دفتر کار کانادایی معماران D’Arcy Jones در داخل استودیوی خود طراحی خود، که در ساختمانی صد ساله در ونکوور قرار دارد، اضافات مدرن را با ویژگی‌های تاریخی ترکیب کرده است.


هفت طبقه ساختمان لی، جایی که دفتر معمار در آن قرار دارد، بین سال های 1911 و 1912 به عنوان نمونه اولیه توسعه با کاربری مختلط ساخته شد که ترکیبی از آپارتمان ها، دفاتر و مغازه های تجاری است.

استودیوی معمار در ونکوور با میز کار چوبی بلند، آشپزخانه سیاه رنگ و دیوارهای آجری نمایان
استودیوی معماران D’Arcy Jones در داخل ساختمان لی قرار دارد. عکس بالا توسط اما پیتر

از آن زمان، این ساختمان به دست مالکان مختلف افتاده و دستخوش تغییرات مختلفی شده است. اما، با توجه به معماران دارسی جونز، هنوز هم بخشی از جذابیت اصلی خود را حفظ کرده است.

به عنوان بخشی از بازسازی، استودیو تصمیم گرفت این واقعیت را برجسته کند که ساختمان لی گذشته ای دارد که به بیش از یک قرن قبل بازمی گردد.

عکس جزئی از استودیوی خود طراحی معماران D'Arcy Jones که دیوار خشک سفید را در کنار آجر اصلی نشان می دهد.
دیوار خشک سفید با پوسته ساختاری خشن ساختمان در تضاد است

این مرکز که در سال 1999 تأسیس شد، می‌گوید: «فرهنگ ساختمان‌سازی ونکوور همیشه طرفدار نوسازی بوده است، بنابراین ساختمان‌های قدیمی زیادی ندارد.

به عنوان یک نقد، هدف از این بازسازی، تجلیل از روش های گذشته ساختمان از طریق تضاد و تأکید بود.

عملیات نوسازی در دو مرحله انجام شد که در مرحله اول به فضای کار اصلی کارکنان پرداخته شد. این شامل حذف هر گونه اتصالات یا وسایل نصب شده اخیر و جایگزینی آنها با پانل هایی از دیوار خشک سفید تمیز است.

آشپزخانه سیاه رنگ در استودیوی معماری ونکوور که با پوسته بتنی خشن احاطه شده است
یک آشپزخانه مشکی در پشت فضای کار اصلی تعبیه شده است

این پانل ها در کنار نواری از پوسته ساختاری خشن ساختمان قرار گرفته اند که معماران دارسی جونز آن را در معرض دید قرار داده اند تا به عنوان یک “مصنوع باستان شناسی” به نظر برسد.

READ  نیمکت های Maison Remix از کفش های احیا شده ساخته شده اند

یک سوئیت جدید آشپزخانه جت بلک در پشت فضا قرار دارد در حالی که یک میز کار طولانی منطقه مرکزی را فرا گرفته است.

اتاق جلسه کوچک با کف‌های چوبی با رنگ سفید و قفسه‌بندی‌های سفید در استودیوی خودطراحی معماران D'Arcy Jones
یک کتابخانه کوچک به کارکنان فضایی برای تحقیق می دهد. عکس توسط اما پیتر

از این فضا یک کتابخانه کوچک مملو از کتاب‌های معماری و طراحی است که کارکنان می‌توانند برای الهام گرفتن به آن نگاه کنند.

اتاق کار دوم به گونه ای طراحی شده است که شکلی خالص تر و مجسمه ای داشته باشد که با کمک پانل های دیوار خشک بیشتر ساخته شده است.

اینها با قرار گرفتن در یک زاویه، به ایجاد دیوارهای وجهی کمک می کنند و در عین حال به طور موثر سیستم های لوله کشی و آبپاش را پنهان می کنند.

در جایی که تخته‌های چوبی ساختمان رو به زوال بودند، این عمل با بتن ماله‌کش دستی جایگزین می‌شود که به‌طور نامحسوسی بالا می‌آید و فرو می‌رود تا عیوب کف اصلی زیرین را در خود جای دهد.

میز کار چوبی بلند در اتاق کار با رنگ سفید در تمرین معماری ونکوور
دیوارهای روبه‌رو در یکی از اتاق‌های کار استودیو دیده می‌شود

در مرحله دوم بازسازی، معماران D’Arcy Jones یک اتاق جلسه بزرگ برای استودیو ایجاد کردند.

سقف بتونی فرسوده اتاق و کاشی‌های کف قهوه‌ای قدیمی از سال 1911 حفظ شد تا برخی از اضافات مدرن این اتاق مانند کابینت سفید که در امتداد دیوار پشتی کشیده شده است را جبران کند.

یک میز مشترک نیز وجود دارد که از چوب و لامپ های چسبی ساخته شده است که به صورت سفارشی ساخته شده اند.

اتاق جلسه با میز چوبی بلند، سقف بتنی نمایان و ورودی کاشی کاری شده در استودیوی خود طراحی معماران D'Arcy Jones در ونکوور
استودیو همچنین شامل یک اتاق جلسه بزرگ است. عکس توسط اما پیتر

معماران D’Arcy Jones گفت: “این پروژه موضع دقیق تری را در مورد آنچه استفاده مجدد می تواند در فرهنگی که فرهنگ جدید را در اولویت قرار می دهد به دست آورد، بیان می کند.”

READ  Covid-19 برای ایجاد چهار "جابجایی کلان" برای محل کارهای آینده ، Steelcase را پیدا می کند

«تاریخ و مدرنیته را می‌توان در بسیاری از زمینه‌های خلاقانه با هم بافته کرد، اما فقط معماری به این دو اجازه می‌دهد که آشکارا و به طور همزمان مستقل باشند.»

ورودی اتاق جلسه با کاشی‌های قهوه‌ای قدیمی، سقف بتنی اکسپوز و کابینت سفید در استودیوی معماری D'Arcy Jones
کابینت مدرن در کنار کاشی های کف اصلی ظاهر می شود. عکس توسط اما پیتر

این استودیو خود طراحی در بخش فضای کاری کوچک در جوایز Dezeen امسال در فهرست نهایی قرار گرفت.

در حالی که چهار پروژه دیگر در حال اجرا بودند، این رده در نهایت توسط استودیوی خود طراحی Sher Maker در چیانگ مای، تایلند، که در اطراف یک حیاط روباز چیده شده است، برنده شد. قضات این پروژه را به عنوان “محل کاری که مردم از زمان کووید در رویای آن بودند” توصیف کردند.

عکاسی توسط همان جیم کانزیان مگر اینکه خلاف آن ذکر شود.

دیدگاهتان را بنویسید