چگونه بیش از یک سال از زمانی که ما “فارغ التحصیلان EHD، تیم خواهر تبدیل شده” گزارش داده ایم، می گذرد؟! امروز، من و جولی، همراه با گریس (دوست EHD دیگر ما که از این پروژه حمایت کرد و در عین حال با بسیاری دیگر شعبده بازی کرد) خوشحالیم که بگوییم دلیل خوبی بوده است. ما چند پروژه بزرگ داریم که وقتی امسال/سال آینده نصب شوند، اشتراک گذاری آنها فوق العاده سرگرم کننده خواهد بود. ما همچنین قصد داریم به زودی برخی دیگر از E Design را بازبینی کنیم (که تقریباً به 300 مورد رسیده ایم!). (تأیید بی شرمانه: برای کار با تیم ما لازم نیست در لس آنجلس باشید! از طریق E-Design به ما بپیوندید!!!!)

برای افشای امروز، زمان را به عقب برمی‌گردانیم… به روزها برمی‌گردیم پاک کردن بسته‌های سیب و اوریو قبل از آوردن آن‌ها به خانه‌هایمان، به زمانی که قیمت چوب بالا بود و مبل‌ها به جای چهار ماه «در حال حاضر چشمگیر» بیش از 9 ماه طول می‌کشید تا تحویل داده شوند.… بله، متاسفم، ما به سال 2020 برمی گردیم … به روزهای قرنطینه … “DQ”. در طول DQ، VHD (طراحی ولیندا هلن) تیمی چند ماهه بود و به اندازه کافی خوش شانس بودند که مشتری مورد علاقه خود را که هنوز هم تا به امروز مورد علاقه خود قرار داده بود با این پیشنهاد ارتباط برقرار کند: “آیا اوجای خیلی دور است؟؟؟ قول می دهم که یک استراحت خوب از لس آنجلس است!». در کنار این مشتری، در یک زمان دیوانه‌وار، قدردانی جدیدی پیدا کردیم که «پیشرفت‌های کوچک» واقعاً مهم هستند! لازم نیست تغییرات همیشه بزرگ باشند، تا تاثیر زیادی داشته باشند. خبر عالی برای بسیاری از ما “پروژه های انسانی در حال کار”! من می توانم از جانب خودم صحبت کنم، علیرغم تمام درمان ها، هنوز مشخصاً نوعی آلودگی “کپک یا آزبست مانند” در این “میخ ها” وجود دارد. احتمالاً ایمن‌ترین کار این است که فقط کمی دیوار خشک را در جای خود نگه دارید و به سمت دیگری نگاه کنید، درست است؟ (سلب مسئولیت حقوقی: این است توصیه خانه نیست. اگر از هاگ های زیر سطوح می ترسید، هر چه سریعتر با اصلاح تماس بگیرید. اگر شخصاً کمی «بی‌تحرک» هستید، به بقیه ما بپیوندید!).

بازگشت به DQ، جولی، که طراح اصلی این پروژه بود، در تیم VHD تازه وارد بود و ما هنوز برای پروژه های “سرویس کامل” به خارج از شهر خود نرفته بودیم. اگرچه، به لطف پروژه های از راه دور به عنوان بخشی از تیم EHD، ما قبلاً ابزارهایی برای آن نوع تجربه داشتیم. وعده مشتری ما مبنی بر اینکه صرفاً یک سفر جاده ای سرگرم کننده دورتر باشد، باغ های میوه در نزدیکی، و گشت و گذار در جریان هوایی تازه به دست آمده، ما طراحان نیازمند طبیعت را به پیاده روی برانگیخت. وقتی رسیدیم، فضا به این شکل بود:

پس از ملاقات با مشتری ما، متوجه شدیم که در یک زمان ناراحتی مطلق، او، خوب، یک آرامش و لذت بود! صادقانه بگویم، ما فراموش کرده بودیم که هر چیزی در دنیا ممکن است چنین باشد. او و همسرش باهوش هستند، سلیقه بسیار خوبی دارند، ارتباط خوبی برقرار می‌کنند، قبلاً یک پیمانکار داشتند که به او اعتماد داشتند، و ظرفیتی برای خدمت به عنوان مدیر پروژه خودشان. این چیزی است که ما هرگز واقعاً تشویق نمی‌کنیم، اما در خانواده‌ای متشکل از چندین وکیل، ما شک نداشتیم که هر «T» عبور می‌کند. ما احساس خوش شانسی کردیم که به این مشتری کمک کردیم (و در نهایت با آنها کمپ زدیم).

آنها با قدردانی از سادگی، ظاهری تمیز با دنج طبیعی می خواستند که چشم را از مناظر اطراف طبیعت بیرون نکشد. من مطمئن هستم که سه پسر زیر 10 سال آنها هرگز از این محیط جذاب منحرف نشدند. اما در صورتی که آنها هرج و مرج (مشکوک) ایجاد کنند، همه ما توافق کردیم که مقداری ذخیره سازی مخفی و بهتر “دویدن از داخل و خارج جریان خانه” مفید باشد.

READ  نسخه ویژه لینک آپ: راهنمای لباس شنا نهایی امیلی (+ دو لباس شنا شکل دهی/ مجسمه سازی و منابع خود برنزه مورد علاقه او)

در حالی که مکان و خانه یک رویا بود، تخصیص برخی از دیوارهای بسیار بی اهمیت نبود. دیوار قدیمی و گذرا، آشپزخانه را به طور غیر ضروری از بقیه فضا جدا می کرد. در همین حال، به نظر می رسید که ورودی بخشی از دیواری را که می تواند عملکرد و تأثیر بصری اولین برداشت خانه را تغییر دهد، از دست داده است.

با درخواست مشتری، ما در ابتدا ردپای اضافی را بررسی کردیم. برای سرگرمی، در اینجا نگاهی سریع به یک تنوع داریم. “آنچه می توانست باشد”.

ما ماهیت حل پازل فرآیند طراحی را دوست داریم و از مشتری قدردانی می کنیم که می خواست محدوده پروژه های مختلف را برای مقایسه کامل ببیند، اما در نهایت، این طرح ساده شده ای بود که ما به آن رسیدیم! توجه داشته باشید که “قبل”های نشان داده شده در بالا و “بعد”هایی که باید دنبال شوند، نتیجه تغییر تنها دو دیوار جزئی ITTY-BITTY هستند. رد پای اصلی، لوله کشی، و پنجره ها به حال خود رها شد.

هدف حل معضلات زیر بود:

  • آشپزخانه قدیمی و فضای تاریک و تقسیم شده
  • فقدان فضای ورودی/فرود برای کیف مدرسه/لوازم سگ کودک و باز شدن نامناسب در اتاق نشیمن
  • عدم وجود عملکرد آشپزخانه (برای نیازهای آنها)، نیاز به وسایل به روز و سهولت برای آشپزهای متعدد
  • کمبود کلی فضای ذخیره سازی و “لنگرهای” بصری

بنابراین، به حل:

اولین چیزی که باید به آن توجه کرد این است که چیدمان لوله کشی اصلی و لوازم خانگی ثابت مانده است. برای انجام این کار، ما به سادگی اجاق گاز و فر را در یک محدوده القایی (که سازگار با محیط زیست است!) ترکیب کردیم. در ابتدا، ما تشویق می‌کردیم سینک را از مورب حرکت دهیم، اما برای مشتری ما مهم بود که آن را برای نظارت آسان بر فعالیت‌های حیاط خلوت در آنجا نگه دارد، که فکر می‌کنم به معنای تماشای باغ و مراقبه پسرانش است. 😉

مدفوع (مشابه) | قالیچه

ما تاکید زیادی بر یکپارچگی در این طرح داریم تا چشم را در تمام مناطق خانه جاری کنیم. در جایی که قبلاً به طور غیرضروری تقسیم شده بود، چند ترفند به پنهان کردن عملکرد در وحدت بصری کمک کرد! کمک آشکار لوازم خانگی آماده پانل بود که ما آنها را به دلیل توانایی آنها برای کمک به ظاهری تمیز و بدون مانع دوست داریم. وقتی نوبت به هزینه رسید، این اولویت بیشتر از تغییر مکان لوازم خانگی بود. بنابراین، تمایل به پذیرش لوله‌کشی موجود، بودجه اضافی برای پانل‌های اضافه شده و ماشین‌های آماده پانل فراهم کرد.

لوازم خانگی می کشد | دستگیره های برنجی

و در حالی که ما لوازم خانگی را پنهان می کنیم، بیایید در مورد قهوه و “گاراژ” لوازم کوچک صحبت کنیم! تمایل به پنهان کردن ماشین‌هایی که اغلب استفاده می‌شوند و معمولاً روی میز قرار می‌گیرند رایج است، اما همه ما فضای اضافی برای از دست دادن عرض اضافی مورد نیاز برای درب‌های جمع شونده را نداریم (که به یک راه‌حل محبوب «گاراژ لوازم خانگی» تبدیل شده است). از آنجایی که این فضا کوچک‌تر بود و ما نیاز به استفاده از هر اینچ داشتیم، راه‌حل درب‌های کابینت با بازشو نرم بود که بر اساس مکانیزمی برای بالا رفتن و خارج شدن از مسیر کار می‌کردند.

