معمار آلمانی فیلیپ فون مت یک استودیو skylit و یک نمایشگاه نمایشگاهی در طبقه همکف را در خانه این هنرمند در برلین گنجانده است.


خانه O12 واقع در منطقه مرکزی Mitte شهر ، متعلق به یک هنرمند فرانسوی است و توسط آن توصیف شده است از مت به عنوان “ترکیبی از آثار هنری و معماری که به چالش حیاتی ایجاد تعادل در زندگی حرفه ای و خصوصی پاسخ می دهد”.

راه پله بتنی با نرده مش طلا در محل اقامت O12
محل اقامت O12 دارای دیوارهای بتنی منحنی (تصویر بالا) و راه پله بتنی (در بالا) است

این خانه به مساحت 670 متر مربع به سه طبقه تقسیم شده است. نمای بیرونی آن با گچ طراحی شده است تا با معماری اطراف ترکیب شود و با اندازه ها و سبک های مختلف پنجره ها در کنار درب گاراژ در سطح زمین مشخص شده است.

یک راهرو بتنی خام و راه پله باز با نرده های برنجی به صورت زیگزاگ در کنار ساختمان از درب جلو تا طبقه اول و دوم قرار دارد.

اتاق بتنی با صندلی رنگی مرجانی و اثاثیه چوبی در خانه برلین توسط فیلیپ فون مت
طبقه همکف میزبان یک گالری و فضای نمایشگاهی است

تصفیه نور در شفت از بالا به منظور تداعی نقشه های معمار و هنرمند کلاسیک ایتالیایی است جیووانی باتیستا پیرانسیبه

فون مت توضیح داد: “من مجذوب اصطکاک بین چیزهای معمولی و قابل توجه هستم و کیفیت خلق چیزی معمولی را دوست دارم زیرا دستیابی به آن آسان نیست.”

“مانند آن احساس راحتی وقتی وارد ساختمان قدیمی می شوید که صدها سال است ایستاده است.”

اتاقی با سقف بتنی منحنی و کف چوبی در محل اقامت O12
آشپزخانه به سمت یک اتاق نشیمن دو ارتفاع باز می شود

طبقه همکف میزبان فضاهای عمومی بیشتر خانه از جمله گالری و فضای نمایشگاهی با باغ حیاط است. بقیه اتاقها در امتداد راه پله باز می شوند و اتاقهای بزرگتر با ارتفاع دو طرف به سمت غرب باز می شوند و فضاهای صمیمی تری از جمله اتاق خواب و حمام در شرق.

READ  مجموعه تابستانی Mizetto مرزهای طراحی را آزمایش می کند

طبقه اول میزبان آشپزخانه ای است که از طریق دیواری موج دار از بتن مسلح به یک اتاق نشیمن دو ارتفاع چشمگیر تبدیل می شود.

شومینه سفید تیز جلوی دیوار قهوه ای در قسمت داخلی اثر فیلیپ فون مت
یک شومینه مثلثی شکل اتاق نشیمن را در مرکز خود قرار داده است

یک شومینه مثلثی که در یک سر اتاق قرار دارد ، به منظور یادآوری هرم سستیوس در رم و آرامگاه آنتونیو کانوا در ونیز طراحی شده است.

طبقه بالای خانه منحصراً توسط آتلیه هنرمندان اشغال شده است.

این معمار می گوید: “نور طبیعی نقش مهمی را ایفا می کند زیرا در تغییر فضا تأثیر می گذارد ، با اتاقهای باز ، پر از نور و اتاقهای صمیمی تر و گرمتر.”

استودیو دارای یک نورگیر بزرگ است که به اتاق ظاهر یک استودیوی روباز را می بخشد.

آشپزخانه با چیدمان صندلی سفید و دیوار انباری در محل O12
درهای سفید رنگ فضای ذخیره سازی آشپزخانه را پنهان می کنند

وی توضیح داد: “نورگیر با ساختمانهای صنعتی مجاور در یک نوسان مداوم بین داخلی و خارجی ، تمرکز و تفکر ، گفتگوی بصری زمزمه می کند.”

“استودیو مخفی ترین و صمیمی ترین فضا است ، درعین حال فضایی که انگیزه های بیرونی را نیز دعوت می کند. در واقع ، تنها پنجره اتاق ، نقاط برجسته برلین مانند برج تلویزیون را باز می کند و افق خصوصی را به محیط شهری گسترش می دهد.”

آشپزخانه با دیوارهای آجری و کف چوبی در فضای داخلی توسط فیلیپ فون مت
نرده مش برنجی از راه پله نیز در آشپزخانه ظاهر می شود

رنگها و مواد برای تقویت نور طبیعی انتخاب شدند. اتاقهایی که به هنر اختصاص داده شده اند دارای رنگهای ظریف و خنثی هستند در حالی که فضاهای نشیمن به طور فزاینده ای گرم و جذاب می شوند.

استودیو عمداً مواد متضاد و غیرمنتظره مانند بتن صنعتی و فولاد را با چوب ، گچ سفالی ، سفالی ، سرامیک و حصیر ترکیب کرده است.

READ  خانه ای در ملبورن که واحه ای زیرزمینی برای بزرگسالان پنهان می کند
استودیو هنرمند با میزهای تخت در محل اقامت O12
استودیوی یک هنرمند در طبقه آخر نشسته است

دزین مجموعه ای از خانه های هنرمندان را که به عنوان فضاهای گالری عمل می کنند گردآوری کرده است ، که شامل باغچه ای برای ساخت و نمایش مجسمه ها و نمایشگاه برای معمار منظر ژاپنی با باغ صخره ای خود است.

عکاسی توسط فیلیپ فون مت انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید