برای جدیدترین لوک بوک خود، ده افزونه آشپزخانه و ناهارخوری را انتخاب کرده‌ایم که اضافات جادار، کاربردی و شیک به خانه‌ها ایجاد می‌کنند.


پسوند آشپزخانه یکی از محبوب ترین پروژه های ساختمانی برای صاحبان خانه است. ساخته شده برای افزودن فضای اضافی به یک ساختمان موجود، آنها اغلب برای پخت و پز و اجتماعی استفاده می شود.

در حالی که آنها در خانه ها در سراسر جهان رایج هستند، بسیاری از الحاقات آشپزخانه در این لوک بوک در خانه های تراس دار ویکتوریایی و گرجی در لندن یافت می شوند. ساختمان های سنتی برای ایجاد فضاهای سخاوتمندانه غذاخوری، غذاخوری و سرگرمی بازسازی شده اند.

این آخرین گردآوری در مجموعه Dezeen Lookbooks است که الهام‌بخش بصری برای خانه است. پست‌های قبلی مربوط به آشپزخانه شامل جزیره‌های آشپزخانه، آشپزخانه‌های سبز و آشپزخانه‌های ترازو است.


Albion Terrace، UK، توسط Outpost

Albion Terrace، UK، توسط Outpost

استودیوی معماری Outpost پسوندی با نمای روی زیگزاگی به تراس ویکتوریایی در هاگرستون در شرق لندن اضافه کرد. آشپزخانه و ناهار خوری با پلان باز در داخل بخش افزودنی قرار گرفتند که دارای سقف و سقف زیگزاگی است که از نمای نما پیروی می کند.

آشپزخانه دارای کابینت آبی کبالتی و میز کار چوبی است که در مقابل دیوارها، کف و سقف رنگ پریده داخلی تضاد دارد.

درباره تراس آلبیون بیشتر بدانید ›


Fruit Box، انگلستان، توسط Nimtim Architects

Fruit Box، انگلستان، توسط Nimtim Architects

یک پسوند پارتیشن بندی شده چوبی که آشپزخانه ای به سبک گالی را در خود جای داده است به خانه شهری دهه 1970 در فارست هیل لندن اضافه شد. معماران Nimtim از پارتیشن های تخته سه لا و نازک کاری در سراسر گسترش به مناطق منطقه مانند آشپزخانه و ناهارخوری استفاده کردند.

کاشی‌های سفید مربعی، برخی از دیوارهای آشپزخانه را پوشانده‌اند و در برابر میزهای کار کاشی‌شده، پشتی‌هایی ایجاد می‌کنند. یک جزیره مجاور دارای یک میز آبشار کاشی کاری شده است که شامل یک سینک و قفسه در زیر است.

READ  ده فضای داخلی سینمایی که می تواند در یک فیلم وس اندرسون باشد

درباره جعبه میوه بیشتر بدانید ›


خانه کورنرستون، انگلستان، توسط معماران مرت هومولر

خانه کورنرستون، انگلستان، توسط معماران مرت هومولر

معماران Merrett Houmøller که در محله Crouch End لندن واقع شده است، یک پسوند مدرن ایجاد کرده است که به نظر می رسد ارتباط خانه با باغ عقب را افزایش دهد.

قسمت داخلی با کاشی‌های روی سیاه پوشیده شده بود و آشپزخانه، ناهارخوری و قسمت نشیمن کوچک را در خود جای داده است. پنجره‌های کف تا سقف دیوارهای پشتی قسمت داخلی را اشغال می‌کنند و از آشپزخانه و ناهارخوری مناظر بیرونی باغ را فراهم می‌کنند.

درباره Cornerstone House بیشتر بدانید ›


Punta Chilen، شیلی، توسط Guillermo Acuña Associated Architects

Punta Chilen، شیلی، توسط Guillermo Acuña Associated Architects

استودیوی معماری مستقر در سانتیاگائو Guillermo Acuña Arquitectos Asociados یک پسوند خانه را روی پایه‌های رنگ‌آمیزی قرمز روشن ساخت که آشپزخانه Punta Chilen و همچنین قسمت‌های نشیمن خانه را در خود جای داده است.

پسوند به عنوان یک اتاق بزرگ با پلان باز شکل می گیرد که در درجه اول برای پخت و پز و غذا خوردن استفاده می شود. چوب دیوارها، کف و سقف فضا را می پوشاند و در سراسر آشپزخانه گسترش می یابد تا بلوک هایی از سطوح کار و کابینت را تشکیل دهد.

درباره Punta Chilen بیشتر بدانید ›


Mount View، انگلستان، توسط Archmongers

Mount View، انگلستان، توسط Archmongers

کاشی‌های صورتی کم‌رنگ نمای بیرونی این آشپزخانه را در خانه‌ای با تراس ویکتوریایی توسط Archmongers در شمال لندن پوشانده است. پسوند پشت خانه را اشغال می کند و آشپزخانه و اتاق ناهارخوری جدید را در خود جای داده است، در حالی که تراس تاریخی را با زیبایی شناسی دهه 1970 ارائه می کند.

آشپزخانه دارای یک پالت رنگی مشابه با کاشی های بیرونی است و دارای فضای داخلی با رنگ پاستلی است که دارای یک نوار صبحانه مشرف به باغ است.

READ  فرش MOTO/ میز قهوه آگونی اتاق نشیمن جس

درباره Mount View بیشتر بدانید ›


خیابان ریدون، انگلستان، توسط معماران موکسون

خیابان ریدون، انگلستان، توسط معماران موکسون

زیرزمین این خانه شهری ویکتوریایی که در منطقه حفاظت شده ایزلینگتون، شمال لندن واقع شده است، توسط معماران موکسون حفاری شد تا آشپزخانه، غذاخوری و نشیمن با پلان باز روشن اضافه شود.

زیرزمین باز شد و یک پسوند کوچک به عقب اضافه شد و یک فضای نشیمن و غذاخوری با پلان باز را تشکیل داد که به باغی غرق شده منتهی می شود. ظاهری مینیمالیستی و گالری مانند دارد.

درباره خیابان ریدون بیشتر بدانید ›


خانه ابری، انگلستان، توسط Office S&M

خانه ابری، انگلستان، توسط Office S&M

این پسوند مسکونی آفیس اس اند ام در هارینجی شمال لندن که در فضای پشتی صورتی مایل به سالمون قرار دارد، از رنگ‌های پرطرفدار مانند صورتی هزاره و سبز نعنایی برای آشپزخانه و فضای سرگرم‌کننده استفاده می‌کند.

برخلاف نمای بیرونی غیرمعمول آن، فضای داخلی اکستنشن دارای طراحی معمولی است و دارای آشپزخانه ای است که در یک دیوار فرورفته در پشت یک جزیره بزرگ قرار گرفته است که حاوی سینک و محلول های ذخیره سازی است.

درباره خانه ابری بیشتر بدانید ›


Plinth House، انگلستان، توسط DGN Studio

Plinth House، انگلستان، توسط DGN Studio

استودیو DGN این تراس نیمه جدا شده ویکتوریایی را در شرق لندن با افزودن یک کف بتنی فرورفته که هدف آن به حداکثر رساندن ارتفاع سقف آشپزخانه بود گسترش داد.

چوب بلوط سبک، سقف های امتدادی را بین نورگیر قرار می دهد که به نور روز اجازه می دهد فضای غرق شده را فرا بگیرد. یک جزیره آشپزخانه بزرگ مرکز فضا را اشغال می کند، در حالی که یک منطقه ناهار خوری در عقب واقع شده است.

درباره خانه ازاره بیشتر بدانید ›


غرفه ادینبورگ، اسکاتلند، توسط آرچر + براون

غرفه ادینبورگ، انگلستان، توسط Archer + Braun

Archer + Braun با عنوان Edinburgh Pavilion، این حداقل پسوند را در ادینبورگ به عنوان یک تضاد عمدی با ساختار فهرست شده درجه B که به آن الحاق کرده بود، ساختند. حجم دارای فرم مستطیلی لعابدار است که از دیوارهای داخلی جدا شده است.

READ  خانواده نورپردازی چوب با یک نماد باستانی مقابله می کند

عناصر قرمز دیوار لعابدار و همچنین فضای داخلی آن را قاب می‌کنند و رنگ‌هایی را به آشپزخانه و اتاق غذاخوری که در آن قرار دارد، می‌دهند.

آشپزخانه به‌خوبی در داخل حجم ماسه‌سنگ قرمز کورسلهیل داخلی قرار گرفته است و به منطقه لعاب‌دار با پلان باز می‌ریزد که به عنوان یک اتاق ناهار خوری عمل می‌کند.

درباره غرفه ادینبورگ بیشتر بدانید ›


Exoskeleton House، استرالیا، توسط استودیو تکت

Exoskeleton House، استرالیا، توسط استودیو تکت

استودیو تکت یک پسوند اسکلت بیرونی فولادی با سقف شیبدار را به یک خانه ییلاقی آجری دهه 1950 در دامنه کوه‌های استرالیا اضافه کرد. افزودنی جدید خانه را برای ایجاد یک منطقه نشیمن بزرگ باز کرد که یک آشپزخانه و ناهارخوری را در بر می گیرد که با عرشه بیرونی احاطه شده است.

آشپزخانه که در ضلع شرقی امتداد قرار دارد، به شکل دو ردیف کابینت شکل می گیرد و چشم اندازی به مناظر اطراف دارد.

درباره Exoskeleton House بیشتر بدانید ›


این جدیدترین مورد از سری کتاب‌های ظاهری ما است که از آرشیو تصاویر Dezeen الهام گرفته است. برای الهام بیشتر، نگاه کنید به لوک‌بوک‌های قبلی که پوشش‌های چوبی ظریف، فضای داخلی مهدکودک، راه‌حل‌های ذخیره‌سازی هوشمند و فضای داخلی تخته سه لا را نشان می‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید