استودیوی معماری و طراحی The DHaus Company بازسازی The Bull و Last را در شمال لندن انجام داده و اتاقهای بوتیک هتل و یک جفت آپارتمان دوبلکس با الهام از ژاپن را اضافه کرده است.


این پروژه شامل بازسازی کامل میخانه قدیمی بود که بیش از 300 سال پیش زندگی خود را به عنوان یک مسافرخانه مربیگری آغاز کرد.

در زمانی که بسیاری از میخانه های انگلستان در حال بستن این هدف هستند شرکت DHaus این بود که “به میخانه در میخانه ماندن کمک کند”.

دوبلکس Bull and Last و Woodsome Road
یک ساختمان مسکونی جدید در کنار میخانه The Bull و Last قرار داده شده است

این کاروانسرای اصلی مربیگری در سال 1883 در آتش سوخت اما به عنوان ساختاری که امروزه وجود دارد بازسازی شد. چالش معماران دیوید بن گرونبرگ و دانیل وولفسون این بود که این ساختمان را بدون از دست دادن شخصیت تاریخی آن منطقی کنند.

یک تغییر مهم حذف یک آشپزخانه و توالت جداگانه واقع در کنار ساختمان اصلی بود که فضا را برای توسعه مجدد آزاد کرد. در اینجا ، معماران یک ساختمان مسکونی را اضافه کردند که می تواند به صورت خصوصی به فروش برسد.

دوبلکس Bull and Last و Woodsome Road
این ساختمان از خانه های حیاط ژاپنی و خانه های انگلیسی تهیه می کند

این خانه جمع و جور که از خانه های حیاط ژاپنی و همچنین خانه های سنتی انگلیسی تهیه می شود ، شامل دو آپارتمان دوبلکس است.

یکی طبقه همکف و زیرزمین با نور بالا را اشغال می کند ، در حالی که دیگری در طبقه اول و دوم واقع شده است.

دوبلکس جاده Woodsome Road
نمای طرح دار طوری طراحی شده است که به جعبه جواهرات با کیفیت می بخشد

گرونبرگ گفت: “ما با افسر ارشد حفاظت بخش برنامه ریزی کمدن همکاری نزدیک داشتیم.”

او به دزین می گوید: “او واقعاً می خواست این طرح مطیع میخانه باشد ، مانند خانه قدیمی مربیان ، یا مانند یک خواهر یا برادر کوچکتر احساس شود.” او همچنین مفهوم ما از جعبه جواهرات آسیایی باستانی را دوست داشت ، به عنوان آرزوی کیفیت و ثروت. “

READ  Vipp هتل یک اتاقه جدید را در کارخانه قدیمی مداد در کپنهاگ افتتاح کرد
اتاق طبقه همکف لعابدار در جاده چوبی
دو آپارتمان دوبلکس در داخل ساختمان قرار دارد

این مفهوم جعبه جواهرات الهام بخش جزئیات تخته چارچوب بود که در نمای بیرونی ساختمان مشخص است.

این الگو بر روی صفحه حریم خصوصی آلومینیومی با روکش پودر در نمای جلویی قرار دارد که مشکی با رنگ میخانه می باشد.

در پشت ، جایی که ساختمان سفید می شود ، الگو در قسمتهای بزرگ آجرکاری تکرار می شود.

گرونبرگ پیشنهاد می کند: “برخی از افراد حرکتی را در صفحه های آجری مشاهده می کنند ، مانند حرکت خیابان.”

نمای داخلی جاده وودزوم
نورگیرها اجازه می دهند نور روز به هر دو خانه نفوذ کند

در ساختمان اصلی ، امکانات به طور کامل از طریق مجموعه ای از آثار که شامل یک زیرزمین جدید ، یک اتاق زیر شیروانی و اضافه کردن یک آشپزخانه تجاری بود ، کاملاً مدرن شد.

معماران یکی از مهندسان را به خاطر می آورند که پروژه را به دلیل گستردگی کار مورد نیاز “تعمید ساختمان” توصیف می کند.

اتاق هتل بول و لاست
شش اتاق هتل در طبقات بالای میخانه ایجاد شده است

شش اتاق هتل به طبقه بالا اضافه شد ، با این ایده که کارکرد اصلی ساختمان به عنوان یک مسافرخانه بازسازی شود.

طراحی داخلی هر اتاق به منظور ادای احترام به یک شخصیت تاریخی متفاوت از منطقه از جمله جان کیتس شاعر و روت الیس ، میزبان کلوپ شبانه ، طراحی شده بود.

اتاقها همه دارای دیوارهای چوبی هستند که با دیوارهای میخانه زیر مطابقت دارد ، همراه با جزئیاتی که شامل درهای کمربندی ، کنسول های میز رومیزی و حمام های رول می شود.

اتاق هتل بول و لاست
هر اتاق از یک شخصیت تاریخی محلی الهام گرفته است

در بار اصلی و ناهار خوری ، بیشتر جزئیات موجود The Bull and Last حفظ شده است.

چوب دیوارها و میله را ترسیم می کند ، در حالی که گاوهای تاکسیدرمی در بالای میله افتخار می کنند.

READ  جنیفر هوین در مورد گسترش طراحی مدرن گل
بار و رستوران The Bull and Last
جزئیات موجود در میخانه و رستوران حفظ می شود

این پروژه بیشتر از سایر موارد دارای ویژگی سنتی است که شرکت DHaus در گذشته آن را تکمیل کرده است. مجموعه کارخانه گرونبرگ و وولفسون شامل یک ایده برای خانه تغییر شکل و چشم انداز برنده مسابقه دزین برای خانه های آینده ضد سیل است.

این زوج پس از آنکه یک دوست مشترک آنها را به صاحبان میخانه ، اولی پودنی و جو سویرز معرفی کرد ، درگیر پروژه شدند.

این همکاری آنقدر موفقیت آمیز بوده است که پودنی و سویرز تصمیم گرفته اند خودشان به این دو آپارتمان دوبلکس نقل مکان کنند ، نه اینکه آنها را در آن بفروشند.

عکاسی توسط ریچارد چیورز ، جو هاوارد و سرژ کوپرشمیت است.

دیدگاهتان را بنویسید