مواد صنعتی با رنگ خنک مانند آلومینیوم و بتن در این فروشگاه عینک فروشی در ملبورن ، استرالیا با سطوح مرمر و قفسه های شفاف پاستلی جفت می شوند.


اولین فروشگاه گل سرسبد توسط optometrist Vision Studio که توسط شرکت محلی Studio Edwards طراحی شده است ، در یك مركز خرید در حومه Glen Waverley این شهر واقع شده است.

نمایشگرهای عینک آفتابی صورتی پاستلی Transluscent با پیشخوان مرمر در فضای داخلی خرده فروشی توسط استودیو ادواردز
نمای آلومینیومی سوراخ دار ویژن استودیو (تصویر بالا) لولا باز می شود تا فضای داخلی مانند یک جواهر را نشان دهد (در بالا)

نیمی از لولاهای نمای آلومینیومی سوراخ دار به ارتفاع 3.6 متر برای آشکار کردن آنچه که استودیو به عنوان داخلی “مانند جواهر” توصیف می کند ، با کاشی های مرمری که با بتن خام پوسته موجود تضاد دارد ، باز می شود.

در داخل ، استودیو ادواردز تلاش کرد تا فضایی را یادآوری کند که شامل یک گالری باشد ، شامل فضای نمایش کافی برای 200 عینک و فضای ذخیره سازی برای 800 جفت اضافی در کنار سه اتاق مشاوره با مناطق انتظار و محل کارمندان و فروشگاه.

لهجه های مرمر و شیر نارنجی روشن در فضای داخلی Vision Studio
یک شیر آب نارنجی روشن و چهار چوب درب صورتی پاستلی به عنوان رنگهای روشن در فضای داخلی تک رنگ عمل می کند

برای مطابقت با این عملکردها ، نقشه طبقه به دو منطقه با قسمت ذخیره سازی و نمایشگر در جلو و فضاهای بینایی و مشاوره ای در عقب تقسیم شده است.

بن ادواردز ، بنیانگذار استودیو ادواردز به دزین گفت: “فضا از طریق یک پیکربندی طرح زاویه دار با مناطقی که به بیشترین حریم خصوصی در قسمت عقب و فضای نیمه خصوصی مشاوره محدود می شوند ، منطقه بندی می شود.”

“یک چالش کار با کانالهای سقفی تهویه مطبوع موجود بود – ما تصمیم گرفتیم آنها را افشا کنیم و در زیبایی شناسی کلی بگنجانیم.”

READ  Vipp Studio در منهتن هم به عنوان نمایشگاه و هم آپارتمان فعالیت می کند

لهجه های رنگی پاستلی به قفسه ها و کابینت هایی که در امتداد دیوارهای دو طرف فروشگاه ویژن استودیو قرار دارند ، اعمال می شوند.

پالت مواد ، که استودیو به عنوان “تعادل بین خام و تصفیه شده” توصیف کرد ، مواد صنعتی مانند آلومینیوم و بتن را با سطوح مرمر و قفسه های شفاف مخلوط می کند که به نظر می رسد در هوا معلق است.

نمای آلومینیومی سوراخ شده فضای داخلی خرده فروشی توسط Studio Edwards
این فروشگاه در یک مرکز خرید Glen Waverley واقع شده است

از استودیوهای دیگری که مواد صنعتی و رنگ های نرم و پودری را با هم ترکیب کرده اند می توان به استودیوی اسپانیایی Lucas y Hernández-Gil اشاره کرد که مبلمان پاستلی را در مقابل دیوارهای بتونی این رستوران در سویل قرار می دهد.

عکاسی توسط تونی گورسفسکی.

دیدگاهتان را بنویسید