قفسه های کتاب ساخته شده از آلومینیوم سوراخ شده و سنگ کوارتز به عنوان دیوارهای جدا کننده در این کتابفروشی مانند پیچ ​​و خم شانگهای توسط استودیوی معماری محلی Wutopia Lab ساخته شده است.


این کتابفروشی به مساحت 452 مترمربع که ماه گذشته افتتاح شد ، در پایه بلوک اداری قرمز آجری به نام Cifi Xintiandi (معروف به انگلیسی “سقف”) توسط آتلیه های ژان نوول واقع شده است.

این پروژه توسط آزمایشگاه Wutopia انجام شده است
این کتابفروشی در پایین یک بلوک اداری با آجر قرمز قرار دارد

فضای داخلی ، که از فضاهای غاری مانند بهم پیوسته و محل نشستن ، یک آب نما ، درختان کوچک و گیاهان گلدان تشکیل شده است ، توسط آزمایشگاه ووتوپیا برای توسعه دهندگان املاک گروه CIFI.

یو تینگ ، بنیانگذار آزمایشگاه Wutopia ، توضیح داد: “مشتری ، آقای لین از گروه CIFI ، می خواهد یک کتابفروشی ویژه ایجاد کند.”

“او احساس کرد که بیشتر کتابفروشی هایی که هر روز با آنها روبرو می شویم فقط به فروش کتاب و برخی از محصولات فرهنگی و خلاقانه می پردازند. او می خواست کتاب فروشی ایجاد کند که سبک زندگی را به نمایش بگذارد و قادر به ترکیب گل ، شراب ، چای و کتابهایی باشد که با دقت انتخاب شده است.”

نام چینی این کتابفروشی Er You تلفظ می شود
فضاهای غاری مانند در فروشگاه وجود دارد

نام چینی این کتابفروشی 二 酉 است ، Er You تلفظ می شود. “Er” در چینی عدد “دو” را نشان می دهد ، در حالی که “You” به کوههای Big You و Little You اشاره دارد – محلی که گفته می شد دانشمندان در آنجا هستند کتابها را از سوختن حفظ کرد توسط شین شی هوانگ امپراتور چین در سال 213 قبل از میلاد.

READ  بهترین بهترینها! 10 پست برتر سال 2022

تینگ از داستان گفت: “این نمادی از تداوم فرهنگ چینی در آینده است.” “با در نظر گرفتن این دو کوه به عنوان موضوع طراحی خود ، تصمیم گرفتم دو کوه انتزاعی و نمادین را در کتابفروشی فضایی قرار دهم.”

آزمایشگاه Wutopia قفسه کتابی را که از پانل های سفید تشکیل شده بود نصب کرد
در ورودی فروشگاه یک قفسه کتاب ساخته شده است که از پانل های همپوشانی ساخته شده است

کوه اول به شکل قفسه کتاب ساخته شده از تابلوهای همپوشانی سنگ کوارتز مهندسی شده سفید است. این “کوه کوچک” که در ورودی فروشگاه واقع شده است ، به عنوان درب ورودی به اتاقی با یک میز بیضوی در مرکز آن عمل می کند.

نور از داخل اتاق برای جلب مشتری در داخل دیوار سنگی فیلتر می شود ، جایی که آنها عناوین جدید و پیشنهادی کتابفروشی را پیدا می کنند.

مفهوم نمای قاب بندی از طراحی باغ سنتی چینی گرفته شده است
یک پنجره بزرگ و دایره ای شکل باغ تزئینی را قاب گرفته است

در سمت چپ فضای كوچك كوهستان ، یك باغ تزئینی حاوی چاه و “چشمه چكیده” تا حدی در یك اتاق مثلثی پنهان شده است.

اتاق باغ را می توان از یک دهانه کم از اتاق کوهستانی کوچک و از طریق یک پنجره بزرگ دایره ای شکل که در آن طرف ، در ورودی فضای اصلی کتابفروشی قرار دارد ، مشاهده کرد.

به گفته معماران ، مفهوم قاب بندی منظره در فضای داخلی از طراحی باغ سنتی چینی گرفته شده است.

