معماران ConForm یک دفتر “خانگی” برای یک شرکت مالی در طبقه یازدهم برج Smithson که اخیراً بازسازی شده است ، مجموعه وحشیانه ای که توسط آلیسون و پیتر اسمیتسون در اوایل دهه 1960 طراحی شده بود ، تکمیل کردند.


قبلاً به عنوان ساختمان اکونومیست شناخته می شد-و محل انتشار نشریه با همین نام تا سال 2016 بود-برج اسمیتسون برج درجه II در Mayfair لندن توسط DSDHA بازسازی شد.

مبل داخل برج اسمیتسون
فضای اداری در داخل برج وحشیانه اسمیتسون توسط آلیسون و پیتر اسمیتسون واقع شده است

هر صفحه کف 3600 فوت مربع تخلیه شد و برای اجاره های جداگانه آماده شد. از معماران ConForm دعوت شد تا طبقه 11 ساختمان را برای ایجاد دفتر مرکزی برای یک شرکت مالی مناسب کنند.

این تمرین جوان مستقر در لندنبه رهبری Ben Edgley و Eoin O’Leary ، گفت که طراحی آن به حرکت معاصر به سوی طراحی دفاتر که بیشتر مشارکتی هستند و نه سلولی پاسخ می دهد.

صندلی داخل برج اسمیتسون توسط معماران ConForm
معماران ConForm طبقه 11 ساختمان را برای یک شرکت مالی بازسازی کردند

از نظر تاریخی ، پلان های هشت ضلعی ساختمان گردش را در اطراف یک هسته مرکزی متمرکز می کرد ، در حالی که فضای داخلی هر دفتر دارای پارتیشن هایی بود که با ستون های نمای محیط هماهنگ بود.

معماران بازسازی DSDHA می گویند: “دور زدن در اطراف هسته مرکزی نماهایی بی نظیر 360 درجه ارائه داد و پایه و اساس یک طرح بزرگ باز قرن 21 را ارائه داد.”

“این شرایط افکار و مباحث اولیه را با مشتری ، که قدردانی می کرد و مایل به حفظ این طبیعت باز بود ، آگاه کرد و در عین حال نیاز به حفظ حریم خصوصی و جداسازی صوتی برای اتاق جلسات و بین فضاهای مختلف عملیاتی داشت.”

READ  کارشناس DIY مورد علاقه TikTok به ما نشان می دهد در سبد خرید او چه چیزی وجود دارد
میز و صندلی اداری بزرگ
معماران دفتر را از چیدمان سلولی به یک فضای کاری مشترک تبدیل کردند

فضا به هشت منطقه تقسیم شده است که توسط شبکه سازه ای قوی ساختمان موجود و ستون های آن تعریف شده است.

این مناطق به گونه ای طراحی شده اند که به شیوه های مختلف کار بپردازند و شامل محیط های کاری غیررسمی و راحت است که حس و حال خانگی را برای آنها ایجاد می کند. به گفته معماران ، هدف ایجاد یک خانه دور از خانه برای مهمانان و کارکنان بود.

این شرکت می گوید: “طرح طبقه باز است و چشم اندازهای چشمگیری را به شهر اطراف ایجاد می کند ، اما مفهوم طراحی نیز منحصر به فرد بودن طرح کلاسیک را جشن می گیرد و منعکس می کند.”

یک صندلی و میز اداری مشکی در برج اسمیتسون
فضا به هشت قسمت تقسیم شده توسط شبکه سازه ای ساختمان موجود تقسیم شده است

نازک کاری سطح پایین در سطح آستانه مناطق را تقسیم کرده و در عین حال ذخیره ، خدمات پنهان و حفاظت از واحدهای جابجایی هوا را نیز ارائه می دهد.

فراتر از این ، معماران قاب سفید موجود لعاب را که نمای بین فضاها را قاب می کند ، تکرار کرده اند.

فضاهای میز ثابت در شمال شرقی و جنوب شرقی پلان واقع شده اند و چشم اندازهای چشمگیرتری از شهر را به نمایش می گذارند. این امر همچنین به اتاقهای جلسات اغلب با ظرفیت بالا اجازه می دهد تا از گرم شدن بیش از حد در جلسات معمولی صبح جلوگیری کنند و به محدودیت ظرفیت گردش هوا کمک می کند.

پذیرش توسط آسانسورهای مسافری با چشم اندازهای پارک سبز و هاید پارک فراتر از آن قرار دارد.

READ  پست طراحی آشپزخانه فارم خانه – طرحی کلاسیک + شیک برای این اتاق سخت کوش (برای ما آرزوی موفقیت کنید)

این شرکت توضیح داد: “یک چالش عمده برای این طرح ، ترکیب و انطباق زیرساخت های تهویه مطبوع و گرمایش و سرمایش موجود بود.”

“ساختمان اکونومیست اولین ساختمان در بریتانیا بود که دارای سیستم تهویه مطبوع بود و سیستم تاریخی منحصراً در زمینه خدمات رسانی به دفاتر محیطی تلفن همراه طراحی شده بود.”

میز و صندلی اداری داخل دفتر
میزهای ثابت منظره ای از لندن را از محل Mayfair ارائه می دهند

مسیر گردش اولیه در اطراف هسته ساختمان با مسیرهای هوایی ارتباط داشت. این شرکت از فرصت استفاده کرد و با کاهش ارتفاع سر و پوشاندن هسته با پنل های آکوستیک توسط مارک دانمارکی Kvadrat ، این منطقه خدمات را برجسته کرد.

به گفته وی ، این مسیری صمیمی و زمینه ای را در اطراف هسته ساختمان فراهم می کند.

طرح هشت ضلعی ساختمان در تکمیل کف منعکس شده است ، که به صورت مورب در مناطق مختلف دفتر قرار می گیرد تا عمداً هر آستانه متمایز را تار کرده و به طراحی طرح باز کمک کند.

نمای داخلی برج اسمیتسون
کارکنان از طراحی طرح باز بهره مند می شوند

ConForm توضیح داد: “با توسعه این مفهوم ، محور مورب به طور فزاینده ای جالب توجه شد زیرا از طریق نماهایی در هر گوشه ، بین فضاهای اصلی ارائه می شد.”

استودیو افزود: “تحقیقات تاریخی بیشتر نشان داد که طرح اولیه طرح توسط اسمیتسون ها انجام شده است ، یک طرح سقف مشبک مورب که به دنبال اتصال ستون ها و مکان های شمش به همتای خود در ارتفاع عمود بر زاویه 45 درجه بود.”

“پیوندهایی که این مورب ها با هسته برخورد می کردند دارای ستون های داخلی زاویه دار بودند. این مفهوم مورب به یک ویژگی کلیدی در طراحی فضاها و اتصال فضاهای سراسر طرح تبدیل شد.”

READ  نحوه سفارش یک نردبان کتابخانه نورد + قیمت، زمان تحویل، و گزینه‌های مختلف سبک/پایان

دزین مجموعه ای از دفاتر دنج ایجاد کرده است که مرزهای بین محل کار و خانه را از بین می برد ، از جمله اتاق هایی که بر اساس آپارتمان های Airbnb طراحی شده اند و یک محل کار دارای اتاق خواب با رنگ مشکی است.

Photogtaphy توسط لورنزو زندریبه

دیدگاهتان را بنویسید