استودیوی Gensler نیویورک طراحی مجدد لابی داخل ساختمان پست مدرن AT & T در مید تاون منهتن را تکمیل کرده است که هدف آن ادای احترام به ساختار موجود است.


تعمیرات اساسی 550 مدیسون – همچنین به عنوان ساختمان AT&T پس از شرکتی که در آن ایجاد شد ، شناخته می شود – توسط استودیوی نروژی Snøhetta هدایت می شود. جنسلر مسئول بازسازی لابی در ساختمان برجسته طراحی شده توسط فیلیپ جانسون.

لابی 550 مدیسون دارای سنگ مرمر و برنز است
لابی 550 مدیسون توسط جنسلر طراحی شده است

هدف جنسلر حفظ اصل فضای اصلی ، حفظ ارتفاع ، حجم و ویژگی های طاق لابی ، در عین ایجاد “فضای روشن و مینیمالیستی” بود.

استودیو ورودی بزرگ 110 فوت (33.5 متری) ساختمان را در امتداد خیابان مدیسون نگه داشت و بازسازی کرد ، که بازدیدکنندگان را به لابی طاق دار سه ارتفاع می رساند.

لابی دارای سقف طاقدار به ارتفاع سه برابر است
طاق های بزرگ ورودی لابی جدید را مشخص می کند. عکس نوشته جیمز اوینگ است

جنسلر از مصالح بزرگ در سراسر قسمت ورودی ، از جمله مش برنزی ، چرم و سنگ استفاده کرد.

ترازو در مقیاس خاکستری در سراسر طبقات در الگوهای هندسی چیده شده است.

نور از طریق پنجره بر روی دیوارهای مرمری 550 مدیسون فیلتر می شود
جنسلر می خواست به تاریخ ساختمان اشاره کند. عکس نوشته جیمز اوینگ است

پانل های مشبک برنزی ، که استودیو از آنها به عنوان حفره ای بین فضای قابل استفاده و سقف های سه تایی استفاده می کرد ، دیوارهای پایین را زیر سنگ مرمر سفید قرار داده است.

لابی متقارن همچنین دارای میز پذیرایی سنگی است که در کنار فضا قرار گرفته است. این در امتداد خطوط کف طرح دار در مقابل یک محل کار فرو رفته قرار داده شد.

غرفه های نشیمن دار که در دیوارهای روکش برنز قرار گرفته اند و به موازات منطقه استقبال هستند ، با چرم رنگ زنگ پیچیده شده بودند که صفحات مش برنزی را منعکس می کرد.

READ  سبک‌های میز قهوه‌خوری که به کودکان شما آسیب نمی‌رسانند (+ گزینه‌های مناسب برای کودکان/طراحی مورد تأیید)

مدیر و مدیر طراحی Gensler Philippe Paré می گوید: “ما از حجم زیاد و تناسب فضایی لابی 550 مدیسون الهام گرفتیم و سعی کردیم مقیاس چشمگیر آن را با اشکال و مواد ساده ، کلاسیک و زیبا جلوه دهیم.”

“نتیجه فضایی است که هم آرام است ، در عین حال قدرتمند است ؛ محترمانه ، اما بازتولید نیست ؛ بی انتها و در عین حال بسیار معاصر.”

مجسمه ای از علیچا کواد در مرکز لابی 550 مدیسون آویزان شده است
فضا از یک هندسه دقیق پیروی می کند

یک پنجره شیشه ای طاق دار چند طبقه بزرگ در مقابل ورودی اصلی نور را به داخل لابی فیلتر کرده و مشرف به باغ های طراحی شده توسط Snøhetta است.

در مرکز فضا ، یک سنگ مرمر به شکل کره نصب شده است آلیچا کواد با زنجیر از سقف طاقدار ، 12 فوت (3.6 متر) بالاتر از زمین آویزان شد.

نصب در 550 مدیسون یک کره آبی بزرگ است
از نورپردازی باریک در تمام فضا و در سراسر سقف استفاده شده است

مدیرعامل املاک و مستغلات در گروه سرمایه گذاری گفت: “550 مدیسون یک نقطه عطف منحصر به فرد در شهر نیویورک است که دارای تاریخچه ای غنی است.” اولایان آمریکا اریک هوروات.

وی افزود: “هدف ما با جنسلر و دیگر شرکای طراحی این است که به روزرسانی های مدرن را اضافه کنیم که آینده آن را تضمین کرده و در عین حال تاریخ آن را حفظ کند.”

“ما خوشحالیم که جنسلر با تجسم مجدد در لابی ساختمان فضایی زیبا و کاربردی ایجاد کرده است که به طراحی اولیه فیلیپ جانسون نیز احترام می گذارد.”

از سنگ مرمر سفید در دیوارهای لابی 550 مدیسون استفاده شده است
مش برنجی نیمه پایینی دیوارها را خط کشی می کند

گروه سرمایه گذاری گروه اولایان در حال تبدیل 550 مدیسون به یک فضای اداری چند مستأجر است. تعمیرات اساسی ساختمان توسط Snøhetta انجام می شود و توسط Olayon به همراه RXR Realty و Chelsfield توسعه یافته است.

READ  خانه ای در سیاتل ساخته شده از جعبه های شیشه ای در میان درختان زندگی می کند

برنامه های بازسازی 550 مدیسون برای اولین بار در سال 2017 رونمایی شد و با واکنش شدید روبرو شد و معماران از جمله نورمن فاستر و روبرت ای ام استرن از کمپین حفاظت از ساختمان حمایت کردند.

این باعث شد که برج موقعیت برجسته ای کسب کند و از نمای بیرونی ساختمان سنگی محافظت کند. در سال 2018 ، Snøhetta یک طرح تجدید نظر شده از پیشنهاد خود را منتشر کرد که بر اساس آن تمرکز بر روی “حفظ و احیای” ساختمان پست مدرن بود.

عکاسی توسط فرد چارلز مگر اینکه خلاف آن بیان شده باشد

دیدگاهتان را بنویسید