این فروشگاه عینک کودک در لندن با کفپوش مشمع کف اتاق ، دیوارهای Formica و یک زیرزمین قرمز عمیق ، الهام گرفته از نمایش های چشمگیر و سایر “ویژگی های عجیب و غریب سوهو” است.


در گوشه ای از خیابان مارشال در محله سوهو لندن ، فروشگاهی با نام تجاری عینک ، قرار گرفته است Cubitts یکی از ساختمانهای اوایل قرن 19 را اشغال می کند که خیابان های باریک منطقه را پوشانده است.

کف مشمع کف اتاق و دیوارهای روکش چوب در فروشگاه عینک Cubitts بررسی شده است
ویژگی های کف مشمع مشکی سیاه و سفید در سراسر فروشگاه

فضای فروشگاه در طبقه همکف و زیرزمین کوچک واقع شده است که توسط یک راه پله باریک پوشانده شده است.

از نظر الزامات عملی ، فروشگاه نیاز داشت تا از 100 تراشه استات رنگی مختلف که مشتریان می توانند برای ایجاد قاب سفارشی انتخاب کنند ، نمایشی داشته باشد.

مستقر در لندن استودیوی کودک این فضا را برای انعکاس تاریخچه منطقه و ایجاد سفر مشتری طراحی کرده است که مردم را به کاوش در زیرزمین ترغیب می کند.

دیوارهای روکش دار چوب و صفحه نمایش اکریلیک در فروشگاه عینک توسط استودیو کودک قرار دارد
یک ویترین دیواری 100 تراشه استات با رنگ مختلف را در خود جای داده است

Cubitts الکسی کوس ، بنیانگذار استودیوی کودک به دزین گفت: “هر یک از مغازه هایش می خواهند یک طراحی منحصر به فرد داشته باشند که نشان دهنده تاریخ محله محلی باشد.”

“این برند با لندن ، جایی که عینک آن ساخته می شود ، و مدرنیسم به عنوان اصل راهنمای زیبایی طراحی آن ، ارتباط قوی دارد.”

کف شطرنجی ، چهارپایه مشکی و دیوارهایی با روکش چوب در فروشگاه Cubitts London

برای طراحی فضای داخلی ، استودیو به شهرت رنگارنگ سوهو برای سالن های ماساژ ، سینماهای بزرگسالان و فروشگاه های جنسی در دوران پس از جنگ توجه کرد.

READ  کرکره های سفارشی/اصیل چقدر هستند؟ + تزئینات بیرونی ما با رنگ سفید را ببینید

این استودیو گفت: “قمار ، نوشیدن مشروبات الکلی ، مخالفت های مذهبی و سیاسی ، کلوپ و فحشا همه در زمان های مختلف از ویژگی های عجیب سوهو بود.”

“ما تحقیق خود را در مورد اوج شکوفایی سوهو در دوران پس از جنگ متمرکز کرده ایم ، و به مکان های داخلی نمادین محله ، مانند بار ایتالیا با لباس فرمسیا و مکان 100 موسیقی جاز افسانه ای ، با فضای داخلی کاملا قرمز نگاه می کنیم.”

گوشه میز با نمایشگر ساعت و عینک در فروشگاه عینک توسط کودک استودیو
پارتیشن های ورقه ورقه ای Formica با تریم های آلومینیومی فضا را تقسیم می کنند

با مراجعه به غرفه های Peep-show Soho ، فروشگاه دارای پارتیشن های کم پوشیده شده در ورقه ورقه ای با اثر چوبی Formica و اصلاح شده با آلومینیوم است تا محیطی پیچ و خم مانند ایجاد کند.

مناطقی را با قفسه های آکریلیک روشن نشان دهید که عینک ها و تراشه های رنگارنگ استات را در دیوارها فرو برده اید. تابلوهای راهنمای لایت باکس که در روکش تزئینی فلز و کف مشمع کف اتاق سیاه و سفید مشکی ترکیب شده به فضای نوستالژیک فروشگاه افزوده است.

یک میز کوکتل عتیقه Caori که توسط Vico Magistretti در سال 1961 طراحی شده است به عنوان یک نقطه کانونی در طبقه همکف عمل می کند.

این قطعه با داشتن یک میز آلومینیومی مسواک زده شده و چندین محفظه مخفی برای سوابق و مجلات ، تهیه شده توسط کودک استودیو و متناسب با آن یک تریبون برجسته ساخته شده است تا در محیط خرده فروشی بهتر عمل کند.

READ  کتابفروشی شانگهای آزمایشگاه Wutopia از طراحی باغ چینی وام می گیرد
صندلی چرمی با نمایشگر عینک قرمز در فروشگاه Cubitts
زیرزمین با رنگ قرمز عمیق اشباع شده است

تیم طراحی گفتند: “هر پروژه داستانی منحصر به فرد را روایت می کند و ما همیشه به دنبال قطعات مبلمان نادر و غیرمعمول هستیم تا عمق و اصالت را به داستان اضافه کنیم.”

“چراغ میز یکی دیگر از یافته های اواسط قرن است که توسط جوزف هورکا ، طراح چک برای تولید کننده ناپاکو در دهه 1960 ایجاد شده است.”

نمایش عینک های اکریلیک با پرده مخملی قرمز در فروشگاه عینک توسط Child Studio
عینک های آفتابی با کیفیت محدود در قفسه هایی که با فرمونیکا با اثر آلومینیوم پوشانده شده اند ، به نمایش در می آیند

یک راه پله باریک به زیرزمین می رسد که از رنگ قرمز عمیق اشباع شده است. مشتریان با علائم نئون به اتاق معاینه چشم که پشت پرده مخملی پنهان شده است ، هدایت می شوند.

فضای اتاق نشیمن زیرزمینی کوبیت توسط چراغ کف Conelight توسط طراح انگلیسی رونالد هومز روشن و با صندلی های کرومی و چرمی طراحی شده توسط Giovanna Modonutti مجهز شده است.

مجموعه ای از عینک های آفتابی با کیفیت محدود در قفسه های روشن پوشیده شده با فرماسیک اثر آلومینیومی نمایش داده می شود که در محیط قرمز تیره جلوه ای نمایشی ایجاد می کند.

تابلوی نمایش نئون در فروشگاه Cubitts Soho نشان می دهد
تابلوی نمایش نئون در ورودی اتاق معاینه چشم آویزان است

پیش از این ، استودیویی که توسط کوس و چه هوانگ اداره می شد ظاهر یک کافه دهه 1950 را در داخل یک رستوران پیتزا وگان در غرب لندن هدایت کرده و یک دفتر پست سابق لندن را به یک رستوران سوشی با فضای داخلی دهه 1960 تبدیل کرده است.

کوس به دزین گفت: “ما دوست داریم از کلمه” سینمایی “برای توصیف فضاهای طراحی شده توسط استودیو کودک استفاده کنیم. “ما با هر پروژه به جای تلاش برای بازسازی فضای داخلی از یک دوره خاص ، هدف خود را به دست آوردن روحیه و جو خاصی می دهیم.”

READ  پس زمینه یک سه رنگ نوستالژیک از رنگ های الهام گرفته از باربی را راه اندازی می کند

عکاسی توسط فلیکس اسپلر و استودیو کودک.

دیدگاهتان را بنویسید