استودیوی نیویورک پست کمپانی، فضای داخلی گرم و پر از چوب را برای یک هتل بوتیک در آسپن، کلرادو طراحی کرده است که نگاهی متفاوت به سبک هنر و صنایع دستی دارد.

مولی آسپن یک ساختمان چوبی جدید طراحی شده توسط CCY Architects و توسعه یافته و توسط هی مکس در منطقه مرکزی شهر کوهستانی.

سالن استراحت در لابی در Mollie Aspen با مبلمانی به رنگ زمین و سقف چوبی مشبکسالن استراحت در لابی در Mollie Aspen با مبلمانی به رنگ زمین و سقف چوبی مشبک
سالن لابی در Mollie Aspen با یک شومینه باز به عنوان پس‌زمینه، دارای مبلمانی به رنگ خاکی و سقف چوبی مشبک است.

شرکت پست وظیفه ایجاد فضای داخلی هتل 68 اتاقه، ترکیب عناصر طراحی معاصر اسکاندیناوی و ژاپنی برای برداشتی آرام از تجملات کوه راکی ​​بود.

تیم هتل گفت: “Mollie برای کسانی طراحی شده است که کنجکاوی طبیعی و قدردانی از ارتباط دارند و به بازدیدکنندگان استراحتی منحصر به فرد و دلپذیر در شهر کوهستانی شلوغ ارائه می دهد.”

کافه تمام روز در لابی Mollie Aspen کافه تمام روز در لابی Mollie Aspen
یک کافه تمام روز در لابی شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های پیشخوانی با گردو سرو می‌کند.

چوب فراوانی را می‌توان در فضاهای مختلف یافت، با انواع متعدد، جلوه‌ای لایه‌ای از رنگ‌ها و الگوهای دانه‌های مختلف ایجاد می‌کند.

الوار به عناصری مانند پانل های دیواری و سقفی مشبک با نورپردازی داخلی تبدیل شده است که زیبایی هنر و صنایع دستی را تداعی می کند، همچنین جلوی فلوت دار و طیف وسیعی از مبلمان.

پیشخوان ها و نمایشگرهای چوبی در یک فضای خرده فروشیپیشخوان ها و نمایشگرهای چوبی در یک فضای خرده فروشی
پیشخوان ها و ویترین های چوب برل کالاها را در فضای خرده فروشی هتل ارائه می دهند

به گفته این تیم، اکثر مواد مورد استفاده در ساخت و ساز Mollie از غرب ایالات متحده برای کاهش ضایعات تهیه شده است.

در همین حال، لهجه های دیگری مانند سرامیک های خاکی، منسوجات رنگ شده با دست و برنج ریخته گری شده با شن و ماسه به فضای دنج اضافه می کنند.

اتاق مهمان با دکوراسیون خنثیاتاق مهمان با دکوراسیون خنثی
اتاق‌های میهمان، رنگ‌های تزئینی خنثی‌تری را ارائه می‌دهند

این تیم گفت: “این مواد در سرتاسر هتل گنجانده شده اند تا کوه های ناهموار منطقه را تقلید کنند، در حالی که پنجره های بزرگ مناظر چشم انداز اطراف را قاب می کنند و نور فراوانی را به هتل می آورند.”

READ  LG CineBeam Qube طرحی با الهام از کلاسیک ارائه می دهد

سالن لابی به عنوان فضایی دنج برای گردهمایی مهمانان و عموم مردم طراحی شده است، با یک شومینه باز بزرگ که پس زمینه ای را فراهم می کند.

دیوارهای گچی بژ و فرش بافت در اتاق مهماندیوارهای گچی بژ و فرش بافت در اتاق مهمان
دیوارهای گچی بژ و فرش های بافت تکمیل کننده سقف های چوبی اتاق های مهمان هستند

مبل‌ها و صندلی‌های راحتی چرم، مخملی و بوکل در طیفی از رنگ‌های خاکی، گوشه‌های مکالمه‌ای راحت را تشکیل می‌دهند.

