صاحبان خانه که در ابتدا عاشق یک خانه مدرن ساخته شده در یک زمین مسطح در آترتون، کالیفرنیا بودند، سال ها صرف بازسازی ملک خود کردند تا شامل یک گاراژ کوچک و اضافه کردن طبقه دوم شود. تنها چیزی که باید به آن رسیدگی شود فضای بیرونی آنها بود. حیاط خلوت خصوصی، پر از درختان سرخ و دیگر درختان بالغ، فضای ایده آلی را برای تبدیل شدن به واحه رویایی آنها در فضای باز مشخص کرده است. احاطه شده توسط چشم انداز سرسبز، غرفه های آترتون، طراحی شده توسط معماری فلدمن، متراژ مربع اضافی اضافه کنید – به طور دقیق هر کدام 450 فوت مربع – برای آشپزخانه و فضای غذاخوری در فضای باز و همچنین مکانی برای مدیتیشن و ورزش.

نمای گوشه ای از بیرون آلاچیق با دیوارهای شیشه ای باز و نمای داخل با میز ناهار خوری

نمای بیرونی جانبی آلاچیق مدرن با درهای کشویی باز برای آشکار کردن فضای آشپزخانه و ناهار خوری

را غرفه ها به طور استراتژیک در اطراف درختان اصلی قرار گرفته اند و به ترکیب ساختارهای جدید با طبیعت کمک می کنند. آلاچیق آشپزخانه و فضای پاسیو در کنار استخر قرار گرفته اند و برای حیاط خلوت مجموعه ای عالی برای باربیکیو قرار گرفته اند.

نمای بیرونی جانبی آلاچیق مدرن با درهای کشویی باز برای آشکار کردن فضای آشپزخانه و ناهار خوری

نمای جانبی دو آلاچیق مدرن که از طریق مسیر با صندلی در فضای باز به هم متصل شده اند

هر دو غرفه در انتها با نوارهای سرو زرد آلاسکایی پوشیده شده اند، برای حفظ حریم خصوصی در ورزش/مدیتیشن و برای افزودن احساس باز بودن در ساختار آشپزخانه. با گذشت زمان، چوب با آب و هوای طبیعی باعث می شود که بیشتر با محیط اطراف خود ترکیب شود.

نمای پشت غرفه مدرن که به آشپزخانه سیاه نگاه می کند

نمای داخلی آشپزخانه آلاچیق مدرن

نمای داخلی غرفه مدرن که به غرفه دوم در دوردست نگاه می کند

نمای بیرونی سمت گوشه غرفه مدرن با دیوارها به بیرون

مسیری از یک آبنمای جدید در مسیر غرفه دوم عبور می کند که استودیوی مدیتیشن، یوگا و ورزش را در خود جای داده است.

نمای بیرونی جلوی غرفه مدرن با دیوارهای باز برای نشان دادن فضای مدیتیشن و ورزش

هر دو غرفه از پایه‌های بتنی بلند شده‌اند و سازه‌ها را طوری جلوه می‌دهند که گویی بر روی منظره شناور هستند.

READ  کانال های Daytrip ساحل مارگات را در فروشگاه مدرن ترنر نوسازی می کنند

نمای بیرونی گوشه ای نزدیک از آلاچیق مدرن که از طریق پنجره های شیشه ای به جنگل در طرف دیگر نگاه می کند

نمای بیرونی گوشه جانبی غرفه مدرن که توسط طبیعت احاطه شده است

نمای بیرونی از آلاچیق مدرن با صفحات چوبی احاطه شده توسط درختان

نمای بیرونی از آلاچیق مدرن با صفحات چوبی احاطه شده توسط درختان

نمای بیرونی جانبی از نمای بیرونی قسمت جلویی غرفه مدرن با عرشه در فضای باز

نمای داخلی غرفه مدرن که در خارج از منزل به نظر می رسد با دیوارهای شیشه ای کشویی کنار گذاشته شده است

نمای بیرونی گرگ و میش از دو آلاچیق و یک استخر احاطه شده توسط طبیعت

تیم پروژه
معماری: معماری فلدمن
پیمانکار: طراحی خط ساخت
طراحی منظر: Thuilot Associates
مهندس سازه: مهندسی سازه Daedalus
مهندس عمران: مهندسی Lea & Braze
مهندس ژئوتکنیک: Romig Engineers Inc

عکس ها توسط آدام روس.

کارولین ویلیامسون مدیر تحریریه دیزاین میلک است. او دارای مدرک BFA در عکاسی از SCAD است و معمولاً می‌توان او را در جستجوی کالاهای قدیمی، انجام جدول کلمات متقاطع نیویورک تایمز با قلم، یا بازسازی فهرست‌های پخش در Spotify پیدا کرد.

دیدگاهتان را بنویسید