استودیوهای ژاپنی Td-Atelier و Endo Shorijo Design یک خانه شهری در کیوتو را به یک رستوران نودل تبدیل کرده اند که جزئیات مسکونی سنتی را با مداخلات هندسی مدرن ترکیب می کند.

Kawamichiya Kosho-An پایگاهی از رستوران سوبا Kawamichiya است که می تواند تاریخچه خود را در ایجاد غذاهای با استفاده از رشته فرنگی گندم سیاه به بیش از 300 سال قبل ردیابی کند.

باغ رستوران Kawamichiya Kosho-Anباغ رستوران Kawamichiya Kosho-An
غذاخوری ها از طریق یک باغ کوچک وارد Kawamichiya Kosho-An می شوند

این یک ملک 110 ساله در مرکز شهر Nakagyo Ward را اشغال می کند که چندین ویژگی معمول خانه های سنتی ژاپنی را حفظ کرده است، از جمله یک نمای مشبک و یک طاقچه معروف به tokonoma.

معمار ماساهارو تادا و طراح شوریجو اندو در تبدیل خانه شهری به یک رستوران 143 متر مربعی همکاری کرد و برخی از عناصر اصلی را بازسازی کرد و برخی دیگر را با هدف جدید خود تطبیق داد.

ورودی رستوران کیوتو سوبا توسط Td-Atelier و Endo Shorijo Designورودی رستوران کیوتو سوبا توسط Td-Atelier و Endo Shorijo Design
تغییرات در ارتفاع کف، مناطق مختلف غذاخوری را مشخص می کند

تادا می‌گوید: «در ابتدا شبیه یک خانه شهری با طراحی پیچیده به نظر می‌رسید، اما تغییرات مختلفی برای زندگی انجام شد و آن طرح‌ها پنهان یا از بین رفتند.

بنابراین سعی کردیم عناصر خانه شهری مانند پنجره ها و طاقچه های طرح پنهان یا گم شده را بازیابی کنیم و هندسه جدیدی به آنها اضافه کنیم تا به عنوان یک فروشگاه جدید احیا شوند.

منطقه غذاخوری رستوران Kawamichiya Kosho-Anمنطقه غذاخوری رستوران Kawamichiya Kosho-An
مهمانان می توانند روی کوسن های کف در سالن سنتی ژاپن بنشینند

یک صفحه مشبک در جلوی ساختمان برای کمک به حفظ زیبایی سکونتی آن بازسازی شد، در حالی که بازسازی ها بر روی دیوارها، ستون ها و لبه بام در گذرگاه ورودی در فضای باز انجام شد.

ورودی به یک باغ کوچک Genkan-niwa منتهی می شود، جایی که سنگ فرش ها برای ایجاد مسیری با استفاده از تکنیک سنتی به نام شیکی ایشی.

READ  8 اتفاقی که در دنیای طراحی رخ می دهد و همه ما را واقعاً هیجان زده می کند ... پس شما نیز باید بدانید

مشتریان از طریق یک منطقه خرده فروشی کوچک حاوی پارتیشن های مستقل که به ساختار سقف چوبی اصلی قابل مشاهده است، وارد Kawamichiya Kosho-An می شوند.

نشیمن نیمکتی توکار در امتداد یک دیوار قرار دارد و یک صندلی پنجره نمای خیابان را در بیرون ارائه می دهد. مشتریان در اینجا می‌توانند با کفش‌هایشان غذا بخورند، در حالی که فراتر از این فضا باید طبق معمول هنگام ورود به یک خانه ژاپنی، کفش‌ها را درآورند.

ناهارخوری رستوران کیوتو سوبا توسط Td-Atelier و Endo Shorijo Designناهارخوری رستوران کیوتو سوبا توسط Td-Atelier و Endo Shorijo Design
بسیاری از پرده های مشبک سنتی ساختمان حفظ شدند

استفاده از مواد مختلف و تغییرات در ارتفاع کف به ترسیم مناطق داخل رستوران و ایجاد طیف وسیعی از تجربیات کمک می کند. مهمانان می‌توانند روی صندلی‌هایی در فضای ایوان‌مانند که به عنوان دوما شناخته می‌شود یا روی کوسن‌های کف در سالن سنتی ژاپنی بنشینند.

آشپزخانه در مرکز ساختمان قرار دارد و کمی پایین‌تر از طبقات اطراف قرار دارد و به کارکنانی که در پشت میز کار می‌کنند اجازه می‌دهد دید واضحی از هر غذاخوری داشته باشند.

تادا گفت: ما خط دید مخاطب، باغ و خیابان را در ارتفاع هر طبقه کنترل می کنیم. “در نتیجه، این یک عنصر اصلی خانه شهری است […] و طراحی جدیدی که قدیمی و جدید را در هم آمیخته است.”

اتاق غذاخوری طبقه بالای رستوران Kawamichiya Kosho-Anاتاق غذاخوری طبقه بالای رستوران Kawamichiya Kosho-An
یکی از اتاق‌های طبقه بالا دارای سقف منحنی فونازوکو-تنجو است

برخی از ویژگی های موجود که به حفظ شخصیت ساختمان کمک می کند عبارتند از طاقچه توکونوما در اتاقی در طبقه اول که دارای یک سقف چوبی منحنی است که به نام فونازوکو-تنجو شناخته می شود.

در ناهار خوری اصلی Kawamichiya Kosho-An، یک توکونوما با یک قفسه تزئینی کم جایگزین شد در حالی که پنجره محافظ اصلی در این فضا حفظ شد. درهای چوبی سنتی و صفحات شوجی کاغذی نیز برای پارتیشن بندی فضا مورد استفاده قرار گرفتند.

READ  Garrison Architects با کابین های مرتفع ، عقب نشینی Catskills را تکمیل می کند
ورودی رستوران Kawamichiya Kosho-An در کیوتو توسط Td-Atelier و Endo Shorijo Designورودی رستوران Kawamichiya Kosho-An در کیوتو توسط Td-Atelier و Endo Shorijo Design
این رستوران در یک خانه شهری در کیوتو واقع شده است

تادا قبل از تاسیس استودیوی خود در سال 2006 در دانشگاه اوزاکا تحصیل کرد. او در چندین پروژه با اندو همکاری کرده است، که قبل از تاسیس استودیوی خود در سال 2009، مدرک کارشناسی ارشد خود را در مهندسی پلاستیک در موسسه فناوری کیوتو به پایان رساند.

کارهای قبلی این زوج شامل بازسازی یک خانه شهری معمولی ماچیا در کیوتو است که آن‌ها آن را مدرن‌سازی کردند تا با نیازهای زندگی ساکنان آن مطابقت داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید