر دوچرخه داخلی که در طول فضا می گذرد، حرکت کنند. نقاط پارک دوچرخه در ردیف هایی در وسط گاراژ قرار گرفته اند.

امکانات پارکینگ یک طبقه به گونه ای طراحی شده است که شبیه یک موزه به نظر برسد و به نظر برسد و با نورپردازی روشن و نشانه های فضایی مطابقت داشته باشد.

READ  گزارش روند طراحی داخلی میشل اوگوندهین برای سال 2022.

تونمن توضیح داد: «سقف‌های کم، کمبود نور روز، چیدمان تکراری و نداشتن منظره به اطراف، پارکینگ زیرزمینی را معمولاً بسیار ناخوشایند می‌کند.

گاراژ پارکینگ در لاهه به گونه ای طراحی شده است که این خدمات ضروری را با ایجاد یک تجربه فضایی غیرمنتظره و استثنایی به طور کامل متحول کند.

گاراژ دوچرخه در لاهه توسط سیلو
مسافران ریلی می توانند دوچرخه های خود را به طور ایمن روی قفسه های فلزی ذخیره کنند

این فضا همچنین دارای یک نقاشی دیواری گرافیکی طولانی است که شامل اشکال و الگوهای هندسی در رنگ خاکستری است.

به گفته طراحان، این تصویر نورهای روشن در گاراژ را منعکس می کند و باعث می شود اتاق بزرگتر به نظر برسد.

زن و مردی در گاراژ دوچرخه در لاهه می چرخند
یک نصب گرافیکی خاکستری در طول گاراژ اجرا می شود

Toneman گفت: “کاربرد یکپارچه طراحی گرافیکی سبک و تجربی باعث می شود که این مرکز جادارتر به نظر برسد.”

“زاویه نور در تصویر با نور واقعی پشت آن مطابقت دارد و به طور چشمگیری ظاهر عمق را افزایش می دهد.”

گاراژ دوچرخه در لاهه توسط سیلو
کاربران از طریق یک سری پله برقی به فضای زیرزمینی دسترسی دارند

Bicycle Parking The Hague در دسته بندی داخلی مدنی و فرهنگی و دسته طراحی گرافیکی جوایز Dezeen 2021 در فهرست نهایی قرار گرفته است.

دیگر پروژه‌های فهرست نهایی در این دسته شامل پرده مشبک Kengo Kuma Associates برای Casa Batlló و یک بارج پرتو عریض است که شبیه یک کلیسای شناور است.

عکاسی توسط مایک بینک است.

دیدگاهتان را بنویسید