بزرگ شدن پنجره ها و دیوارهای پوشیده از نمد از جمله عناصر یک ساختمان اداری دهه 1960 است که توسط شرکت تگزاس کلایتون کورت ، که بخشی از سازه را اشغال کرده است ، مرمت شده است.


این پروژه که Office Design نام دارد ، درست در شمال مرکز شهر آستین و در امتداد یکی از معابر اصلی شهر واقع شده است. در آن دو استودیو قرار دارد – یکی برای کلیتون کورته، قبلا Clayton & Little ، و دیگری برای Word + Carr Design Group ، یک شرکت معماری منظر.

مرمت شده در دهه 1960 ساختمان آستین
کلیتون کورت ساختمان اداری دهه 1960 را در آستین بازسازی کرد

این پروژه مستلزم تعمیر اساسی یک سازه فولادی و آجرچینی بود که در سال 1963 به عنوان یک ساختمان اداری سوداگرانه ساخته شد. وقتی كلیتون كورت آن را بدست آورد ، این ساختمان دفاتر تاریك و تاریكی داشت و به كار زیادی احتیاج داشت – اما این شركت موكول نشد.

تیم گفت: “ما با شناختن پتانسیل استفاده نشده از فضاهای خام ، فرصتی برای به دست آوردن آن پیدا کردیم.”

فضای داخلی دفتر چوبی
این ساختمان دارای دو استودیو است

این ساختمان دو طبقه با مساحت 9،648 فوت مربع (896 متر مربع) در دامنه ای از تپه قرار گرفته است. از جلو به عقب ، ملک شیب معادل یک طبقه دارد.

با گذشت سالها ، خاک ناپایدار شده بود و تیم را ملزم به تمرکز بر روی سازه سازی سازه می کرد. برای جلوگیری از سر خوردن ساختمان به سمت نهر آن طرف خیابان ، در مجموع 65 پایه سازه ای حفر شده است.

داخلی دفتر طراحی در تگزاس
این استودیو فضاهای جدیدی را به فضای داخلی وارد کرد

پس از اتمام کار تثبیت ، تیم توجه خود را به داخل ساختمان معطوف کرد.

READ  پست طراحی آشپزخانه فارم خانه – طرحی کلاسیک + شیک برای این اتاق سخت کوش (برای ما آرزوی موفقیت کنید)

معماران گفتند: “فضای داخلی آن شکاف خورده بود و پوسته ای خالی بر جای مانده بود که در آن حداقل مجموعه ای از فضاها وارد شده بود.”

پنجره های بزرگ در دفتر آستین
نسخه های دوتایی جایگزین ویندوزهای موجود شدند

برای آگاهی بیشتر از نور روز و نمایش بهتر ، پنجره های موجود با نسخه های بزرگتر که اندازه آنها دو برابر است ، جایگزین شدند. پرده های نیمه شفاف ، خورشید روشن تگزاس را تعدیل می کنند.

دیوارهای داخلی محیط با نمد صنعتی تمیز و پوشانده شدند و به آنها امکان استفاده به عنوان تخته های تشویقی برای همکاری را می دهد.

دفاتر خصوصی در گوشه و کنار قرار می گرفتند و این امکان را می داد که قسمت عمده دفتر آزاد باشد. مبلمان در مقیاس کم ، احساس گشودگی را تقویت می کند.

برای پایان های خاص ، تیم زیبایی شناسی خام را انتخاب کرد. عایق سقف سفید همانند کف اصلی بتونی در معرض دید قرار گرفت. از فولاد برای تخته های قرنیز ، قاب پنجره ها و درهای داخلی استفاده می شد.

دیوارهای نمدی
از دیوارهای نمدی می توان به عنوان تخته پین ​​استفاده کرد

یک پله ساده که دو طبقه ساختمان را بهم متصل می کند برداشته شد و دهانه پله پهن شد. این تیم یک راه پله جدید با یک سیم پیچ استیل ، اتصالات جوش در معرض و آج های بلوط ایجاد کردند.

تیم گفت: “بلوط پست نفتی که به دنبال خشکسالی شدید در سال 2011 برداشت شده است ، همچنین راه پله را می پیچد.” “پله باز مرکزی استودیوهای بزرگ پر از نور را در هر دو طبقه لنگر می اندازد.”

READ  4 تغییر کوچکی که رایان می خواهد در اتاق نشیمن/ناهارخوری خود ایجاد کند (و او افکار شما را می خواهد!)
راه پله ای با پارچه های بلوط
راه پله دارای نخ های بلوط است. عکس توسط Chloe Hope Gilstrap

این تیم همچنین چندین مورد جدید را در قسمت خارجی ایجاد کرده است. دیوارهای آجری با سنگ آهک پوشانده شده اند – یک پایان با دوام از سنگ آهک پودر شده که در منطقه معمول است. بالای ورودی ، حجم پاپ اوت با شیشه و فولاد نوسازی شد.

این پروژه همچنین شامل فضای سبز ، از جمله علفزار و پیچک کوهنوردی بود.

کلیتون کورته هم در آستین و هم در سن آنتونیو دفاتر دارد. از دیگر پروژه های این شرکت می توان به یک انبار شراب اشاره کرد که در غاری از سنگ آهک فرو رفته و در منظره اطراف ناپدید می شود.

عکاسی توسط کیسی دان مگر خلافش گفته شود.


اعتبار پروژه:

معماری: کلیتون کورته
طراح داخلی: کلیتون کورته
پیمانکار عمومی: Burnish & Plumb
معمار منظر: Word + گروه طراحی Carr
مهندس سازه: اسکات ویلیامسون
ساخت فلز: طراحی Drophouse

دیدگاهتان را بنویسید