در یک انتهای اتاق، نوار مشکی روی تمام عرض را می پوشاند و با ردیفی از چراغ های آویز کره ای شکل که از میله های برنجی نازک آویزان شده اند، روشن می شود.

سوئیت مهمان با مبلمان چرمی مشکی و چشم‌انداز کوهستانی برفیسوئیت مهمان با مبلمان چرمی مشکی و چشم‌انداز کوهستانی برفی
مبلمان چرمی مشکی در سوئیت‌های بزرگ‌تر، تضادی را با سایر مبلمان و منظره‌های کوهستانی برفی ارائه می‌دهد

یک الگوی هندسی مکرر در سرتاسر جلوی پیشخوان رنگ پریده نیز بر روی پانل های درب منتهی به مناطق دیگر هتل مشاهده می شود.

یک کافه تمام روز در انتهای مقابل لابی، شیرینی‌ها و انواع نوشیدنی‌ها را از پیشخوانی با گردو سرو می‌کند و رستوران.

حمام با کاشی های سبز تیره و وان سفید مستقلحمام با کاشی های سبز تیره و وان سفید مستقل
کاشی های سبز تیره در حمام ها با درختان صنوبر بیرون مطابقت دارند

در فضای خرده فروشی مجاور، پیشخوان های چوبی و نمایشگرهایی با لبه های خمیده، که روی برخی از آنها با شیشه های شیشه ای پوشانده شده است.

در طبقه سوم یک تراس پشت بام با بار و استخر آبگرم قرار دارد که در بهار 2024 افتتاح می شود، در حالی که یک مرکز تناسب اندام و فضای جلسه انعطاف پذیر در سطح همکف قرار دارد.

اتاق‌های مهمان، پالت ملایم و خنثی را به سبک پشت سر هم‌تر ادامه می‌دهند.

دیوارهای گچی بژ، فرش‌های بافت‌دار و پرده‌های سبز-خاکستری مکمل سقف‌های چوبی و مبلمان توکار هستند، در حالی که صندلی‌های چرمی مشکی تضاد ایجاد می‌کنند.

ورودی Mollie Apsen با آرم روی سایبان ورودیورودی Mollie Apsen با آرم روی سایبان ورودی
Mollie Aspen در یک ساختمان تازه ساخته شده توسط CCY Architects واقع شده است

کاشی‌های روی هم چیده شده به رنگ سبز تیره که حمام‌ها را پوشانده‌اند با درختان صنوبر بیرونی مطابقت دارند و وان‌های ایستاده کنار پنجره‌ها به مهمانان این امکان را می‌دهند که در حین خیس شدن از منظره لذت ببرند.

READ  LAYER در داخل جعبه با ایستگاه شارژ Vitra Ampi فکر می کند

تیم می‌گوید: «میهمانان حسی از تاریخ فرهنگی و تفریحی آسپن دارند و لنزهایی برای درک شخصیت و تأثیر معاصر آن فراهم می‌کنند».

نمای بیرونی Mollie Aspen با روکش چوبنمای بیرونی Mollie Aspen با روکش چوب
این ساختمان عمدتاً از مصالحی ساخته شده است که از غرب ایالات متحده تهیه شده است

آسپن یک مقصد مشهور برای ورزش‌های زمستانی و تعطیلات مرفه است، و CCY Architects چندین اقامتگاه خصوصی در داخل و اطراف شهر طراحی کرده است – از جمله گسترش یک خانه ویکتوریایی، یک اقامتگاه مستقر در یک دره چمن‌زار و یک خلوتگاه که مشرف به کوه‌های دراماتیک است. منظره.

پروژه های قبلی هتل پست که قبلا به عنوان Studio Tack شناخته می شد، شامل هتل آنویل در وایومینگ، مرد شنی در کالیفرنیا و اسکریبنرز کتسکیل لج در نیویورک است.

عکاسی توسط نیکول فرانزن.

دیدگاهتان را بنویسید