Tinder’s دفتر مرکزی جدید در غرب هالیوود، کالیفرنیا طراحی شده توسط استودیو رپت را می توان به عنوان یک پاسخ متفکرانه به تغییرات دگرگون کننده ای که در چند سال گذشته بر پویایی محل کار شرکت ها تأثیر گذاشته است تصور کرد. این پروژه هفت طبقه، 77000 فوت مربع، که توسط همان مشاور خلاق مسئول توسعه فضاهای خلاقانه دیگری مانند Google، Dropbox و Vans اداره می‌شود، تصور می‌شود که پیوندهای به هم ریخته بیماری همه گیر را که افراد را به همکاری خلاقانه متصل می‌کند، دوباره برقرار کند. تیم‌ها – و به‌طور گسترده، بین کاربران برنامه‌ای که به دنبال حمایت از آن‌ها هستند – طراحی یک دفتر مرکزی چند سطحی با فرصت‌های زیادی برای همکاری و ارتباط.

یک زن جوان نشسته با دو مرد جوان روی مبل سکشنال و در Tinder HQ که توسط گیاهان نخل احاطه شده است، صحبت می‌کنند.

استودیوی رپت پروژه را با تحقیق در مورد نوع‌شناسی فضای عمومی موجود، از میدان شهر تا اسپیکر، آغاز کرد که به تعمیق تدریجی پیوندهایی که کارگران را به شیوه‌ای ارگانیک با کارشان پیوند می‌دهد، قدرت می‌بخشد.

فضای عمومی باز با درهای باز، و چندین کارمند Tinder در حال صحبت کردن، دیگران در حال چک کردن دستگاه های تلفن همراه خود.

The Commons که از یک میدان شهر الگوبرداری شده است، بزرگترین و گسترده ترین فضا و همچنین نقطه ورود به دفتر مرکزی جدید Tinder است. محیط مطبوع برای تشویق تعاملات معمولی و به اندازه کافی بزرگ است که برای گردهمایی های سراسر شرکت مناسب باشد.

زنی روی میز گرد سبز رنگ که کنار لپ‌تاپ خود در کافه قهوه خانه Tinder نشسته است و اطراف یک قسمت نشیمن با بالشتک داخلی دایره‌ای شکل نشسته است.

نوار قهوه Tinder با باریستا در حال آماده‌سازی عکس با دو کارمند نشسته در بار در حال خندیدن و زنی در پس‌زمینه نشسته پشت میز با لپ‌تاپ خود کار می‌کند.

کافه – یا “Boost Bar” – در طبقه دوم قرار دارد و به کارمندان امکان دسترسی به مهارت های یک باریستای داخلی را می دهد و به نوبه خود فضایی غیررسمی برای کار دور از میز فراهم می کند.

نمای پشت مرد با پیراهن آستین بلند سبز که به دیوار سفید نگاه می کند و ترکیبی از ایموجی ها و سایر گرافیک های مبتنی بر نماد را که از سطح بیرون زده است، در کنار یک "بازی تمام شد" علامتی که به سمت چپ می درخشد

نمای گسترده ای از میز شیشه ای بلند به دنبال یک دیوار سفید بلند که ترکیبی از ایموجی ها و سایر گرافیک های مبتنی بر نماد را نشان می دهد که از سطح بیرون زده اند، در کنار یک "بازی تمام شد" علامتی که به سمت چپ می درخشد  نورپردازی بنر نارنجی بالای سر است.

میز کمک فناوری اطلاعات بر اساس خاطرات نوستالژیک پاساژ محله طراحی شده است.

READ  اولین مجموعه JUNTOS ریشه در Togetherness دارد

اتاق با دو طرف درهای کشویی گوشه ای باز می شود "لا گالریا" خارج با "WIP" روی آن نمایش داده می شود؛  افراد داخل میزهای ایستاده روی چرخ حرکت می کنند.

نورپردازی پراکنده، مبلمان مدولار سفارشی روی چرخ‌ها، و دیوارهای پوشانده شده با تخته‌های سفید از بالا به پایین، همگی در لا گالریا زندگی می‌کنند، اتاقی که فضای خود را از کارگاه‌ها و نمایش‌های یک استودیوی هنرمند می‌گیرد.

دو زن پشت میز و صندلی های صورتی داغ در نزدیکی قفسه های کتاب از کف تا سقف در دفتر مرکزی Tinder نشسته اند.

یک میز مرکزی سفارشی به رنگ صورتی تند با برش‌ها و قفسه‌های کتاب پر از چند کتاب و اشیاء طراحی، با فرش صورتی کم‌رنگ.

یک میز مرکزی سفارشی صورتی تند با بریدگی‌هایی در امتداد لبه‌ها، رنگ عجیب و غریبی را به هدف دیگر فضا ارائه می‌دهد.

زن جوان نشسته و می خندد، به لپ تاپ خود که روی صندلی راحتی خاکستری با قفسه کتاب در پس زمینه و کوله پشتی روی زمین نشسته نگاه می کند.

طبقه شش به فعالیت‌های ساکت‌تر اختصاص دارد و به‌طور مناسب به عنوان The Stacks، یک فضای جمعی آرام که بر اساس یک کتابخانه طراحی شده است، مشخص شده است.

نه کارمند Tinder ایستاده و نشسته روی صندلی‌های مختلف روکش‌دار آبی پررنگ که روی یک زمین فرش‌شده آبی خاموش، موج‌دار هستند.

رنگ‌های آبی عمیق در پارچه‌های مخمل‌دار، با دیوارهای منحنی و پرده‌های قاب‌بندی پنجره‌های مشرف به خط افق LA به طبقه هفتم اوج حال و هوای کلوپ شبانه می‌دهد. ترتیبات نشستن برای تشویق مشارکت در گروه‌های صمیمی – نوعی فرار کارمند “مخفی” است.

دیوید گالولو، مدیر اجرایی و مدیر خلاق استودیو رپت، می‌گوید: «اتصال در قلب برند Tinder قرار دارد. «برای طراحی فضایی که ارتباط را در Tinder عمیق‌تر کند، به مکان‌هایی که معمولاً در آن روابط ایجاد می‌کنیم نگاه کردیم و سپس آنها را در یک پلان طبقه‌بندی کردیم. پروژه پایانی بر این نکته تأکید می‌کند که چگونه طراحی می‌تواند نیروی ارتباطی باشد.»

قسمت نشیمن در فضای باز با کف آجری، صندلی‌ها و میزهای فلزی مشکی، در کنار سه مدفوع قرمز و بنفش روشن که با گیاهان بزرگ برگ خرما احاطه شده‌اند.

HQ جدید Tinder شباهت هایی به پروژه قبلی Rapt Studio، The Schoolhouse، یک دفتر خلاق برای The Google School for Leaders دارد. هدف هر یک از آنها تشویق تعاملات غیررسمی بین اعضای تیم با ایجاد فضاهای مشترک و صمیمی است و برای توانمندسازی کارکنان برای تطبیق آن فضاها با نیازهایشان بر اساس نیاز، تجهیز شده است.

گرگوری هان سردبیر دیزاین میلک است. یک بومی لس آنجلس با عشق و کنجکاوی عمیق برای طراحی، پیاده روی، استخرهای جزر و مد، و سفرهای جاده ای، مجموعه ای از ماجراجویی ها و تفکرات او را می توانید در اینجا پیدا کنید. gregoryhan.com.

READ  ASKA از فیلمهای وس ​​اندرسون برای طراحی آفتابی کافه باناکادو استفاده می کند

دیدگاهتان را بنویسید