پنجره های بی شکل فضای داخلی غاردار این باشگاه پیلاتس را که طراح Wanmu Shazi در شهر بندری Xiamen چین ایجاد کرده است، روشن می کند.


فضای داخلی تی تی پیلاتسکه در داخل یک ساختمان اداری مرتفع واقع شده است، به گونه ای طراحی شده است که بازدیدکنندگان را از شلوغی و شلوغی محیط شهری خود دور کند.

استودیو تی تی پیلاتس با دیوارها و سقف‌های صخره‌مانند و دهانه‌های گرد که نور را به کف چوبی هدایت می‌کند.
استودیو تی تی پیلاتس دارای فضای داخلی غار مانند است

شازی توضیح داد: “پیلاتس یک تمرین منحصر به فرد است که افراد را قادر می سازد تا روی خود تمرکز کنند.”

“از طریق آموزش جسمی و ذهنی، افراد می توانند وارد حالت هوشیاری دیگری شوند که کاملاً متفاوت از زندگی روزمره است و باتری های خود را دوباره شارژ کنند. چنین ورزش هایی به فضایی غوطه ور و درونگرا نیاز دارند.”

زنی با زانو زدن روی کف استودیوی تی تی پیلاتس در Xiamen توسط وانمو شازی نشسته است و نور از پنجره‌های گرد به داخل می‌رود.
نور طبیعی از طریق پنجره های بی شکل به داخل جریان می یابد

با این هدف، طراح بر استفاده از رنگ‌ها و مواد ملایم برای تقلید از بافت‌های موجود در طبیعت تمرکز کرد.

مخلوطی از سیمان میکرو و رنگ بژ برای تشکیل یک لایه زمخت و سنگ مانند بر روی دیوارها و سقف استودیو استفاده شد.

این روکش سنگ تقلبی همچنین بیشتر پنجره‌های فولادی گسترده استودیو را پوشش می‌دهد و تنها چند دهانه به شکل ارگانیک باقی می‌گذارد تا بازدیدکنندگان بتوانند چشم‌اندازی از خط افق فراتر از آن را ببینند.

چهارپایه های چوبی گرد روی کف چوبی سالن ورزشی Xiamen توسط Wanmu Shazi
چهارپایه های چوبی شبیه سنگریزه هستند

شازی می‌گوید: «ایستادن در فضای آرام و نگاه کردن به دنیای شلوغ بیرون از طریق پنجره‌ها، تجربه‌ای ماورایی را تداعی می‌کند.

این روزنه‌ها، همراه با آن‌هایی که در سقف برای قرار دادن نورافکن‌ها ساخته شده‌اند، تکه‌های روشنی از نور را روی کف‌های چوبی می‌تابانند.

READ  هک تخته سر IKEA برای اتاق چارلی که ساخت آن فقط یک روز طول کشید

سطوح صخره‌ای نیز در حمام با سینک بزرگ به سبک فرورفتگی ظاهر می‌شود که مانند یک تخته سنگ از زمین بالا می‌آید.

و در قسمت ورودی، چهارپایه های چوبی به شکل سنگریزه به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد که هنگام تعویض کفش خود بنشینند.

حمام استودیو تی تی پیلاتس با دیوارهای ستونی سقف و سینک شبیه سازندهای صخره ای
سینک ظرفشویی در حمام شبیه تخته سنگ است

شازی توضیح داد: «بسیاری از مردم گفتند که استودیو شبیه یک غار است، اما در واقع، در ابتدای طراحی، هیچ سبک یا فرم خاصی در ذهن من ظاهر نشد.

در عوض، من فقط امیدوار بودم که فضایی خالص ایجاد کنم که فضایی طبیعی، غوطه ور و آرام را نشان دهد.»

کیسه های لوبیا سفید روی کف چوبی سالن ورزشی Xiamen اثر Wanmu Shazi در کنار پنجره های قوسی
درست آن سوی استودیو یک حیاط در فضای باز قرار دارد

درست فراتر از دو کلاس درس اصلی استودیو، یک بار نوشیدنی وجود دارد که بازدیدکنندگان می‌توانند روی صندلی‌های چاق و چاق کیسه‌ی لوبیا سفید استراحت کنند.

یکی از دیوارهای اتاق با پنجره‌های قوسی شکلی است که به حیاطی در فضای باز نگاه می‌کند، که دارای درختی عجیب و غریب است که توسط یک حوض کم عمق از آب احاطه شده است.

یک طاقچه ضخیم در اطراف محیط استخر به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد که بنشینند و در روزهای گرمتر پاهای خود را زیر آب ببرند.

زنی در حال انجام یوگا در کنار یک استخر کم عمق اطراف درختی در حیاط تی تی پیلاتس
یک استخر کم عمق درختی را در مرکز حیاط احاطه کرده است

Wanmu Shazi تنها طراحي نيست كه در ماه هاي اخير فضاهاي داخلي غار مانند را خلق كرده است.

استودیوی BLUE Architecture به تازگی یک کافه دسر چینی را با ستون‌های سنگلاخ و سنگلاخی تکمیل کرده است، در حالی که استودیو ووک یک پیتزا فروشی در ساردینیا با دیوارهای گچی منحنی طراحی کرده است که به سمت خلیج‌های صخره‌ای جزیره حرکت می‌کند.

READ  در مورد اضافه کردن عجیب و غریب - موردی برای سایه های دیواری سرگرم کننده در اتاق نشیمن خانه مزرعه ما

تصاویر توسط استودیوی عکاسی 1988 و A Qi ارائه شده است.

دیدگاهتان را بنویسید