یک پالت ترکیبی از مواد خام، پس‌زمینه‌ای آرام برای محصولات نورپردازی PSLab در فضای کارگاه و نمایشگاه برلین این برند ایجاد می‌کند که با همکاری شرکت بلژیکی B-bis architecten طراحی شده است.

این استودیو تازه افتتاح شده، طبقه همکف و زیرزمین یک ساختمان مسکونی در سال 1907 در منطقه شارلوتنبورگ شهر را اشغال می کند.

ورودی استودیوی PSLab برلینورودی استودیوی PSLab برلین
PSLab یک کارگاه و نمایشگاه جدید در برلین افتتاح کرده است

PSLabکه به طراحی و تولید وسایل نور برای پروژه های معماری می پردازد، تصمیم گرفت تا نمایشگاهی ایجاد کند که در آن مشتریان بتوانند جلوه های نور را در محیطی شبیه به خانه تجربه کنند.

دیمیتری سادی، بنیانگذار این شرکت، به Dezeen گفت: «PSLab یک پلتفرم دیجیتالی نیست که در آن مشتریان محصولات را انتخاب و خریداری کنند. بنابراین فضای فیزیکی به عنوان یک «خانه» برای ارتباط یک به یک از همه مهمتر است.»

ما در برلین، مانند همه استودیوهایمان، می‌خواستیم بوم نقاشی را طراحی کنیم تا کیفیت نور خود را نشان دهد و روند رویکرد طراحی سفارشی خود را با ادغام یک کتابخانه مواد از فرصت‌ها و امکانات بی‌پایان نشان دهد.»

کتابخانه مواد داخل نمایشگاه روشنایی توسط B-bis architectenکتابخانه مواد داخل نمایشگاه روشنایی توسط B-bis architecten
این فضا شامل کتابخانه مواد با نردبان متحرک است

همکاری با معماران B-bis، تیم طراحی به دنبال ایجاد فضایی معاصر بود که با معماری کلاسیک شارلوتنبورگ در تضاد باشد و در عین حال ارجاع به عناصر رایج مانند ستون ها، طاق ها و فرم های متقارن را حفظ کند.

ورودی به شکل یک درب کشویی روی و شیشه ای بزرگ است که در نمای ساختمان در خیابان Niebuhrstrasse قرار گرفته است. با کنار زدن درب، دهانه تمام قد نمایان می شود که از بازدیدکنندگان به استودیو استقبال می کند.

READ  Elena Salmistraro لوازم جانبی مورد علاقه خود، هنر + آلبوم را به اشتراک می گذارد
گلدانی که داخل استودیوی PSLab برلین روشن شده استگلدانی که داخل استودیوی PSLab برلین روشن شده است
فضای داخلی به گونه ای طراحی شده است که نورپردازی برند را به بهترین نحو ارائه دهد

در داخل، یک فضای دو ارتفاع با سقفی به ارتفاع شش متر، امکان آویزان کردن محصولات نورپردازی را در ارتفاعات و پیکربندی های مختلف فراهم می کند.

دهانه های قوسی در دو طرف فضای خالی راه پله به اتاق باغی منتهی می شود که به حیاطی سرسبز می نگرد. نور روز از طریق پنجره های بزرگ به فضا می ریزد تا فضایی آرام ایجاد کند.

فضای کارگاه شامل یک کتابخانه مواد است که بازدیدکنندگان می توانند کیفیت های فیزیکی محصولات نورپردازی برند را لمس کرده و کشف کنند. یک نردبان متحرک دسترسی به موارد موجود در ردیف های بالای کتابخانه را فراهم می کند.

سطح دنج زیرزمین مکانی برای گفتگوهای غیررسمی با مشتریان است. یک پروژکتور در این فضای سالن نیز به تیم اجازه می دهد تا کتابخانه دیجیتال گسترده شرکت را به نمایش بگذارد.

سالن داخل نمایشگاه روشنایی توسط B-bis architectenسالن داخل نمایشگاه روشنایی توسط B-bis architecten
زیرزمین به عنوان یک سالن استراحت دنج عمل می کند

در سرتاسر استودیو، PSLab مواد و روکش‌هایی از جمله شستشوی آهک، بتن، روی و منسوجات را انتخاب کرد که به جای ویژگی‌های معماری آن، توجه را بر نحوه نورپردازی فضا متمرکز می‌کرد تا نوعی «مکان مقدس برای نور» ایجاد کند.

ماریو وک، شریک PSLab GmbH می‌گوید: «همه چیز در مورد تک رنگ‌ها و بافت‌ها است که مختص مکان است. جو به مردم اجازه می دهد روی رویکرد ما تمرکز کنند.

دکل نورپردازی در استودیو PSLab در برلیندکل نورپردازی در استودیو PSLab در برلین
گانتری ها از منابع مختلف نور پشتیبانی می کنند

در سقف اتاق جلویی و اتاق باغ، یک دروازه‌های فولادی خاکستری قرار دارد که به یکسان شدن فضاها کمک می‌کند و در عین حال از منابع مختلف نور و همچنین عناصر فنی پشتیبانی می‌کند، دقیقاً مانند صحنه تئاتر.

READ  یک دفتر سابق به یک خانه ساحلی مینیمالیست در اسپانیا تبدیل می شود

مبلمان بیشتر در داخل ساخته شده اند و کوسن های ساده ای برای نشستن معمولی فراهم می کنند در حالی که میزهای کناری استوانه ای چوبی و میزهای قهوه جایی برای قرار دادن فنجان یا کاتالوگ ارائه می دهند.

نمای بیرونی استودیوی PSLab در برلیننمای بیرونی استودیوی PSLab در برلین
نمایشگاه در شارلوتنبورگ برلین برپا شده است

PSLab دارای استودیوهایی در آنتورپ، بولونیا، لندن، اشتوتگارت و بیروت است، جایی که این شرکت منشا گرفت. این شرکت برای مقر خود در بریتانیا، جیمز پلامب را مأمور کرد تا یک کارخانه دباغی ویکتوریایی را به فضایی تبدیل کند که “بی رحمی آرام” ساختمان صنعتی سابق را تداعی کند.

پیش از این، این برند نورپردازی با استودیوی پاریسی Tolila+Gilliland در طراحی فروشگاه Aesop در لندن با دیوارهای پوشیده از نمد و چراغ‌های آویز مشکی باریک همکاری کرده است.

عکاسی توسط نیت کوک است.

دیدگاهتان را بنویسید