طراح داخلی سوفی گونیو و استودیو لس آنجلس معماران محوطه کوو وی هاوس در بورلی هیلز توسط آلفرد تی ویلکس را با پرداخت های به روز ترمیم کرده اند، “حفظ یکپارچگی مدرنیسم اصلی LA”.


کوو وی هاوس در محله لوکس بورلی هیلز لس آنجلس ویلایی کم ارتفاع است که در ابتدا در سال 1957 ساخته شد. این ویلایی در یک طبقه قرار دارد و شامل چهار اتاق خواب است.

خانه کوو وی در لس آنجلس
سوفی گونو و معماران Enclosures یک ویلای کم ارتفاع در بورلی هیلز را بازسازی کردند.

این شامل چندین عنصر طراحی است که در آن زمان جدید بودند، مانند لعاب های کف تا سقف در فضاهای نشیمن، سقف تخت، و یک مفهوم باز برای آشپزخانه، نشیمن و اتاق های غذاخوری.

قصد تیم این بود که این عناصر را در نوسازی برجسته کند.

آشپزخانه چوبی اواسط قرن
بازسازی، آشپزخانه اوپن خانه را حفظ می کند

خانه اصلی آلفرد تی ویلکس که در سال 1957 ساخته شد، نمونه واقعی ساخت و ساز “پست و تیر” در اواسط قرن بود که امکان جریان گسترده فضا از اتاقی به اتاق دیگر و ویژگی دیوار بیرونی شیشه ای منحنی را فراهم می کرد. این تیم گفت که برای سبک و دوران نادر است.

“ویژگی های داخلی اصلی همه در بازسازی بهبود یافتند؛ خطوط سقف مسطح، سیالیت داخل به بیرون، طرح زندگی باز و نور طبیعی فراوان.”

سالن ورودی خانه کوو وی با اندود چوبی
آسیاب کاری جدید راهرو ورودی را خط می کشد

گنجشک و معماران محوطه به طور کامل تکمیل شده در سراسر ملک، از جمله آسیاب کاری جدید در راهرو ورودی، آشپزخانه و اتاق نشیمن.

از ابتدای ورود و سرتاسر، آسیاب‌کاری در جنگل‌های بومی ایالات متحده در هر کجا که ممکن باشد تولید می‌شود؛ سقف منبت کاری شده، پارتیشن‌های دیوار و قاب‌های درهای انباشته از چوب ساج، از جمله کاشی‌های دیوار هنری در اتاق پودر، دست ساز Mosarte در برزیل است. تیم گفت.

READ  استودیو اندرو تروتر مکان و پنت هاوس را در انبار آتن طراحی می کند

تابلوهای دیواری، نوار فلوت، درها، کمدها، روشویی و آشپزخانه به صورت سفارشی از چوب گردویی طراحی شده است.

اتاق غذاخوری در داخل خانه کوو وی
صفحه های چوبی تخته ای فضاها را تقسیم می کنند

بازدیدکنندگان وارد خانه می شوند و وارد یک سرسرای نیم دایره می شوند که دسترسی به آشپزخانه، نشیمن و اتاق غذاخوری را فراهم می کند.

این دیوارها تا حدی توسط دیوارهای چوبی ورقه‌ای که به هر فضا تفکیک خاصی می‌دهد، در حالی که احساس می‌شود بخشی از یک منطقه نشیمن واحد هستند، پرده می‌شوند.

اتاق نشیمن اصلی توسط یک شومینه ساخته شده با آجرهای بلند و باریک به دو قسمت جدا شده است و یک منطقه نشیمن خصوصی تر از فضای سرگرمی اصلی را مشخص می کند. هر دوی این ها به آشپزخانه، که طرح کلی منحنی سرسرا را در بر می گیرد، و به استخر در پشت خانه باز هستند.

کف ها نیز به مواد بادوام تر به روز شدند.

«کف‌پوش فرش اصلی خانه در ترازو ساخته شده بود، با درج‌های برنجی و سنگ کرم Calacatta، با الهام از نقاشی‌های پارچه‌ای نماد معماری الکساندر ژیرار که برای چارلز و ری ایمز طراحی شده بود، مملو از مبلمان Minotti و Henge بود.

اتاق نشیمن مشرف به استخر
طبقات در ترازو بازسازی شده اند

چهار اتاق خواب خانه در امتداد یک راهرو در یک بال مجزا قرار گرفته اند و همچنین به عنوان بخشی از بازسازی تازه شده اند.

از دیگر بازسازی‌های اواسط قرن در کالیفرنیا می‌توان به خانه‌ای در دهه 1960 توسط کریگ الوود که توسط Woods+Dangaran با تغییراتی سبک بازسازی شد، و خانه و دفاتر Working Holiday Studios، که تحت بازسازی گسترده‌تری قرار گرفت تا خانواده جوانشان را در خود جای دهد، اشاره کرد.

READ  The Link Up: مجموعه تسلی دهنده ای که امیلی برای اتاق مهمان خانه مزرعه خریداری کرد، چکمه های جفری کمپبل 40 دلاری مالوری، و یک چراغ کف چوبی مقرون به صرفه

عکاسی توسط مایکل کلیفورد.

دیدگاهتان را بنویسید