READ  Yatofu از مواد "صادقانه" برای بازسازی چایخانه Teemaa در هلسینکی استفاده می کند

چند راه حل اضافی برای صرفه جویی در فضا و درهم ریختگی که ما انتخاب کردیم: کشوهای بیرون کشی برای از بین بردن “مواد” روی میزها (ادویه ها، روغن ها، ظروف پخت و پز و تخته های برش). یک قفسه کوچک بالاتر از محدوده برای دسترسی آسان به فضای سطح هنگام پخت و پز. در نهایت، پشت سینک گوشه‌ای یک “طاقچه” نگه دارید تا کمی سبزی را به نمایش بگذارید و حس طبیعت اوجای را به داخل خانه بیاورید.

با از دست دادن آن دیوار غیر ضروری و نگه داشتن سینک در گوشه، توانستیم یک جزیره بزرگ و بدون درز با یک سطح فوق‌العاده «شکسته» برای آماده‌سازی روز آشپزی، تکالیف، صنایع دستی و موارد دیگر ایجاد کنیم! (منظورم از “ناشکسته” است، سینک یا اجاق گاز وجود ندارد). ما از عمق جزیره استفاده کردیم تا حتی کابینت های بیشتری را برای ذخیره سازی در سمت چهارپایه پنهان کنیم که توسط سخت افزار ظریف و انگشتی کار می شود. طراحی درها به گونه ای بود که به آرامی به عنوان یک چهره آسیاب مبدل شود.

آویز جزیره | قالیچه

در حالی که در طرف دیگر جزیره جایی است که ما برخی از ملزومات را داریم که در اولین ورود به خانه از دید شما پنهان می ماند. یک مایکروویو توکار با یک کشوی بزرگ در زیر، در وسط دو کشو بزرگ برای قابلمه و ماهیتابه، و آخرین اما بسیار ضروری کشوی بیرون کشی برای زباله و بازیافت، که در بالای آن جزء اصلی خانه همه، «آشغال» است. کشو

دیگر کابینت های قابل توجه در این فضا، کابینت های تمام قد و میز هستند. ما واقعاً متنفریم که فضای عمودی را در آشپزخانه‌های کوچک‌تر هدر دهیم، اما نمی‌خواستیم با کابینت‌های سنگین و محکم از کف تا سقف، از آنجایی که به پنجره‌های گوشه نزدیک بودند، چشم را تحت تأثیر قرار دهیم. ما راه حلی پیدا کردیم که مشتری ما بتواند اقلام کم استفاده را در بالا ذخیره کند، در حالی که بشقاب ها، کاسه ها، و لیوان مورد علاقه شما را در پشت شیشه های جلویی می پوشاند که حس عمق و “هوا بودن” ایجاد می کند. MVP این بازی: نی نی لیوان. دارای بسیاری از مزایای مورد انتظار یک کابینت شیشه ای (“اتاق بصری” و سبکی) است اما موارد بیشتری را پنهان می کند. اگر دوست دارید کابینت های خود را شیک نگه دارید و آماده نمایش در شماره بعدی (مجله خانگی مورد علاقه خود را در اینجا قرار دهید)، ممکن است به این گزینه نیاز نداشته باشید. اگر سه پسر، دو سگ و یک زندگی فعال آشپزی دارید، بهترین دوست جدید خود را ملاقات کنید!

میز غذاخوری | آویز (مشابه) | صندلی (شبیه) | قالیچه

اتاق ناهار خوری ساده بود، هم از نظر سبک و هم راه حل. ایده این بود که “احساس” اندازه آشپزخانه را با گیج کردن چشم در مورد اینکه کجا متوقف شده و اتاق غذاخوری شروع شده است، افزایش دهیم. بنابراین، ما لحن/سبک ساخت بوفه سفارشی را به کابینت آشپزخانه گره زدیم. با هدف دوباره کاهش حجم بصری، قفسه بندی باز در هدف کلی مورد استفاده قرار گرفت تا بیشتر فضای ذخیره سازی “مخفی” بماند. و به عنوان یک اشاره اضافی به آشپزخانه، از همان جزئیات چوبی در طرفین جزیره آشپزخانه به عنوان پشت قفسه باز استفاده شد. این همچنین به عمق و بافت افزوده شده در این فضای ناهار خوری باز کمک می کند که به تعریف و “لنگر انداختن” منطقه کمی بیشتر از نسخه قبلی کمک می کند.

