تمرین طراحی استودیو Mizzi فضای داخلی Family Kitchen را تکمیل کرده است، رستورانی برای کودکان در Kew Gardens که زیبایی‌شناسی فیلم Charlie and the Chocolate Factory را با یک “آزمایشگاه علوم گیاه‌شناسی” ترکیب می‌کند.


واقع در منطقه خانواده از باغ گیاه شناسی سلطنتی در کیو، جنوب غربی لندن، این رستوران دارای طرح‌های عجیب و غریب مانند صندلی سیب‌شکل، مجسمه‌های غول‌پیکر قارچ بافته شده با چوب و درخت انیست اتیوپیایی رنگ سرخابی است.

The Family Kitchen توسط Mizzi Studio
استودیو میزی فضای داخلی یک رستوران خانوادگی در باغ کیو را طراحی کرده است

این رستوران فوق‌العاده دارای پالت رنگی از صورتی روشن، قهوه‌ای قارچی و سبزهای برگ‌دار است که عمداً برای تداعی گیاهان و غذاهای موجود در طبیعت انتخاب شده‌اند. جاناتان میزی، کارگردان، گفت که فضای داخلی آن یک دنیای جادویی است استودیو میزی.

او گفت: «ما دنیایی جادویی از باغ‌ها و جنگل‌ها را طراحی کردیم، جایی که به نظر می‌رسد انسان‌ها به اندازه موجودات کوچکی که با طبیعت زندگی می‌کنند کوچک شده‌اند، در جایی که چارلی و کارخانه شکلات‌سازی با آزمایشگاه علم گیاه‌شناسی ملاقات می‌کنند.»

خانواده ای که روی صندلی چوبی سیب نشسته اند
استودیو از عناصر موجود در طبیعت برای طراحی استفاده کرد. تصویر از باغ‌های گیاه‌شناسی سلطنتی، کیو

شرکت معماری قلاب مسئول ساختمانی بود که آشپزخانه خانواده را در خود جای داده بود و توجه ویژه ای به ادغام یکپارچه آن با محیط اطراف خود در باغ های کیو، یک سایت میراث جهانی یونسکو داشت.

برای انجام این کار، این شرکت از الوار در معرض دید هم در داخل و هم از خارج استفاده کرد. به گفته استوارت وارد، معمار در HOK، این ماده پایدار ارتباطی با دنیای طبیعی خارج از غذاخوری ایجاد می کند.

رستورانی رنگارنگ با مجسمه های قارچ
این رستوران دارای ویژگی های عجیب و غریب مانند مجسمه های قارچی است

وارد به Dezeen گفت: “به عنوان توسعه باغ ها، این رستوران دارای تاسیسات تعاملی و آموزشی است که تحقیقات و کار باغ های گیاه شناسی سلطنتی را ترویج می کند.”

READ  فروشگاه عینک Cubitts در لیدز از حرکات طراحی منی بهره می برد

او توضیح داد: “قاب چوبی یک اتصال لمسی با مواد طبیعی فراوان در باغ‌های اطراف ایجاد می‌کند و به کودکان این امکان را می‌دهد تا ارتباط را به روشی ساده و واضح شناسایی کنند.”

یک ایستگاه ضد عفونی آبی در داخل آشپزخانه خانواده
آشپزخانه خانواده به چهار منطقه تقسیم می شود

معماران همچنین از طرح‌های گلخانه‌های مجاور استفاده کردند و یک فضای شفاف جلوی خانه با نمای کاملاً لعاب‌دار رو به شرق را انتخاب کردند.

این به مشتریان مناظر پانوراما از باغ کودکان مجاور خارج از رستوران را ارائه می دهد.

وارد گفت: “عملی بودن و زیبایی گلخانه ها توسط تیم طراحی وام گرفته شده است تا نور طبیعی را به رستوران تشویق کند و در عین حال ارتباط بصری را با باغ ها به حداکثر برساند.”

پیشخوان های آبی و زرد داخل یک رستوران
هر منطقه دارای یک طرح رنگ مشخص است

در داخل، ارتباط با باغ کودک ادامه دارد. در اینجا، طراحی داخلی کودکان را تشویق می‌کند تا در دنیای طبیعی درگیر شوند و اطلاعات بیشتری در مورد اینکه غذا از کجا می‌آید، همانطور که در فضای باز انجام می‌دهند، بیاموزند.

