مناظر مقدس‌ترین کوه چین در این هتل که توسط استودیو Gad Line+ طراحی شده است، که مجموعه‌ای از خانه‌های سابق در شهر تایان را اشغال می‌کند، برجسته است.


هتل Cloud of Hometown Resort که در دسته بندی داخلی هتل در جوایز Dezeen امسال قرار گرفته است، در پایه هتل قرار گرفته است. کوه تای در روستای تاریخی دانگکسیمن.

قسمت نشیمن در مقابل پنجره های پانوراما در اتاق مهمان هتل Cloud of Hometown Resort، چین
سوئیت‌های مهمان دارای دیوارهای لعابدار (بالا) و رنگ‌بندی خاموش (تصویر بالا) هستند.

در تلاشی برای بازسازی روستای سلسله چینگ، که به عنوان بخشی از شهرنشینی سریع کشور به تدریج متروک شده است، گاد لاین + استودیو برای طراحی یک هتل مجلل برای این منطقه وارد هیئت شد.

سوئیت‌های مهمان هتل Cloud of Hometown Resort مجموعه‌ای از خانه‌های قدیمی را در بر می‌گیرد که در اطراف حیاط‌های پر از درختان نارون چیده شده‌اند.

اتاق خواب با هنر مدرن در هتل توسط استودیو Gad Line+ رو به بیرون در کوه تای
جهت گیری اتاق خواب ها به سمت کوه تای است

تمام دیوارهای بیرونی خانه ها یا با بتن پوشانده شده اند یا با پانل های لعاب کشویی جایگزین شده اند که منظره ای دست نخورده از مناظر را ارائه می دهند.

تراس هایی نیز در اطراف سوئیت ها ساخته شده است تا بازدیدکنندگان بیشتر در طبیعت اطراف غوطه ور شوند.

هر اتاق مهمان دارای یک اتاق نشیمن دنج با لباس‌های نرم خاکستری، یک آشپزخانه کوچک و یک اتاق خواب است که مستقیماً رو به کوه تای نزدیک است که در فرهنگ سنتی چین برای سه هزار سال گذشته پرستش شده است.

قسمت نشیمن در اتاق مهمان هتل Cloud of Hometown Resort با کاناپه خاکستری، صندلی چوبی و میز ناهار خوری چوبی در پس زمینه
اتاق‌های نشیمن و آشپزخانه‌ها با سایه‌های آرام‌بخش خاکستری ساخته شده‌اند

چهار ساختمان فرسوده سنگی در گوشه جنوب غربی سایت به یکدیگر متصل شده اند تا مناطق مشترک Cloud of Hometown، از جمله پذیرایی و اتاق فعالیت کودکان با گودال مخصوص به خود را تشکیل دهند.

READ  Lissoni Architecture نمایشگاه نیویورک را با "نگرش دیگ ذوب" ایجاد می کند.

استودیوی Gad Line+ یک سقف شیشه‌ای جدید در بالای حیاط مرکزی نصب کرد به این امید که “تحریم بین داخل و خارج مبهم باشد” اما در غیر این صورت دیوارهای آوار از قبل موجود را حفظ کرد.

گوشه صندلی با صندلی راحتی بوکل در فضای داخلی هتل توسط استودیو Gad Line+
استودیو Gad Line+ تصمیم گرفت که دکوراسیون سوئیت ها را به حداقل برساند

حفره‌ای که زمانی کف اینجا را خراب می‌کرد، به یک محل نشستن غرق‌شده و با اندود چوبی تبدیل شده است که مهمانان می‌توانند در طول روز در آن استراحت کنند.

میزهای چوبی از چوب گردو و صندلی‌های چوبی حصیری در سرتاسر فضا پراکنده شده‌اند در حالی که چند گلدان سفالی شاخه‌ها یا گل‌های خشک شده را در خود جای داده‌اند.

این رویکرد محدود به دکوراسیون همراه با طرح رنگ خاکستری به معنای ایجاد حس آرامش در اتاق ها است.

استودیو توضیح داد: «سبک روستایی عمداً در طول فرآیند تولید محفوظ بود و باعث ایجاد نوعی ناشیانه در فضا شد و آن را واقعی و خالص کرد.

ساختمان‌های سنگی بازسازی‌شده با کارکردهای متغیر همیشه در سکوت خاطره روستا را به همراه خواهند داشت.»

گودال نشستن در هتل Cloud of Hometown Resort که با دیوارهای سنگی ناهموار احاطه شده است
یک قسمت نشیمن غرق شده در نزدیکی پذیرش هتل ایجاد شده است

این اولین باری نیست که استودیو Gad Line+ روی افزایش جذابیت Tai’an برای مسافران کار می کند.

سال گذشته، این عمل توسط هیئت گردشگری شهر برای ایجاد یک مرکز بازدیدکنندگان جدید، که شبیه یک “ابر شناور” است و دارای سقف منحنی و غشایی سفید است، سفارش داده شد.

گوشه ای برای نشستن با دیوارهای سنگی ناهموار در هتل توسط استودیو Gad Line+
دیوارهای آوار در پذیرایی با دقت حفظ شده اند

استودیوی Gad Line+ توسط Meng Fanhao و Zhu Peidong در Hangzhou تأسیس شد و در جوایز Dezeen 2020 به عنوان استودیوی معماری نوظهور سال انتخاب شد.

READ  ابزار آشپزخانه جدید مورد علاقه من که بدون درهم و برهمی زندگی من را آسان می کند - بیایید خرد کنیم!!

هتل Cloud of Hometown Resort با چهار پروژه دیگر در رده داخلی هتل جوایز امسال روبرو خواهد شد. از جمله هتل Toggle در توکیو است که دارای اتاق های دو رنگ و نمای رنگ شده به رنگ سال پنتون است.

عکاسی توسط پان جی انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید