معماران هکر خانه‌ای در دهه 1970 را در مرکز اورگان بازسازی کرده‌اند، دیوارها را برای ایجاد یک چیدمان بزرگ‌تر و حفظ ویژگی‌های طراحی اصلی که «روحیه یکپارچه‌سازی» به خانه می‌بخشد، بازسازی کرده‌اند.


اقامتگاه بیلی در بلک بوت رنچ، یک جامعه کوچک و منزوی واقع در جنگل ملی ویلامت واقع شده است.

اقامتگاه بیلی
بیلی رزیدنس بازسازی شده توسط جنگل احاطه شده است

مستقر در پورتلند معماران هکربازسازی بر فضای داخلی متمرکز شد، که تیم آن را “ترکیبی پر جنب و جوش و نوستالژیک از رنگ ها و بافت ها” توصیف کرد.

این خانه از محیط طبیعی خیره کننده ای برخوردار است، که تیم در طول بازسازی به دنبال برجسته کردن آن بود. یکی از راه های انجام این کار اضافه کردن یک پنجره بزرگ به فضای اصلی نشیمن بود.

پنجره بزرگ در فضای نشیمن
یک پنجره بزرگ به فضای اصلی نشیمن اضافه شد

معماران هکر می‌گویند: «در اوایل طراحی، تیم در نقشه‌های اصلی متوجه شد که یک پنجره بزرگ در فضای اصلی اتاق نشیمن در ساخت‌وساز اصلی کنار گذاشته شده است.

این تیم توضیح داد: “ما توانستیم این عنصر را از طریق بازسازی دوباره وارد کنیم.”

آشپزخانه رنگارنگ
معماران هکر یک آشپزخانه با مفهوم باز ایجاد کردند

در طبقه همکف، معماران با برداشتن دیوارهای موجود، آشپزخانه، نشیمن و ناهارخوری با مفهوم باز ایجاد کردند.

این فضا دارای سقف های سر به فلک کشیده با تخته های کاج طبیعی است، ویژگی که آنها می خواستند حفظ کنند و برجسته کنند.

چوب اکسپوز در بیلی رزیدنس
چوب در معرض فضایی دنج ایجاد می کند

معماران هکر می‌گویند: «بسیاری از طراحی بر لایه‌برداری از لایه‌های داخلی قدیمی متمرکز است تا عناصر ساختاری چوبی زیبای بیلی رزیدنس را که در طول این مدت وجود داشته‌اند، آشکار کند.

آنها افزودند: “چوب در معرض یک الگوی طبیعی غنی ایجاد می کند که یادآور یک کابین دنج مزرعه است و یک پس زمینه ظریف و کم رنگ را در کل خانه ایجاد می کند.”

READ  جنیفر هوین در مورد گسترش طراحی مدرن گل

در اتاق نشیمن، اطراف شومینه با استفاده از سنگ صابون سیاه بازسازی شد و به این فضا حس امروزی تری داد.

در سرتاسر خانه، معماران قفسه‌های زیادی تعبیه کرده‌اند تا فضای ذخیره‌سازی بیشتری را به ساکنان ارائه دهند و از نیاز به مبلمان زیاد اجتناب کنند.

اتاق خواب در بیلی رزیدنس
ویژگی های کاج در سراسر خانه

به عنوان مثال، در اتاق نشیمن، یک کاناپه توکار نیز دارای کشوهایی در زیر آن است و برای صرفه جویی در فضای کف در یک پنجره خلیجی قرار می گیرد.

در طرح 1800 فوت مربعی (167 متر مربع) خانه، معماران شامل چهار اتاق خواب بودند. سوئیت مالک در طبقه آخر است و توالت اختصاصی دارد.

حمام یکپارچهسازی با سیستمعامل توسط معماران هکر
عناصر رنگارنگ و یکپارچهسازی با سیستمعامل خانه را روشن می کنند

در همین حال، دو اتاق خواب در طبقه میانی قرار دارد و یک اتاق خواب اضافی برای مهمان در طبقه همکف نزدیک ورودی قرار دارد.

پروژه‌های دیگر معماران هکر شامل خانه‌ای مدرنیستی است که در منظره‌ای آتشفشانی قرار گرفته است، و ساختمان مسکونی چند واحدی در شهر Bend که برای علاقه‌مندان به ورزش در فضای باز طراحی شده است.

عکاسی توسط جرمی بیترمن.


اعتبار پروژه:

تیم طراحی هکر: جنی فاولر (مدیر طراحی)، سارا پست هولمبرگ (معمار پروژه)، جانل ویدمر (طراح داخلی)، تام اشمیت (معمار، مدیریت ساخت و ساز)، آملی رینود (معمار، اسناد ساخت و ساز)، پت تورن (تهیه مبلمان)
پیمانکار: خدمات مدیریت ساخت و ساز
مهندس سازه: مهندسی مدن و باگمن

دیدگاهتان را بنویسید