به عنوان مثال، آشپزخانه با پلان باز و ایستگاه پر کردن پیتزا برای کودکان که در آن کودکان می‌توانند مواد اولیه خود را انتخاب کنند، هدفشان آموزش دادن به غذاخوری‌های جوان در مورد فرآیند ساخت غذا است. آنها حتی می توانند از پریسکوپ های قرمز رنگ اطراف اجاق نگاه کنند و به طیف وسیعی از سبزیجات برداشت شده در داخل آن نگاه کنند.

Mizzi رستوران را به چهار منطقه با کد رنگی تقسیم کرد که هر کدام مربوط به یک فصل، یک عنصر طبیعی یا یک زمینه تحقیقات علمی است که توسط باغ کیو انجام شده است.

READ  آتلیه لانزا نمایشگاه را پر از مبلمانی می کند که بازدیدکنندگان می توانند به خانه ببرند

در هر منطقه، تابلوها و نمایشگاه‌های دارای کد رنگی به خانواده‌ها بینشی درباره گیاهان، محصولات، تکنیک‌های کشاورزی و تهیه غذا می‌دهد.

یک منطقه سبز رنگ در داخل رستوران Family Kitchen
بخش فنر دارای یک روکش دیوار است که به نظر می رسد زمین کوبیده شده است

میزی گفت: “آشپزخانه خانواده کیو مکانی است که در آن تمام خانواده می توانند درباره اکوسیستم ما – نحوه عملکرد خورشید، نحوه عملکرد گیاهان و نحوه رشد غذا بیاموزند.”

وی ادامه داد: هر منطقه با رنگ‌های روشن و چیدمان جادویی متمایز است و به دنبال آموزش کودکان و الهام بخشیدن به آنها برای بررسی دنیای طبیعی، محصولات ارگانیک و تهیه غذای سالم است.

کودکی که به داخل یک تونل قرمز نگاه می کند
پریسکوپ های آینه ای بی نهایت قرمز روشن روی فر پیتزا قرار گرفته اند. تصویر از باغ‌های گیاه‌شناسی سلطنتی، کیو

بخش فنر با یک منطقه سبز چمنی با پوشش دیوار چند رنگی که شبیه به زمین کوبیده به نظر می رسد مشخص می شود. قسمت های نشستن توسط گیاهان جوانه زده غول پیکر و نمایشگرهای تعاملی پوشانده شده است که چرخه رشد گیاهان را نشان می دهد.

در بخش پاییزی، میزی با هنرمند همکاری کرد تام هار که مجسمه های قارچی در مقیاس بزرگ را در بید دستباف خلق کردند.

یک کلاهک شیر زعفرانی که در یک کره شفاف به نمایش گذاشته شده است
کودکان می توانند در مورد تولید مواد غذایی در هر منطقه بیاموزند

بخش دیگری شبیه به یک باغ طراحی شده است، درختی بزرگ، شاخ و برگ های روشن و صندلی های رنگارنگ با الهام از رنگ های پر جنب و جوش تابستانی که ظاهر را تکمیل می کند.

بخش آخر دارای یک ایستگاه بهداشتی است که به کودکان کمک می کند تا اهمیت بهداشت را کشف کنند و در عین حال در مورد خواص ضد باکتریایی گیاهانی مانند اسطوخودوس و رزماری نیز بیاموزند.

از دیگر پروژه‌های استودیو Mizzi می‌توان به یک کیوسک قهوه برنجی در کنار کاخ باکینگهام و یک کافه در کنار سرپنتاین در هاید پارک اشاره کرد.

READ  Td-Atelier "مجموعه صحنه" تخته سه لا را در مرکز اشتغال شینگو نصب می کند

عکاسی توسط جیمز مک دونالد مگر خلافش گفته شود.


اعتبار پروژه:

طراحی داخلی: استودیو میزی
فضای داخلی مغازه: Lumsden Design
معمار: هوک
معمار تحویل: معماران مولوی
مدیر پروژه: پاتریک وینیات-هوسی (از طرف باغ گیاه‌شناسی سلطنتی، کیو)
پیمانکار اصلی: CityAxis

دیدگاهتان را بنویسید