دومین “کوه” که در مرکز کتابفروشی واقع شده است ، هرگز از خارج دیده نمی شود. در عوض ، بازدید کنندگان فقط فضای داخلی کوه را تجربه می کنند که به صورت یک سری غارها تصور می شود.

READ  وینسنت ون دویسن کاخ میلان را به فروشگاه فراگامو تبدیل می کند

غارها توسط قفسه های کتاب ساخته شده از صفحات آلومینیومی سوراخ دار سورمه ای شکل گرفته اند. این قفسه های کتاب دو جداره دیواری هستند و به گونه ای مرتب شده اند که مشتریان می توانند به عنوان یک سری از فضاهای کوچک و صمیمی در فروشگاه کتاب گشت و گذار کنند.

آزمایشگاه Wutopia پانل های آلومینیومی سوراخ دار را در فروشگاه نصب کرد
غارها از پانل های آلومینیومی سوراخ دار تشکیل می شوند

تینگ توضیح داد: “کوه بزرگ تو نامرئی است زیرا بسیار بزرگ است.” “به قول قدیمی ها ، شما نمی توانید چهره واقعی کوه را ببینید ، فقط سپاسگزار باشید که در کوه هستید.”

وی ادامه داد: “من غارهای بهم پیوسته را به جای یک شبیه سازی واقع بینانه ، به تجربه فضایی که به آن عادت کرده ایم ، انتزاع کردم.”

“پانل های آلومینیومی سوراخ دار سورمه ای شکل که غارها را تشکیل می دهد ، و قفسه های کتاب که گوشه ها و فضاهای مختلفی را برای نشستن تشکیل می دهند ، در واقع غارهای بهم پیوسته در کوه بزرگ شما هستند. همه جا شگفتی ها وجود دارد و در هر مرحله منظره های یکسانی وجود دارد.”

آزمایشگاه Wutopia یک میز دایره ای نصب کرده است که غذاهای تازه را ارائه می دهد
یک منطقه خواندن در فضای اصلی

فضای اصلی کوه بزرگ شما به دو منطقه تقسیم شده است – یکی به مطالعه اختصاص یافته است ، با گوشه های آرام و نشیمن فراوان ، و دیگری به یک منطقه زندگی می کند که با یک میز نیمکت دایره ای مشترک نیم دایره تنظیم شده است صندلی

این میزها محلی را برای نشستن و خواندن مشتریان در حالی که از عطر بخور دادن می نوشند و قهوه ، چای یا شراب می نوشند فراهم می کند.

آزمایشگاه ووتوپیا می خواست یک کتابفروشی خاص بسازد
بازدید کنندگان می توانند یک میز نوشیدنی در میز مدور بخورند

یک اتاق دایره ای پنهان در مرکز نقشه طبقه بین دو “کوه” نشسته است.

READ  ران آراد طرح‌های خود را به هسته‌های خالی آن‌ها برمی‌دارد

تینگ گفت: “فضای دایره ای بین دو کوه مکان مخفی است.” “این فضای خصوصی صاحب کتابفروشی است ، مانند یک کوزه ، که در آن آسمان و زمین ، کوه ها ، سنگ ها ، کاج ها ، کتاب ها ، شراب و خودش وجود دارد – یک غار در میان درخشش و زرق و برق شانگهای.”

Wutopia Lab یک استودیوی معماری محلی در شانگهای است
این کتابفروشی از فضاهای مختلف کتابخوانی شکل گرفته است

با اعتقاد به اینکه کتابفروشی ها باید به عنوان مکانی فرهنگی که مخاطبان زیادی را به خود جلب می کند ، شرکت مستقر در تینگ در شانگهای تعدادی کتابفروشی تجربی طراحی کرده است.

در جای دیگر شهر ، این شرکت ساختمان 25 از عمارت های سینان را به یک کتابفروشی تبدیل کرده است که از جسم و روان انسان الهام می گیرد ، در حالی که در ووهان ، بازسازی استودیو در کتابفروشی زبان های خارجی هوبئی شامل قرار دادن یک شیشه شیشه ای خرده مانند است که سوراخ می شود از طریق شش داستان آن.

عکاسی توسط تصاویر CreatAR.

دیدگاهتان را بنویسید