READ  تغییر دکوراسیون اتاق خواب آرام با الهام از کالی در غرب میانه لیا (شامل قسمت پانسمان DIY)

قالیچه

هر دوی این فضاها در خط چشمی درب اصلی خانه زندگی می‌کردند، به این معنی که به همه «اثرات اولیه» کمک می‌کردند، اما شاید نه به‌اندازه خود ورودی. مشتریان ما سال‌ها قبل از بازسازی در خانه خود زندگی می‌کردند، به این معنی که می‌دانستند در فضای خود به چه چیزی بیشتر و کمتر نیاز دارند… و از چه چیزی هرگز استفاده نکرده‌اند. ثابت شد که مورد دوم دسترسی کم استفاده بین درب ورودی و اتاق نشیمن است. ما تصمیم گرفتیم این “منطقه” را برای چیزی کمی بیشتر طراحی کنیم – مکانی برای ” فرود آمدن “، پوشیدن کفش ها و آویزان کردن ژاکت ها. بنابراین، ما آن “منطقه مرده” را به انبار تبدیل کردیم و یک کشو برای کفش ها و قلاب ها به فضای بالا اضافه کردیم تا افسارهای ناخوشایند و کیف های سگ را در سبدها پنهان کنیم.

سپس، در طرف دیگر دیوار جدید، قفسه بندی در اتاق نشیمن به دست آوردیم که مکان مناسبی برای نمایش مجموعه کتاب ها و عکس های خانوادگی است. مشتری مکان جدید را برای یک صندلی مطالعه دنج در کنار آتش دوست داشت. جوایز از هر طرف!

چراغ رومیزی | ساخته شده در رنگ | میز قهوه | پوف چرم (مشابه) | قالیچه

از آنجایی که ما در اتاق نشیمن هستیم، بیایید به تأثیر عمده ساخت سفارشی بر فضا نگاه کنیم. این واقعاً تنها تغییر عمده در اتاق است…. خوب، بی انصافی خواهد بود که تاکید نکنیم چه تاثیر عمده ای دارد یک فرش قدیمی خوب می تواند داشته باشد. ما در واقع به هر اتاقی که در این پروژه لمس کردیم، یکی اضافه کردیم.

ما یک واحد ذخیره سازی دیوار به دیوار تمام قد را سفارشی کردیم که به اندازه تلویزیون آنها ساخته شده بود و آن را برای ذخیره بلندگوهای بزرگ و لوازم الکترونیکی سفارشی کردیم. این طراحی امکان پخش صدا و تهویه بدون مانع را نیز فراهم می کرد. ما همچنین قفسه‌های باز را برای نمایش مجموعه‌های ارزشمند و آثار هنری با ذخیره‌سازی مخفی برای تعداد زیادی لگو متعادل کردیم! مهم‌تر از همه، کابینت‌های سبک سایبان برای دسترسی بیشتر به اقلام فصلی به خوبی عمل می‌کنند.

تغییرات کوچک و دقیق تأثیر بزرگی بر مشتریان ما گذاشت که در نهایت ثابت کردند که به همان اندازه که خوشحال هستند، خوشحال هستند. و اگرچه ما هنوز آنها را بدون ماسک شخصاً ندیده‌ایم، تصمیم گرفته‌ایم برای ماجراجویی کمپینگ بعدی آنها در Airstream دعوت شده باشیم! اگر آنها خودشان را پیدا کنند که از ما راه حل هایی با طراحی کوچک برای کمپینگ مذکور می خواهند، پس همینطور باش! پروژه شماره 2 را اجرا کنید. تا آن زمان، آخرین فکر پس از کووید را برای همه شما باقی می گذاریم: هنوز باید حداقل یک یا دو هفته به زمان های ذکر شده اضافه کنید، اما سیب های شما دیگر طعم کلروکس را ندارند. به سلامتی برای پیشرفت!

اعتبارات رول:
طراحی شده توسط: طراحی ولیندا هلن
طراح اصلی: جولی رز
پیمانکار: McLeod Construction, Inc.
عکس ها: سارا لیگوریا-ترامپ
طراحی ظاهر: امیلی ادیت بوسر

The post یک تغییر آشپزخانه که بر تغییرات کوچک برای تأثیری بزرگ متمرکز بود (جولی و ولیندا دوباره آن را انجام دادند!) اولین بار در امیلی هندرسون ظاهر شد.

دیدگاهتان را بنویسید