تأثیرات اسکاندیناویایی و ژاپنی در استودیو فرانتزن، رستورانی در فروشگاه بزرگ هارودز لندن که توسط جوین استودیو طراحی شده است، گرد هم می آیند.

مستقر در استکهلم استودیو جوی فضای داخلی براق را برای استودیو فرانتزن – جدیدترین رستوران افتتاح شده توسط سرآشپز بیورن فرانتزن.

بار آجری شیشه‌ای با نور پس‌زمینه در رستوران استودیو فرانتزنبار آجری شیشه‌ای با نور پس‌زمینه در رستوران استودیو فرانتزن
بالا: بازدیدکنندگان از طریق یک قسمت پذیرایی گنبدی وارد می شوند. در بالا: نوار با آجرهای شیشه ای با نور پس زمینه مشخص می شود

این غذاخوری دو طبقه در یک رستوران اصلی و بار در طبقه پنجم و همچنین در یک نیم طبقه و تراس روی پشت بام در طبقه ششم چیده شده است. هارودز.

استودیو فرانتزن در تضاد کامل با نمای سفالی باروک معروف ادواردین فروشگاه بزرگ، دارای یک پالت معاصر است که نشانه هایی از طراحی اسکاندیناوی و ژاپنی دارد – روندی که به نام ژاپنی شناخته می شود.

بار در هارودز توسط جوین استودیوبار در هارودز توسط جوین استودیو
Studio Frantzén در دو سطح در Harrods قرار دارد

به گفته این استودیو، بازدیدکنندگان وارد رستوران در یک پذیرایی گنبدی می شوند که به کلیساهای اسکاندیناوی و کلیساهای جنگلی اشاره دارد.

دیوارهای منحنی با چوب بلوک گیلاس پوشانده شده بودند در حالی که تصاویر حیوانات نوردیک توسط راگنار پرسون سقف را تزئین کنید و یک اسب چوبی سوئدی دالا روی میز خوش آمدگویی نشسته بود.

ایدا وانلر، شریک موسس استودیو جوین، به Dezeen گفت: «بدون شک، چوب در مرکز این رستوران قرار دارد.

رستوران اصلی با صندلی چوبی سفارشی توسط Joyn Studioرستوران اصلی با صندلی چوبی سفارشی توسط Joyn Studio
رستوران اصلی از دو سالن غذاخوری تشکیل شده است

قسمت پذیرایی جای خود را به میله‌ای «درخشنده» می‌دهد که از پشته‌های آجر شیشه‌ای غرق در نور کهربایی تشکیل شده است که توسط سقفی از مس مشبک منعکس شده است.

بر اساس ایزاکایا سنتی ژاپنی – نوعی آبخوری معمولی که میان وعده سرو می کند – رستوران اصلی بزرگ از دو سالن غذاخوری با طراحی هندسی سفارشی تشکیل شده است. terrazzo و کف سنگ مرمر

READ  8' 33 اینچ در صحنه هایی از آینده نزدیک شرکت می کند
صندلی چوبی سفارشی که با یک لوستر روشن می شودصندلی چوبی سفارشی که با یک لوستر روشن می شود
یکی از ویژگی های صندلی چوبی سفارشی است

یکی از سالن‌ها دارای آشپزخانه اوپن و غرفه‌های نشیمن بزرگ با طراحی استودیو جوین و مبل‌هایی است که از چوب نهایی حکاکی شده‌اند. این از یک درخت کاج مجارستانی بزرگ تهیه شد، به مکعب بریده شد و سپس تکه تکه به هم چسبانده شد.

این فضای دو ارتفاع توسط یک لوستر بزرگ دوکی توسط استودیو سوئدی روشن می شود جلو.

سقف مشبک داخل سالن غذاخوریسقف مشبک داخل سالن غذاخوری
دیگری از همان هندسه شبکه‌ای مانند نوار پیروی می‌کند

سالن غذاخوری دیگر که در گوشه ای قرار گرفته و به انبار شراب متصل است، از همان هندسه بار پیروی می کند.

درهای چوبی کشویی و سقف چوبی شبکه‌ای با نیمکت‌های اولترامارین در غرفه‌ها و آباژورهای کاغذی ظریف و آجدار قطع می‌شوند.

وانلر توضیح داد: «برای ایجاد یک تجربه غذاخوری متمایز نوردیک با تأثیرات آسیایی در یک ساختمان تاریخی لندن، ما به میراث معماری و طراحی اوایل قرن بیستم پرداختیم.

او ادامه داد: “با الهام از سفرهای پیشینیان ما به شرق دور، جایی که آنها تأثیرات را جذب کردند و سبکی به نام گریس سوئدی را پیشگام کردند، ما طنین بین معماری سنتی ژاپنی و نوردیک و صنایع دستی را پذیرفتیم.”

سطح میزانسن توسط جوین استودیوسطح میزانسن توسط جوین استودیو
آثار هنری آینه‌کاری‌شده توسط Caia Leifsdotter در نیم‌ساخت گنجانده شد

در طبقه فوقانی، نیم طبقه شامل سه غرفه ناهارخوری صمیمی است که با یک فرش نارنجی سوخته برجسته شده و یک آینه سایکودلیک دیواری توسط طراح طراحی شده است. کایا لیفسدوتر.

تراس روی پشت بام که با سنگ مرمر، چوب خیزران و لهجه‌های چوبی مشخص می‌شود، مناظر وسیع شهر را ارائه می‌دهد.

تراس پشت بامتراس پشت بام
تراس روی پشت بام منظره ای از لندن دارد

وانلر گفت: “با هدف القای خلاقیت در بافت لوکس سنتی هارودز، ما فضایی آرام و راحت با جرقه های غنای ایجاد شده به روش های غیرمنتظره را متصور شدیم.”

READ  پائولو مرلینی راهروی مارپیچی بتونی را در دفتر E-goi و Clavel's Kitchen اضافه می کند

در سال 2022، استودیو جوین برای عنوان استودیوی نوظهور طراحی داخلی سال در جوایز Dezeen نامزد شد.

در جای دیگر در هارودز، خانه مد پرادا اخیراً یک کافه پاپ آپ با رنگ سبز افتتاح کرده است که به یکی از قدیمی ترین شیرینی فروشی های میلان اشاره دارد.

عکاسی توسط اوسا لیفنر.

دیدگاهتان را بنویسید